עבור לתוכן

לנעול יש משתמשים מפגרים בפורום!!

Featured Replies

פורסם

לנעול להגנה מפני מפגרים ונובים בפורום HWZ לנעול לנעול!! לפני שיגיבו עוד הומואים מפגרים :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

חחחחח...... :lol:

לא מצחיק! :sleep:

פורסם

מה לא מצחקי זה מאוד אופנתי עכשיו באירופה זה שהמדינה שלנו דפוקה ואין חברה שעוסקים בזה אז אין מה לעשות!! לא רוצה לראות על תראה ועל תגיב פה בכלל :kopfpatsch:

ודרך אגב מעניין עם מחשיבים אז זה לספורט כי זה מערבב הכל זה פשוט קטע מטורף ויפה!!

פורסם

חחחחח...... :lol:

לא מצחיק! :sleep:

זה נראה לי כי ראיתה את זה כל כך מאוחר בלילה!

פורסם

אולי נפתח סטיקי לסרטונים?

כמות הת'רדים שעוסקת בזה כבר גובלת בהצפה.

פורסם

מה הקשר גם מדברים פה הרבה על דברים אחרים יאללה סטיקי לכל נושא יאללה למה לא?? סטיקי לבעיות מין סטיקי ליש לי בעיה עם נשים סטיקי למה אני עושה אני לא מצליח למצוא חברה או כל חרא דומה!!

תראו את זה זה יפה וזהו מי שלא רוצה לראות שלא יגיב ולא יציף הכי טוב לא? לא מגיבים וזה יורד לאט לאט ואת מי שהז מעניין שיגיב

פורסם

טוב, אז עזוב אותך מסטיקי.

פשוט תפתח ת'רד רשמי ותפרסם שם את כל הלינקים.

פורסם

מהפנט

פורסם

פאק לנעול או לא להגיב יותר זהו עם נובים מפגרים כמו שיש ב-HWZ לא צריך בלכל להעלות חדשות או כתבות או אפילו קצת סרטונים אפילו שזה פורום כללי אבל מה לעשות פה HWZ ופה יש נובים (חוץ מהמנהלים כי אני הייתי מנהל בפיסי טיפ ואני יודע שזאת עבודה קשה אבל עם אנשים כמוכם וכן כן גם אני לא קדוש אי אפשר לנהל פורום ולפתוח דיון שלא נראה לכם למה מי אתם בכלל פלצנים שלא מעניןי אותם דיון אחר על תגיבו!!)

כולה מה כבר פתחתי כמה נושאים כאלה פתחתי פה ושם כן לרוב לא ענו ראו לא רוא את מה ששלחתי זה בעיה שלהם אל שלי אבל לפחות לא הגיבו בתשובות מפגרות חסרות תוכן כאלה כמו שאתם רושמים לי פה!! אז תעשו טובה לא לענות פה יותר ולמחוק מנהלים!!

תודה

פורסם

מה נעלבת ילד?

כולה קצת ביקורת בונה.

ומי שזה כן מעניין אותו יוכל למצוא את כל הלינקים בת'רד אחד.

לא עדיף?

פורסם

פאק לנעול או לא להגיב יותר זהו עם נובים מפגרים כמו שיש ב-HWZ לא צריך בלכל להעלות חדשות או כתבות או אפילו קצת סרטונים אפילו שזה פורום כללי אבל מה לעשות פה HWZ ופה יש נובים (חוץ מהמנהלים כי אני הייתי מנהל ב ואני יודע שזאת עבודה קשה אבל עם אנשים כמוכם וכן כן גם אני לא קדוש אי אפשר לנהל פורום ולפתוח דיון שלא נראה לכם למה מי אתם בכלל פלצנים שלא מעניןי אותם דיון אחר על תגיבו!!)

כולה מה כבר פתחתי כמה נושאים כאלה פתחתי פה ושם כן לרוב לא ענו ראו לא רוא את מה ששלחתי זה בעיה שלהם אל שלי אבל לפחות לא הגיבו בתשובות מפגרות חסרות תוכן כאלה כמו שאתם רושמים לי פה!! אז תעשו טובה לא לענות פה יותר ולמחוק מנהלים!!

תודה

תירגע!

ואם יש לך בעיה עם נובים ועם האתר הזה אתה לא חייב לפרסם פה דברים!

פורסם

מיקצוענים. ומי אמר לך שאין כאלה דברים בארץ? אני אישית מכיר שתי בחורים שמתעסקים בספורט הזה.

בארץ הוא לא ניתפס כספורט רישמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים