עבור לתוכן

האם הנתב שאני רוצה לקנות יענה על דרישותיי ...

Featured Replies

פורסם

שמעו אני מזמין כנראה את הנתב הזה: http://www.gim.co.il/Product.asp?productid=130

האם מישהו מכיר אותו?

האם הוא איכותי?

והאם יש בו שרת מדפסות כי אני צריך ?

תענו לי רק על הנתב הזה ולא על אחר

פורסם

קשה לחפש בגוגל (או באתר הייצרן) את ה-spec שלו ולבדוק אם יש לו שרת מדפסות?

אם אתה רוצה ראוטר מומלץ תעשה חיפוש בפורום, אתה לא הראשון פה שרוצה לקנות ראוטר...

פורסם

אין בו שרת מדפסות

חברת ג'יגהבייט לא נחשבת לחברה הכי טובה בנתבים

הרמה שלו קצת בערך כמו האדימקס אולי טיפה פחות

גם המחיר שלו בהתאם הוא יותר זול מהאדימקס

בקשר להמלצה

לא הוא לא מומלץ

פורסם
  • מחבר

שמעו קיבלתי היום את הראוטר הזה ויש בו שרת מדפסות עכשיו הטכנאי אמר שאי אפשר להתחבר לשיתוף מדפסות בגלל הפיירוואל של הנורטון אינטרנט סיקיוריטי

הוא אמר לי תמחק אותו ותראה שהשרת מדפסות יעבוד עשיתי מה שהוא אמר ואז זה עבד עכשיו הוא אומר שלא כל החברות אבטחה תומכות בשיתוף מדפסות ובגלל זה זה חסם לי את השיתוף , אמרתי לו שעכשיו אין לי פיירוואל אחר ואני חייב להשתמש בזה של הנורטון כי אני לא רוצה את זה של הווינדוס ואת כל המקאפי או הקספרסקי

הוא אמר לי אין מה לעשות תמצא פיירוואל אחר עכשיו השאלה היא האם אפשר אולי שהפיירוואל של הנורטון ייתן אישור לשיתוף מדפסות במקום למחוק אותו ואז לא יהיה לי פיירוואל ואם כן אז איך אני עושה את זה , זה גרסת INTENET SECURITY 2005 ?

ודבר נוסף איך אני פותח  פורטים לאימיול ותוכנות נוספות בנתב שלי אני יעלה פה את המדריך שלו ותנסו לעזור לי כי אני לא ממש שולט באנגלית תודה !

הנה הקישור למדריך - ירח אפל וכולם תנסו לעזור לי לפתוח פורטים לתוכנות וגם תענו לי על השאלה בקשר לפיירוואל

http://www10.megaupload.com/files/8417d3c73af332bcdf5444aaecaaaf94/GN-B40_EN.pdf

פורסם

אין לזה שרת מדפסות

הטכנאי שלך טכנאי בשקל

מה שעשית זה שיתוף מדפסת על אחד המחשבים ככה שהוא חייב לפעול בשביל שלאחרים תהיה גישה למדפסת. זו אופציה שבנויה בתוך וינדוס ותמיד אפשרית!

ראוטר עם שרת מדפסות הוא ראוטר שיש לו חיבור של מדפסת (USB או LPT) אליו מחברים את המדפסת וכל המחשבים יכולים להדפיס אליו בלי שום תלות.

פורסם
  • מחבר

טוב ומה בקשר לשאלות האחרות ששאלתי?

פורסם
  • מחבר

נווווווווו בבקשה מצטער על הדאבל פוסט אבל אני חייב שתעזרו לי אני לא יכול להשתמש כמעט בשום תוכנה בגלל הפתיחת פורטים הזאת שבנתב שלי

הבאתי לכם קישור למדריך שלו תנסו לעזור לי אני מתחנן :-\ :(

ירח אפל תדבר איתי בפרטי תנסה לעזור לי

סומך עליכם !

תודה

פורסם
  • מחבר

איך אני מקבע ידנית ואיך אני יודע איזה איי פי אני צריך לקבע הכוונה איזה מספר של אייפי לשים ?

פורסם

נווווווווו בבקשה מצטער על הדאבל  פוסט אבל אני חייב שתעזרו לי אני לא יכול להשתמש כמעט בשום תוכנה בגלל הפתיחת פורטים הזאת שבנתב שלי

הבאתי לכם קישור למדריך שלו תנסו לעזור לי אני מתחנן  :-\    :(

ירח אפל תדבר איתי בפרטי תנסה לעזור לי

סומך עליכם !

תודה

אה, אם אתה מצטער, אז הכל בסדר. וזה לא דאבל פוסטינג, זה הקפצה. לפחות תדע על איזה חוק אתה עובר.

זוהי אזהרה 2 מתוך 3.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים