עבור לתוכן

בעיה בניד פור ספיד החדש

Featured Replies

פורסם

חבר שלי הוריד את הגירסא של הדיסקים וצרב לי אותם עכשיו התקנתי הכל טוב ויפה דיסק מספר 1 נמצא בכונן אני לוחץ להפעיל את המשחק הוא אומר לי שאני צריך להכניס סידי 1 מה עושים? כל הזמן מדברים על הדיאמונד טוולס אבל אני לא משתמש איתה כי יש לי את המשחק על דיסקים מה עושיייים?

פורסם

WAREZ אסור בפורום...

חפש תשובה במקום אחר...

פורסם

מה ציפית?שזה יעבוד? :lol:

יש למשחק הגנה שיודעת מתי מדובר במשחק פרוץ ומתי במשחק מקורי

יש'ך משחק פרוץ?אל תצפה שהוא יעבוד אם פשוט תכניס אותו לכונן הדיסקים שלך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שאתם לא יכולים לעזור לי ואתם סתם מחרטטים אז יש לי דבר כזה להגיד לכם אין דבר כזה אי אפשר הכל אפשרי אבל מכיוון שאסור ווארז אז זה לא משנה

פורסם

FUCKING GAY אנשים פה מבינים הרבה יותר ממך בתחום אפילו שזה וורז זה שאתה כלי וצורב כל דבר את יכול לדחוף את הדיסקים שלך לתחת כי בלי DT לא יעבוד לך המישחק ואתה יכול לקפוץ עד מחר.

פורסם

FUCKING GAY אנשים פה מבינים הרבה יותר ממך בתחום אפילו שזה וורז זה שאתה כלי וצורב כל דבר את יכול לדחוף את הדיסקים שלך לתחת כי בלי DT לא יעבוד לך המישחק ואתה יכול לקפוץ עד מחר.

תגיד לי ואם הוא משיג קראק למשחק הוא עדיין לא יעבוד?!

**ההודעה ה500 שלייי**

פורסם

אין קראק

======

טוב אדמינים תנעלו כי זה ווארז שנגרר..

פורסם

מה זאת אומרת אין קראק?

פורסם

razaa - תקרא בבקשה את חוקי הפורום, ווארז הינו אסור עפ"י חוקי הפורום:

Warez, Hacking, Cracks, והורדות לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה.

לכן נוספה לך אזהרה אחת מתוך 3(באזהרה השלישית ינקטו נגדך אמצעי ענישה של הרחקה, או השתקה)

liorgadidi - כנ"ל לגביך. תקרא את החוקים ותפנים אותם. נוספה לך אזהרה גם כן.

Rinkadink - כדאי שתתחיל להירגע עם השפה הזאת אם אתה לא מעוניין לקבל השעיה מהפורום.

הדיון ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים