עבור לתוכן

אזהרה מרכישת מסך שטוח - סמסונג - מהיבואן/חברת בת שלו

Featured Replies

פורסם

לאחרונה הזמנתי לי מאתר פומביות מפורסם מסך סמסונג 721s, אך הזמן חולף ועובר והמסך לא מסופק לי.

הספק חב' בת של היבואן הרשמי. החברה הנ"ל, כשפונים אליה, טוענת שאין לה במלאי מסכים כאלה ועל הלקוחות להמתין "עד שיהיה" ואז פשוט הם לא חוזרים אליך.

המלצותי:

1. אם קונים מסך של סמסונג - לשלם ולקחת, אל תזמינו אם האספקה לא במקום.

2. במידת האפשר, לא לקנות מוצרים של הספק/יבואן הזה.

3. תתפללו שלא תצתרכו את שירות האחריות שלהם (בהנחה שאת המוצר כבר קיבלתם) - מעניין איך הוא ....

:bash:

ההודעה נערכה - הוסרו שמות החברות...

פורסם

תבדוק תאחריות או בתקנון אולי יש לך אפשרות לבטל אחרה מספר ימים/חודשים שהסחורה..(במקרה שלך המסך..) לא מסופק....

והייתה צריך לקרוא את ההסכם/תקנון לפני הקניה...

פורסם

יש לי הרגשה שהתר'אד הזה לא יחייה הרבה

פורסם

תמחוק את השם של היבואן כדי שההודעה שלך לא תימחק.

תתקשר לחברת האראי שלך ובקש לבטל.

פורסם

אפשר לחשוב איזה אזהרה... בעיות אספקת מסכים כאלו (במיוחד דגמים מיוחדים), היא בעיה ידועה בכל חנויות המחשבים בארץ, ולא נחלת יבואן/חנות ספציפית...

כמובן שהתנהלות החנויות גובלת בפשע (מרביתם), כאשר הם לוקחים את הכסף ולא מספקים את הסחורה... מה שנדרש זה פשוט לדרוש את הכסף חזרה, ולקוות שהחנות הבאה תהיה יותר נורמלית.

פורסם

למה אתה מאשים את היבואן?

החוצפה היא של האתר/חנות שמכרו לך משהו שאין להם במלאי.

איך היבואן קשור לזה?

פורסם

יש נקודה טוב למה שholy אומר

פורסם
  • מחבר

שלום חברים,

הספק המיועד היא חברת בת של היבואן (לידיעתכם, יש בעלי תפקידים אצל היבואן שגם עובדים בחברת הבת). חלק מההתכתבות/תקשורת שלי הייתה ישירות מולו.

אין דרך להפריד את האחריות של היבואן מהסיפור (גם היום המתנתי בבית וכלום לא הגיע - וזה אחרי שהבטיחו לי אתמול טלפונית שהיום אני מקבל).

ההרגשה שפשוט מצפצפים אלינו (על הלקוחות הפרטיים)!

מישהו קיבל מהם שירות טוב? אולי כל זה אישי נגדי....

:pissed:

ההודעה נערכה - הסרתי שמות החברות

פורסם
  • מחבר

עידכון חם (סת'כלו על השעון) עכשיו נחת אצלי המסך ע"י אחד הסמנכ"לים של ח... (בדרך הבייתה מהעבודה).

תם ולא נשלם - נדליק ונראה (אני מת מפחד - שאין פיקסלים שרופים).

צריך בכלל לציין שלא קיבלתי ס"מ של פיצויי (על זה שמ 7 ימי אספקה מובטחים נהיו 18)?

:hat:

פורסם

עברת על כול החוקים של הפורום ועוד אתה ממשיך להקפיץ

מזל טוב על המסך ,זה נגמר בסופו של דבר בטוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים