עבור לתוכן

מחפש המלצות למכונת גילוח (עדיף של פיליפס אבל לא חייב).

Featured Replies

פורסם

דגמים לא יקרים מידי, האמת היא שבכלל לא תכננתי לעבור את ה400 שקל, אבל ראיתי שזה דיי הכרחי והמחירים עוברים את האלף...

יש דגמים שאתם ממליצים?

והכי חשוב, אתרים!

בנתיים אני נצמד ל shiki של שקם אלקטריק, כי האחריות תיהיה זמינה אני מאמין גם בקניונים, וקצת בעייתי לרוץ אחרי יבואנים.

עוד דבר, אני לא רוצה לעשות חבר מועדון בתשלום חודשי כי אני בטח לא יקנה שוב באותו מקום, ואני גם לא מתכוון להשתתף במכרזים, גם מכירות קבוצתיות אני לא הכי אוהב כי לוקח זמן עד שהיא נסגרת וזה רק מעקב את הקניה, עדיפות גבוהה לקניות רגילות אם לא אז כמובן קבוצתית אין ברירה.

אם יש למישהו ממכם מכונה של פיליפס ויש לו מה לכתוב, הייתי שמח לשמוע המלצות על דגמים מדוייקים.

פורסם

לי יש 6826 שהיא Relabeled כ Norleco (אבל הרכיבים בפנים הם Philips וגם על המטען כתוב Philipshave)

אני מאוד מרוצה :)

ד"א מכונה יבשה, כלומר בלי קרמים למיניהם שיוצאים מהמכונה

פורסם

Norleco היא חברת בת \ שותפה של Philipshave

אגב.. לי יש 6843XL של אותה חברה.. גם יבשה.. מאוד מומלצת..

פורסם
  • מחבר

תודה אבל אין לי מושג איפה אפשר לקנות אותם

חשבתי על אחד משלושת הדגמים האלה:

HQ6831 Philips

HQ6842 Philips

HQ6849 Philips

אני לא רוצה מכונה עם ג'ל, וגם אם כן אז אני לא אשתמש בג'ל, בשקם אלקטריק המוכר אמר לי בפירוש שהג'ל הזה חרא, אבל מומלץ מכונה רטובה כי זה יותר נעים לעור, מצד שני אני לא יודע עד כמה אני אשתמש בזה כי אני אתגלח מהר מהר בחדר ולא במקלחת,

המוכר גם אמר לי שיש מכונות מיוחדות לעור רגיש וזה יותר יקר, ויש סיכוי שמכונות זולות יותר יעשו צריבה בעור (שורף כזה).

פורסם

פיליפס 6894 שעלתה לפני 5 שנים 300 ש"ח (בקפריסין אם אני לא טועה) ועד היום משרתת ללא שום בעיה.

היתרונות: זמן גילוח ארוך (70+- דקות לטעינה), אפשר לשטוף את כל המכונה תחת מים זורמים, ראש מתפרק.

חשוב לציין שאני מתגלח פעם או במקרים קיצונים פעמיים בשבוע ולכן עד היום לא החלפתי דבר למרות שנראה לי שאני זקוק להחלפת ראשים.

פורסם
  • מחבר

שמע הם ממליצים שם על מכשיר all in one של BRAUN שזאת אחת החברות המובילות בתחום התספורת, הדגם הזה גם זכה לשבכים בסקר THE MARKER, אבל הבעיה היא שאני לא צריך מכונת תספורת ולא שום דבר ממה שהוא מציע פרט לגילוח.

השאלה אם אחרי הכל, הגילוח עצמו, עדיף על הדגמים של פיליפס שכתבתי קודם ?

מעבר לאיכות הגילוח, נורא חשוב לי גם המגע, כי סך הכל אני עובר למכונה חשמלית רק בגלל שסכין גילוח מפריע לי עם פצעים ושטויות כאלה, המליצו לי שלמי שיש פצעים שישתמש במכונת גילוח.

אז שמכונה לא תגרום לי גם כן לצריבה ולגירויים מיותרים.

הייתי מוציא אישור גילוח אבל אני לא אוהב להיות לא מגולח וזה נותן לי הרגשה מלוכלכת, אז אני מעדיף להמשיך להתגלח...

פורסם

אלפקה סורית

אישית גם לי יש עור רגיש בצוואר

זה גורם לגירויים ואדימות

מה שעושים זה שמגלחים באיזור של העור הרגיש עם הקוצץ פיאות

עובד!

פורסם

אתה קונה מכונת גילוח בגלל פצעים (יאני אקנה?) ?

ממה יש לך פצעים?

פורסם

יש לי מכונת גילוח Philishave HQ8890. היא מאוד נוחה ומומלצת. יש לה שלושה ראשים, וצג חיווי דיגיטאלי לזמן סוללה (70 דקות).

יש למכונה בורר מצבים ללהבים עבור אנשים עם עור רגיל או עור רגיש.

אין למכונה מתקן לקרמים (אני לא אוהב את זה), אבל אפשר להשתמש איתה עם קרמים לגילוח או ג'ל לגילוח של סכיני גילוח.

ניתן להשתמש במכונה על יבש או מתחת למים זורמים (כיף להתגלח איתה עם ג'ל לגילוח במקלחת עם מים חמים זורמים).

קניתי את המכונה בארץ ב-600 ש"ח. כיום המחיר שלה הוא בסביבות 800 ש"ח.

יש לפיליפס סדרה חדשה HQ9000 עם סכינים של 3X3 (שלושה מעגלי להבים בכל אחד משלושת הראשים), אבל היא די יקרה.

http://www.elias-shaving.co.il/product.asp?productid=23&CatCode=51

http://www.electrophoto.co.il/site/productspec.asp?id=114

2003Oct27_HQ8890.jpg

פורסם

שיהיה ברור

גם ה 6826 פועלת עם מים זורמים וגם בלי

פורסם

יש לי מכונת גילוח Philishave HQ8890. היא מאוד נוחה ומומלצת. יש לה שלושה ראשים, וצג חיווי דיגיטאלי לזמן סוללה (70 דקות).

יש למכונה בורר מצבים ללהבים עבור אנשים עם עור רגיל או עור רגיש.

אין למכונה מתקן לקרמים (אני לא אוהב את זה), אבל אפשר להשתמש איתה עם קרמים לגילוח או ג'ל לגילוח של סכיני גילוח.

ניתן להשתמש במכונה על יבש או מתחת למים זורמים (כיף להתגלח איתה עם ג'ל לגילוח במקלחת עם מים חמים זורמים).

קניתי את המכונה בארץ ב-600 ש"ח. כיום המחיר שלה הוא בסביבות 800 ש"ח.

יש לפיליפס סדרה חדשה HQ9000 עם סכינים של 3X3 (שלושה מעגלי להבים בכל אחד משלושת הראשים), אבל היא די יקרה.

http://www.elias-shaving.co.il/product.asp?productid=23&CatCode=51

http://www.electrophoto.co.il/site/productspec.asp?id=114

2003Oct27_HQ8890.jpg

אני יכול לחזק את דבריו!

יש לי את אותה המכונה בדיוק (עלתה לי 450 שקל לפני 3 חודשים, אבל בהונג-קונג....:) ) והיא מעולה

ממש נוחה וקל לנקות אותה

והכי חשוב - זמן פעולה

אני מתגלח בין פעם לפעמיים בשבוע בגילוח ארוך (אני אוהב לדייק ולוודא שהכול ירד) של איזה 5-7 דקות והטענתי אותה רק 3 פעמים עד עכשיו (כזכור, נקנתה לפני 3 חודשים!) שזה עוד כולל את ההטענה הראשונית!

בעיה אחת יש לי איתה - המד סוללה נראה טוב אבל הוא לא מדוייק, יצא לי להתגלח בערך חודש אחרי שהוא הצביע על 0 דקות זמן סוללה.....

לפי דעתי שווה להשקיע פעם אחת על מוצר כזה

במיוחד אם משקללים את החיסכון של סכיני הגילוח (שעולים המון!) אז במקום להחזיר את ההשקעה תוך חצי שנה, אתה מחזיר אותה אחרי שנה, ובזמן הזה אתה מרוצה יותר מהמוצר שבחרת

פורסם

בעיה אחת יש לי איתה - המד סוללה נראה טוב אבל הוא לא מדוייק, יצא לי להתגלח בערך חודש אחרי שהוא הצביע על 0 דקות זמן סוללה.....

לגבי המד סוללה, הוא סובייקטיבי עבור כל משתמש. הוא לא מראה לך כמה זמן אתה יכול להשאיר את המכונה פועלת, אלא כמה זמן אתה יכול להתגלח עם המכונה. כל אחד מתגלח בצורה שונה (זמן שהמכונה נמצאת באויר שונה מזמן גילוח), ולכל אחד יש זיפים בעלי אורך שונה וקשיחות שונה. מכונת הגילוח לומדת את הרגלי הגילוח שלך, ובכל הטענה היא מעדכנת את מד הזמן כך שהוא יציג זמן מדוייק יותר עבורך, לפי הרגלי הגילוח האישיים שלך. אחרי שתטעין את המכונה כמה פעמים, תשים לב שמד-הזמן נעשה יותר מדוייק.

דרך אגב, למה אתה מתגלח עם המכונה כאשר המד-זמן מצביע על אפס דקות זמן סוללה? לוקח סוללה פחות משעה להטען באופן מלא, ולא צריך לחכות עד שהסוללה תתרוקן כדי לטעון אותה מחדש.

פורסם

אני אוהב בשימוש בסוללות נטענות כול שהן, לפרוק אותם עד הסוף (ממש עד הסוף) ואז להטעין אותה כשהמכשיר סגור הטענה מלאה

פשוט זה מנסיון מר עם הסוללה הקודמת של הפלאפון, גמרתי לה את החיים עם הטענות שלי (ואז עברתי לצד השני לגמרי)

פורסם
  • מחבר

לגבי המד סוללה, הוא סובייקטיבי עבור כל משתמש. הוא לא מראה לך כמה זמן אתה יכול להשאיר את המכונה פועלת, אלא כמה זמן אתה יכול להתגלח עם המכונה. כל אחד מתגלח בצורה שונה (זמן שהמכונה נמצאת באויר שונה מזמן גילוח), ולכל אחד יש זיפים בעלי אורך שונה וקשיחות שונה. מכונת הגילוח לומדת את הרגלי הגילוח שלך, ובכל הטענה היא מעדכנת את מד הזמן כך שהוא יציג זמן מדוייק יותר עבורך, לפי הרגלי הגילוח האישיים שלך. אחרי שתטעין את המכונה כמה פעמים, תשים לב שמד-הזמן נעשה יותר מדוייק.

דרך אגב, למה אתה מתגלח עם המכונה כאשר המד-זמן מצביע על אפס דקות זמן סוללה? לוקח סוללה פחות משעה להטען באופן מלא, ולא צריך לחכות עד שהסוללה תתרוקן כדי לטעון אותה מחדש.

מאיפה הקטע של \"לומדת את הרגלי הגילוח ומעדכנת את מד הזמן\" ???

אולי התכוונת שכמו כל מכשיר אלקטרוני עם בטרייה נטענת, לוקח לו כמה טעינות עד שהוא מציג קריאה סבירה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים