פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים שלום, אני מעוניין ליצור רשת אלחוטית בין שני מחשבים בבית שלי, כרגע המחשב הראשי מחובר לאינטרנט דרך מודם שעבר הסבה לראוטרוהמחשב השני מחובר אל המחשב הראשון ברשת חוטית.שאלתי היא כזאת, לפי הבנתי בשביל ליצור רשת אלחוטית צריך בנוסף לכרטיסי רשת לקנות ראוטר אלחוטי, המודם שלי גם ככה עובדבתור ראוטר אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות איזשהו משדר אלחוטי שהוא אינו ראוטר מכיוון שגם ככה זה עולה הרבה, ראיתי גם שיש דבר כזהשנקרא AP אבל אין לי מושג מה זה.מקווה שתוכלו לעזור ליעמית גלדרך אגב אם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי טוב ומה יותר טוב PCI או USB
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים מחבר ועוד שאלה, הבנתי שיש הבדלים בין קבל מוצלב לקבל ישר איזה קבל אני אצטרך לחבר לאיזה רכיב
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים אתה צריך רק כבלי רשת ישרים לכל החיבורים. וAP (ACCES POINT) זה אכן מה שאתה צריך אם כבר יש לך נתב. זה בעצם SWITCH אלחוטי. כרטיס רשת עדיף PCI.ולהבא, כשאתה רוצה להוסיף מידע להודעה שלך, תשתמש בכפתור עריכה, ואל תשלח הודעה חדשה. תקרא את חוקי הפורום, כי אחרת תקבל אזהרה.
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר 1. יש למישהו המלצה על AP מסויים וכרטיס רשת מסויים בשבילי ?2. מישהו יכול להמליץ מה יותר טוב בתור כרטיס רשת אלחוטי USB או PCI ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.