עבור לתוכן

מתלבט איזה מבין הכרטיסים החזקים לקחת...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן אני יקח זוג ATI   חח אני הראשון שיביא בנצ'ים לקרוספייר  :xyxthumbs:

• תגובות 40
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=155310.msg1308957#msg1308957 date=1133725329]

כן אני יקח זוג ATI חח אני הראשון שיביא בנצ'ים לקרוספייר :xyxthumbs:

לא יצא עדין Master card לX1800XT ::)

פורסם

לא יצא עדין Master card לX1800XT  ::)

מה זה כרטיס מאסטר?

כאילו? כמו חיבור SLI עם כרטיסים זהים?

פורסם

^^^

כרטיס רגיל-בשביל שCF יפעל ;D

פורסם

1.אתה יכול לחלום על CF לכרטיסים האלו כי אין מסטר

2.כמו שאני מבין אתה רוצה את הכי טוב נכון?...אז הכי טוב זה 7800GTX 512MB SLI

פורסם

מוסרי... יש לך כרגע X800XT! למה אתה לעזאזל צריך X1800XT?! WTF MATE!? קיצר תעשה לX800XT אוברקלוק תראה לאן אתה מגיע! וגם אם לא... אל תבזבז על SLI או CROSSFIRE זה סתם ביזבוז כסף כרגע... אחרכך כבר תקנה עוד כרטיס אם ממש ממש תהיה זקוק לאחד...(שיהיה יותר זול) כי כרגע אין שום משחק שבו X1800XT יקרטע לך.. בקשר לקירטועים שלך - בוא תחשוב רגע... אולי הקירטועים נובעים מבעיית תוכנה או שפשוט אין לך מספיק זיכרון?

פורסם
  • מחבר

אבל יש לי 2 ג'יגה זיכרון .ומה עדיין לא יצא CF אבל הכריזו על זה כבר לפני חצי שנה ...ומבחינת טכנולוגית ATI לא יותר מתקדם (פילטרים ושיפור תמונה) ?

פורסם

CF יצא כבר 1800 Mastercard לא..

פורסם
[ U S A lR  ][/\][ link=topic=155310.msg1309160#msg1309160 date=1133730793]

אבל יש לי 2 ג'יגה זיכרון .ומה עדיין לא יצא CF אבל הכריזו על זה כבר לפני חצי שנה ...ומבחינת טכנולוגית ATI לא יותר מתקדם (פילטרים ושיפור תמונה) ?

וגם כשכן אז כרטיס המסטר חלש יותר מX1800XT

ATI לא טובים יותר טכנולוגית אלה NVIDIA באיכות תמונה אז לATI היתה איכות קצת יותר טוב בדוק הישן בחדש עוד לא בדקו ואם כן אז תנו לינקים!

פורסם

די לחרטט על מאסטר, כי הוא לא דרוש! ל CF יש 3 קונפיגורציות, אחת מהן פועלת גם בלי מאסטר!

אתה מוזמן לקרוא על CF אפילו כאן בקהילה, זה כתוב פה אם אני לא טועה.

הלוח הכי טוב כרגע עם צ'יפסט CF של ATI הוא הלוח של סאפייר.

פורסם

די לחרטט על מאסטר, כי הוא לא דרוש! ל CF יש 3 קונפיגורציות, אחת מהן פועלת גם בלי מאסטר!

אתה מוזמן לקרוא על CF אפילו כאן בקהילה, זה כתוב פה אם אני לא טועה.

הלוח הכי טוב כרגע עם צ'יפסט CF של ATI הוא הלוח של סאפייר.

אתה לא יודע שום דבר בגרוש!

כדי שCF יעבוד חייב להיות כרטיס מסטר :s07:

פורסם

GTX 512MB יותר טוב נקודה!

וזה לא שאני אוהב יותר את NVIDIA זאת פשוט עובדה ,את השיקול הכלכלי תעשה אתה מה יותר משתלם לך.

פורסם

אין סיבה לקחת מערך CF או SLI של הכרטיסים הכי חזקים בעולם כיום

מפני ש כרטיס אחד מהם מריץ כיום כל משחק על מקס בכל האפשוריות(גם AA 4 ו AF 16) ברזולוציה של 1600X1200 וברוב המשחקים גם על 2048X1536!

השיקול היחיד לקחת מערך SLI או CF זה אם אתה אוברקלוקר ואתה רוצה לשבור שיאים עולמיים אבל לשם כך צריך גם קירורים תואמים.

קיצר קנה איזה X1800XT 512 M"B נחמד או אם אתה רוצה הכי טוב שיש כיום(למרות שזה לא שווה) אז קנה 7800GTX 512 M"B

או שפשוט תיהיה חכם ותשאיר את הכרטיס הסוס שלך ותחליף לו קירור ל TR V1 ומשחה תרמית AS5 ותביא לו באוברקלוק.

פורסם

אין סיבה לקחת מערך CF או SLI של הכרטיסים הכי חזקים בעולם כיום

מפני ש כרטיס אחד מהם מריץ כיום כל משחק על מקס בכל האפשוריות(גם AA 4 ו AF 16) ברזולוציה של 1600X1200 וברוב המשחקים גם על 2048X1536!

השיקול היחיד לקחת מערך SLI או CF זה אם אתה אוברקלוקר ואתה רוצה לשבור שיאים עולמיים אבל לשם כך צריך גם קירורים תואמים.

קיצר קנה איזה X1800XT 512 M"B נחמד או אם אתה רוצה הכי טוב שיש כיום(למרות שזה לא שווה) אז קנה 7800GTX 512 M"B

או שפשוט תיהיה חכם ותשאיר את הכרטיס הסוס שלך ותחליף לו קירור ל TR V1 ומשחה תרמית AS5 ותביא לו באוברקלוק.

או..סוף סוף מישהו עם שכל..אני ממש לא מבין מה הבעיה עם הכרטיס הנוחכי שלך עכשיו.!!!

זה פשוט צרות של עשירים מטומטמים שלא יודעים מה לעשות עם הכסף!! :kopfpatsch::bash::s07::nixweiss::pissed:

פורסם
[ U S A lR  ][/\][ link=topic=155310.msg1308840#msg1308840 date=1133722166]

אז X1800XT במערך כפול יספק אותי אני יאקי בדברים האילו קפיצה או קירטוע קטן ואני עושה ממנו מעצור לדלת כמו הכרטיס שיש לי כרגע ASUS EXTRIME EAX800XT שכבר לא מספק אותי אני רוצה ביצועים ואיכות תמונה גבוהה מאוד מאוד שזה אומר ללא קפיצות אפילו במאית השניה...

את המעצור דלת שלך, בכמה אתה מוכר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים