פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים אוקי אנשים אני מכין דיסקים לאוטו של מוזיקה, החל מטראנסים, האוסים, פופ, היפ הופ, להיטים, בקיצור כל מה שיפה תהיתי אם חברי הפורום יוכלו לשתף אותי ברשימה שלהם לשירים המומלצים ביותר שחייבים להיות בכל אוטו. תרגישו חופשי לשפוך פליי ליסטים תודה
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים עצובמה בדיוק? אתה חייב לשים "ברבי-גיירל" ו-"דוקטור ג'ונס" של אקווה :DJsmile:נ.ב איזה אוטו יש לך?
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים עצובמה עצוב ? העבודה שאין לך אוטו ? העבודה שאין לך רשיון נהיגה ? שאתה טורח להגיב בלי שיש לך משהו להגיד ?
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים Moby-Flower (השיר שפותח את הסרט עקיצה ב60 שניות)ואת הפלייליסט של ניד פור ספיד פורשה! :DJsmile:
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים מה עצוב ? העבודה שאין לך אוטו ? העבודה שאין לך רשיון נהיגה ? שאתה טורח להגיב בלי שיש לך משהו להגיד ?מדהים....רק כשחשבתי לא יכול להיות יותר גרוע.... עוד מישהו היה צריך לפתוח ת'פהשניה אני אטסיף עוד ציטוט שאתה טורח להגיב בלי שיש לך משהו להגיד ? Use It
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים תדעג שיהיה לך את אחד האלבומים של Led Zepplin! :ylsuper: חלק מהשירים שלהם ממש ממריצים!
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים אופרה\מוזיקה קלסית... אחד הדברים היותר MUST באוטו ! למשל שאתם חוזרים מבילוי ביום שישי עוצרים ברמזור אדום עם עוד כמה זה אחד הדברים היותר מצחיקים לראות את הפרצופים של כל אלה שעוצרים לידכם שהם שמים לב שאתם שומעים אופרה ... הם באים אליך ביציאות של "אחי , מה עישנת ? אתה חייב להביא לי גם מזה..." אה וזה טוב גם סתם לעצבן כל מי שרוצה מזרחית... או אם מישהו נקלע לתוך התא מטען : ושמים לו את זה בפול ווליום הלהיט החדש שלי זה שירים יפנים ! כן כן יפני ... בודקים כמה זמן לוקח לאנשים לקלוט איזו שפה זאת חחח
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים גלגל"צ ;Dאינפקטד פרודיגיכמובן מוזיקה ישראלית, בעיקר מה שמנגנים בגלגל"צאמינםועוד הרבה וטובים ובכלל מה זה מוזיקה שחייבת להיות בכל אוטו? מגוכך קצתכי זה עדיין "על טעם וריח אין מה להתווכח"!
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים אם אתה הומו: U2 אם אתה דיכאוני: OASISאם אתה "מגניב": 50CENTואם אתה מפגר: טיפקס
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים אם אתה הומו: U2 אם אתה דיכאוני: OASIS אם אתה "מגניב": 50CENT ואם אתה מפגר: טיפקס נראה לי שאם אתה הומו אז: 50 cent אם אתה נשנש: 50 cent ואם אתה ממש מרמה בדמקה, אז: 50 cent and the game
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים LUDACRIS "Move Bitch" Move bitch, get out the wayGet out the way bitch, get out the wayMove bitch, get out the wayGet out the way bitch, get out the way
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים מה ש EvilSt!ng אמר הכי מצחיק לשים מוזיקה קלאסית בפול ווליום עשיתי את זה עם חבר שלי אנשים הסתקלו עלינו כאילו אנחנו חייזרים. מה לעשות מדינה ברברית חסרת תרבות , אין תרבות למוזיקה איכותית . למי שאוהב מוזיקה קלאסית זה עוד יותר טוב כי הוא גם נהנה לשמוע את המוזיקה שהוא אוהב וגם צוחק על אנשים מפגרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.