פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים שלום לכולם!זה כבר 4-5 שנים שאני שומע פינק פלוידלד זפלין דורס דייב מטיוס וכותמיד רציתי לשמוע את בוב דילן!אבל באמנים מסוגו צריך לדעת איפה להתחיל איך לאכול אותם ואיך להתענג או לארציתי לדעת מה האלבום הכי מוצלח של בוב דילן שבאמת מייצג את המוזיקה שלו במיטבה!בתודה מראש
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים Bob Dylan - God as I been to youBob Dylan - Pat Gerret & Billy the kid SoundtrakBob Dylan - UnpluggedBob Dylan - John wesley Hardingוכמובן הזמנים משתנים הכי הכי אהוב עלי מאיר אריאל אמר עליו שהוא אבי הזמר העברי
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים בפורום שאני גולש בו ממליצים כמעט תמיד על : Blood On TrakcsHighway 61 Revisted אישית לא מאזין לשירים שלו ( חוץ מ2 אולי ) , לא הצלחתי להתגבר על הקול שלו .....
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים בפורום שאני גולש בו ממליצים כמעט תמיד על : Blood On TrakcsHighway 61 Revisted אישית לא מאזין לשירים שלו ( חוץ מ2 אולי ) , לא הצלחתי להתגבר על הקול שלו .....Blood On The Tracks, Highway 61 Revisited אכן מומלצים, כמובן שאתה יכול בשביל לקבל preview לשמוע את אוסף ה greatest hits שלו (volume 1, 2, 3) שהם גם די טובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.