פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים מישהו יכול לתת לי הסבר מדוייק איך אני מפעיל את הנסיך הפרסי החדש בבקשה?רשום בקובץ ה - nfo ככה:Remove all IDE drives and Playמה זאת אומרת תעזרו לי בבקשה שבוע טוב שיהיה לכם!!!!!!!!
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים מישהו יכול לתת לי הסבר מדוייק איך אני מפעיל את הנסיך הפרסי החדש בבקשה?רשום בקובץ ה - nfo ככה:Remove all IDE drives and Playמה זאת אומרת תעזרו לי בבקשה שבוע טוב שיהיה לכם!!!!!!!!נראה לי שאתה הולך לקבל באן...אסור לכתוב פה דברים על ווארז
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים שוב פעם..... בדיוק כמו זה ששאל על הבלק אדישיין כמה נושאים למטה......אתה מוריד טורנטים בלי לקרוא וסתם מתעצל! ובנוסף על זה אתה עוד שואל את השאלה פה (שאתה יודע שאסור לדבר על ווארזים)זה מדהים.... ואחרי זה מתפלאים למה בפורומים בחו"ל לא אוהבים את הישראלים...
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים חחחחח בדוק הורדתה את הCLONE המיסכן ההוא....דפוק את הראש בקיר כי בשביל להתקין את המישחק אתה צריך משהו כמו 1000 תוכנות, בהצלחה.
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים חחחחח בדוק הורדתה את הCLONE המיסכן ההוא....דפוק את הראש בקיר כי בשביל להתקין את המישחק אתה צריך משהו כמו 1000 תוכנות, בהצלחה.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..זה מה שקורה למי שמשחק במשחקים שהוא לא קנה!
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים חחחחח בדוק הורדתה את הCLONE המיסכן ההוא....דפוק את הראש בקיר כי בשביל להתקין את המישחק אתה צריך משהו כמו 1000 תוכנות, בהצלחה. חחח טוב שאתה חי 80% מהמשחקים האחרונים זה CLONE חח נראה איך הוא דופק ת'ראש
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים 2 הערות:1)למשחק יש הגנת STARFORCE...הגירסא הפרוצה היחידה היא גירסאת CLONE,לא קיימת גירסא פרוצה וגם לא תהיה קיימת בחודשים הקרובים [לא קיימת גירסאת קראק לאף אחד מהמשחקים עם הגנת סטארפורס החדשים]2)זה ווארז,אז לא נעזור לך...
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים 2 הערות: 1)למשחק יש הגנת STARFORCE...הגירסא הפרוצה היחידה היא גירסאת CLONE,לא קיימת גירסא פרוצה וגם לא תהיה קיימת בחודשים הקרובים [לא קיימת גירסאת קראק לאף אחד מהמשחקים עם הגנת סטארפורס החדשים] 2)זה ווארז,אז לא נעזור לך... קלון זה לא פריצה, הPOP3 יפה מאוד שיחקתי בו היום
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים חחחחח בדוק הורדתה את הCLONE המיסכן ההוא....דפוק את הראש בקיר כי בשביל להתקין את המישחק אתה צריך משהו כמו 1000 תוכנות, בהצלחה.סה"כ 2 ולא היה צריך להגזים כל כך :s05:
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים ממש ממש ממש לא מי שצריך עזרה בהתקנה (מנהלים אני לא מדבר על ווארז : ) שישלח לי פרטית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.