עבור לתוכן

מתלבט איזה מבין הכרטיסים החזקים לקחת...

Featured Replies

פורסם

אני רוצה עוצמת עיבוד 3D במשחקים עכשיו איזה לקחת ולמה

7800GTX 512MB SLI

X1800XT 512MB CF

מה חיסרונות ומה יתרונות אני משחק עם כל הפילטרים ועל רזולוציה1280על1024שימו לב שזה במערך כפול 2 כרטיסים!!! תודה לעוזרים

• תגובות 40
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כשאתה אומר עוצמת עיבוד ב3D אתה מתכוון לרינדור תוכנות מקצועיות או כוח במשחקי 3D?

אם זה כוח במשחקי 3D מערך 7800GTX 512MB יהיה חזק יותר.

אם אתה מתכוון לאפשרות השניה, הכרטיסים האלה לא מתאימים למטרה הזו, לך לכיוון Quardo.

ושנית כל, תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

פורסם
  • מחבר

ושנית כל, תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

מה לירשום בכותרת תגיד לי שאשנה עשיתי כותרת קצרה במקום לירשום דגמים

פורסם

חכה שיהיו בנצ'ים של קרוספייר, בינתיים אין. SLI יותר ותיק ולכן יותר מומלץ כרגע, למרות שזה יוצא ה-ר-ב-ה יותר יקר.

שני GTX 512 מגה יותר חזק

שני X1800XT יותר משתלם (שוב, חכה לבנצ'ים!)

פורסם

:yelclap:

money,money,noey - it's so funny,in the rich men's world

פורסם

גישה אידיוטית לדברים. נגיד שהוא עשיר טחון מולטי מליונר

זה אומר שהוא צריך לבזבז סתם? לא

גם אם הייתי עשיר, הייתי לוקח X1800XT אחד

למה? כי הוא יותר חזק מ 7800GTX עם 256 מגה (אחד!) ויותר משתלם

בנוסף, באותו זמן שהוא יצטרך להחליף כרטיס אחד כזה, גם מערך SLI לא יעזור לו. בקיצור, קח מה שיותר משתלם, בכל מקרה יגיע היום בו תחליף את כל העסק, ושני 7800GTX לא יחזיקו יותר משני X1800XT!

פורסם

קבל תיקון.

אומרים ראשית כל וזהו. אין דבר כזה שנית כל.

ראשית כל, בלה בלה בלה ..

שנית, בלה בלה בלה...

גימל, בלה בלה בלה... (אין שלישית)

בתקוה שתקבל זאת בהבנה.

פורסם
  • מחבר

אז X1800XT במערך כפול יספק אותי אני יאקי בדברים האילו קפיצה או קירטוע קטן ואני עושה ממנו מעצור לדלת כמו הכרטיס שיש לי כרגע ASUS EXTRIME EAX800XT שכבר לא מספק אותי אני רוצה ביצועים ואיכות תמונה גבוהה מאוד מאוד שזה אומר ללא קפיצות אפילו במאית השניה...

פורסם

איכות תמונה זה רק X1800XT.

פורסם

שאני לא אגיד לך מה ההבדל בביצועים בין X800 אחד ל X1800XT אחד, ועוד יותר, לשני X1800XT

המערך הזה חזק כמעט פי 4. שום קירטועים וקפיצות

פורסם
  • מחבר

טכנולוגית מה יותר מפותח ???מבחינת HDR AA PS3 וכל הפילטרים? הזי*** האילו עולים 8000 חחחח חסר לו ויקפוץ לי...

פורסם

הX1800XT אומנם חזק מה7800GTX 256MB אך גרסת ה512MB עולה על הX1800XT (מהירויות זכרונות וליבה גבוהות יותר).

פורסם

והמחיר גם עולה (בהרבה) על גרסת ה 512 של ה X1800XT!! ביותר מ 700 ש"ח!!!!!!!!!!!!!! ואם זה 2 כרטיסים-

תוספת של 1500 ש"ח! וההבדל בביצועים לא כזה דרסטי.

פשוט ל-א משתלם

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי ה1800XT עלה 3300 והGTX512 עלה 4700~

וההבדל בביצועים ממש לא שווה תתוספת הענקית במחיר.

פורסם

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9801

זו הגרסה המומהרת של ה7800\512

בזמן שמחיר של ה7800\512 הרגיל הוא 4500-4900 גרסאת הXטרים הזאת באה במהירות 550 לליבה ו1700 לזכרונות ובמחיר של 7800\512 רגיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים