פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים לאחרונה הזמנתי לי מאתר פומביות מפורסם מסך סמסונג 721s, אך הזמן חולף ועובר והמסך לא מסופק לי. הספק חב' בת של היבואן הרשמי. החברה הנ"ל, כשפונים אליה, טוענת שאין לה במלאי מסכים כאלה ועל הלקוחות להמתין "עד שיהיה" ואז פשוט הם לא חוזרים אליך. המלצותי: 1. אם קונים מסך של סמסונג - לשלם ולקחת, אל תזמינו אם האספקה לא במקום. 2. במידת האפשר, לא לקנות מוצרים של הספק/יבואן הזה. 3. תתפללו שלא תצתרכו את שירות האחריות שלהם (בהנחה שאת המוצר כבר קיבלתם) - מעניין איך הוא .... ההודעה נערכה - הוסרו שמות החברות...
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים תבדוק תאחריות או בתקנון אולי יש לך אפשרות לבטל אחרה מספר ימים/חודשים שהסחורה..(במקרה שלך המסך..) לא מסופק....והייתה צריך לקרוא את ההסכם/תקנון לפני הקניה...
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים תמחוק את השם של היבואן כדי שההודעה שלך לא תימחק.תתקשר לחברת האראי שלך ובקש לבטל.
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים אפשר לחשוב איזה אזהרה... בעיות אספקת מסכים כאלו (במיוחד דגמים מיוחדים), היא בעיה ידועה בכל חנויות המחשבים בארץ, ולא נחלת יבואן/חנות ספציפית...כמובן שהתנהלות החנויות גובלת בפשע (מרביתם), כאשר הם לוקחים את הכסף ולא מספקים את הסחורה... מה שנדרש זה פשוט לדרוש את הכסף חזרה, ולקוות שהחנות הבאה תהיה יותר נורמלית.
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים למה אתה מאשים את היבואן?החוצפה היא של האתר/חנות שמכרו לך משהו שאין להם במלאי.איך היבואן קשור לזה?
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר שלום חברים, הספק המיועד היא חברת בת של היבואן (לידיעתכם, יש בעלי תפקידים אצל היבואן שגם עובדים בחברת הבת). חלק מההתכתבות/תקשורת שלי הייתה ישירות מולו. אין דרך להפריד את האחריות של היבואן מהסיפור (גם היום המתנתי בבית וכלום לא הגיע - וזה אחרי שהבטיחו לי אתמול טלפונית שהיום אני מקבל). ההרגשה שפשוט מצפצפים אלינו (על הלקוחות הפרטיים)! מישהו קיבל מהם שירות טוב? אולי כל זה אישי נגדי.... ההודעה נערכה - הסרתי שמות החברות
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר עידכון חם (סת'כלו על השעון) עכשיו נחת אצלי המסך ע"י אחד הסמנכ"לים של ח... (בדרך הבייתה מהעבודה). תם ולא נשלם - נדליק ונראה (אני מת מפחד - שאין פיקסלים שרופים). צריך בכלל לציין שלא קיבלתי ס"מ של פיצויי (על זה שמ 7 ימי אספקה מובטחים נהיו 18)?
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים עברת על כול החוקים של הפורום ועוד אתה ממשיך להקפיץמזל טוב על המסך ,זה נגמר בסופו של דבר בטוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.