פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים לפי מה שהבנתי, יש לו מיניפרוססור שמחשב את זמן הסוללה בהתאם להרגלי הגילוח האינדיבידואלים של כל משתמש, ולכן בכל טעינה הוא מציג זמן יותר מדוייק בשל יכולת הלמידה שלו.
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים חשבתי לעבור למכונת גילוח גם, אבל יש לי זקנקן ופיאות, ואני צריך להיות ממש מדוייק כדי לא להרוס את "העיצוב" שעשיתי ;D.אז איך אפשר לעשות את זה במכונה עם שלושה עיגולים במקום סכין ישרה? או שאי אפשר?
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים יש "קוצץ פאות" חביב כזה.. יעשה את העבודה יותר טוב מסכין.. (בעיצוב הזקנקן והפאות)
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים בחלק האחורי של כל מכונת גילוח של Philips / Norleco יש מין קוצץ פאות חשמלי קטןהוא כמו הקוצצי פאות של הספרים, רק בגירסה מוקטנתאם תתעקש מחר אני אצלם את זה במכונה שלי
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים יהיה נחמד אם תצלם ... ואיך המכונות האלה לא נהרסות כשבאה עליהם מים? הרי הם מכונות חשמליות!
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים יש דגמים עמידים למים (כמו שיש שעונים עמידים למים).דגמים מסויימים אפשר לא רק לשטוף במים, אלא גם להשתמש בהם מתחת למים זורמים.
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים מחבר לזה שאמר שיש לו זקן והוא רוצה גם לעצב ולא רק לגלח, האתר של קרוזר3 מראה את זה יפה:http://www.braun.com/na/cruzer/cruzer.htmlואגב, המכשיר עולה בסך הכל 500 שקל בארץ, עם אחריות יפה ומשלוח, וכמובן שבראון זאת אחת הפירמות החזקות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.