עבור לתוכן

הגדרת נתב WBR-3406TX של LEVEL1

Featured Replies

פורסם

לא מזמן רכשתי את הנתב הנ"ל , והתקנתי אותו ליד המחשב הנייח כאשר המודם בכבלים מחובר אליו ברשת והמחשב הניד באלחוטי.

הבעיה שלי היא שהוא נותן לי כל הזמן LOWID באימיול , ולא נותן לי להתחבר לרוב השרתים של ה IRC , למרות שב FORWARDING RULES הגדרתי בתוך SPEICAL AP את הפורטים של האימיול (6662-6672) לפתוח אותם לשני המחשבים , ומה שזה נותן זה שבמחשב הנייח הכול עובד בסדר גמור ואין LOWID ורק בנייד הוא ממשיך לתת את אותן ההערות.

חשוב לציין כי הפיירוול של וינדוס מנוטרל במחשב הנייד וכמו כן אין פיירוול אחר שמותקן עליו.

באתר של הפתיחת פורטים שמצויין בהודעה הקבועה לא מופיע הנתב הזה ולא מצאתי פיתרון בשום מקום אחר...האתר הזה הוא המפלט האחרון שלי לפני הזמנת טכנאי מחשבים...אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי לפתור את הבעייה...

תודה מראש.

פורסם

תתן צילום מסך של מסכי ההגדרות.

פורסם
  • מחבר

הקבצים המצורפים מראים את ההגדרות של הראוטר...מקווה שזה מה שבקשת...אם צריך עוד משהו אני אשלח

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מישהו אולי יודע לפתור את הבעייה??? אני כבר נואש עם כל הניסיונות...אפילו הגדרתי את האי פי של הנייד בתור Ip Address Of DMZ host וזה לא עזר...עדיין הפורטים חסומים איכשהו...

פורסם

הבעיה היא לא בהגדרות של הנתב

הבעיה היא בהבנה בסיסית איך NAT עובד

מנגנון NAT מנתב פורטים למחשבים ברשת הפנימית לפי IP

כלומר כל מה שמגיע דרך פורט מסויים, במקרה הזה 6662 מועבר ישירות לIP הראשון שהוגדר לו

אי אפשר להעביר את המידע שמגיע בפורט הזה לשני מחשבים שונים

מה שאתה צריך לעשות

להפעיל את האימיול במחשב השני

להכנס להגדרות חיבור

ולשנות את הפורטים ברירת מחדל לפורטים אחרים

לדוגמא במקום 6662 תרשום 7662

ועכשיו ללכת לנתב לפתוח את הפורטים החדשים שיפנו למחשב הנייד

או שלהשאיר DMZ למחשב הנייד ואז כל הפורטים שאינם נדרשים על ידי טבלת הNAT יופנו למחשב הזה (כולל הפורטים החדשים של האימיול)

פורסם

מישהו אולי יודע לפתור את הבעייה??? אני כבר נואש עם כל הניסיונות...אפילו הגדרתי את האי פי של הנייד בתור Ip Address Of DMZ host וזה לא עזר...עדיין הפורטים חסומים איכשהו...

שים לב שאתה לא מקפיץ הודעות. אם אתה רוצה להוסיף מידע להודעה האחרונה שלך, תשתמש בכפתור עריכה, אחרת תקבל אזהרה וכשתצבור 3 אזהרות תורחק מהפורום.

אנא קרא את חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

עובד!!! תודה רבה ירח אפל...סוף סוף נמצא הפיתרון לבעייה...עכשיו הוא סוף סוף מתחבר בלי ה LOWID...דרך אגב...איזה פורט אני יכול להגדיר לו במקום ה 6672 (UDP) ? סתם לידע כללי...

ו - Liight - סליחה על ההקפצה של ההודעה...לא שמתי לב לאיסור על זה למרות שקראתי את חוקי הפורום...לא יחזור על עצמו שוב...תודה על העזרה בכל אופן

פורסם

כל מספר שגדול מ5000 ולא הגדרת אותו למשהו אחר טוב

בקיצור שים

7662 TCP

7672 UDP

פורסם
  • מחבר

הבנתי...תודה רבה על העזרה...הדבר האחרון שלא נפתר עדיין זה הנושא של הIRC

הוא נותן לי תגובה של : Unable to connect to server (Software caused connection abort)

עכשיו אני לא בטוח שזה נושא של התוכנה בגלל שלשרתים מסויימים הוא נותן לי להתחבר ולאחרים לא. במחשב הנייח הוא מצליח להתחבר לכל השרתים בלי שום בעייה , והפורטים ש IRC לא מוגדרים עבור שום מחשב בהגדרה של הפתיחת פורטים , והנייד עדיין מוגדר כ DMZ , יש איזה כיוון מסויים שאני יכול לבדוק את הנושא הזה?

פורסם

תעשה פינג לשרת שהוא מתנתק ממנו ותראה כמה זמן

פורסם
  • מחבר

עשיתי פינג לשרת...הוא נתן לי time out....כלומר הוא לא מצליח למצוא אותו , למרות שמהמחשב הנייח הוא מתחבר אליו כרגיל ללא שום בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים