עבור לתוכן

איתור מספר טלפון בחו"ל

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לאתר מספר טלפון של אדם בחו"ל (ארה"ב) לפי שם פרטי, שם משפחה ועיר מגורים.

במרכזיה הבינלאומית של בזק בינלאומי (1848) גובים עבור השירות כ-20 ש"ח.

מישהו מכיר אתרים בחו"ל (כדוגמת אתר 144 של בזק) שאפשר לאתר בהם מספרי טלפון בחינם?

פורסם

ניסית את White Pages של MSN?

פורסם

חפש yellow pages או white pages

פורסם
  • מחבר

תודה!

מצאתי בגוגל את האתר http://www.whitepages.com.

אבל, לא מצאתי שם את מי שחיפשתי. :(

יש אפשרות לעקוף את דמי התיווך של בזק, ולקבל את המידע במחיר יותר זול ישירות מחברת התקשורת בארה"ב?

לקווי זהב (012) ולברק (013) יש שירות של מרכזיה בינלאומית כמו זה של בזק בינלאומי? איתור מספר טלפון בחו"ל יותר זול דרכן? במידה ויש להן מרכזיה בינלאומית, אז מה המספר טלפון שלהם?

פורסם

אם אין את המידע הזה באתרי אינטרנט כדוגמאת ה white pages (ואתה יכול לחפש דומים), אז למה נראה לך שלחברות בארץ עם גישה למאגר מידע לא שונה, כן יהיה את הפרטים ?

תנסה גם להריץ חיפוש על השם שלו, לפעמים זה עובד.

פורסם
  • מחבר

אולי המאגר מידע באינטרנט לא מעודכן.

לדוגמה: לפעמים מספר טלפון לא מופיע באתר 144 של בזק, אבל אפשר להשיג אותו בשירות 144 בטלפון.

פורסם

בניגוד למונופול בזק שלא שם על הלקוחות שלו (ובמיוחד על אתר ה 144 שלהם, שהם כבר שנים מבטיחים שהם כבר מעדכנים אותו), בארה\"ב המצב שונה. ושוב, לא נראה לי שלחברות בארץ יש איזה גישה למאגר סופר-מעדכון מעבר למה שיש לך...

פורסם
  • מחבר

אולי בכ"ז דרך הטלפון יש מאגר יותר מעודכן (אני מניח שהנציג של בזק בינלאומי בארץ מתקשר לנציג של חברת התקשורת בחו"ל).

יכול להיות שאייתתי את השם בצורה שגוייה (שם מסובך), או שהמספר חסוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים