פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים Guns 'n' Roses Gorillaz The Eagles Smashing Pumpkins Rolling Stones 50 סנט Police זה כל מי שזיהיתי בינתיים
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים אהבתי את nickelback יש גם את blues brothers אין גרסה גדולה יותר? יוצאות לי העיניים.. B52's The Smashing Pumpkins police - בצד שמאל ליד התיבת דואר רואים שוטר מתכופף.
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים רואים את הלוח שנה מימין למטה? יש משבצת ירוקה? GREEN DAYיש את Alice In ChainsSEX PISTOLSU2ואני הגעתי למסקנה שהפיות בצד שמאל זה הDARKNESS
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים בואנה יש שם מלכה ומלך באדוםQUEENKING CRIMSONיש שם פלפלים אדומים - RED HOT CHILI PEPPERSבחור מטושטש - BLURשניים הולכים עם גלשנים - BEACH BOYSמטבע של חצי דולאר - 50 CENTהקוף יכול להיות שמייצג את הMONKEYS. אנלא יודע.הבחור שמועך דלעת הרג אותי, SMASHING PUMPKINS.כמובן, כל מה שציינתם, רובים ושושנים, לד זפלין, האבנים המתגלגלות. אני עדיין מחפש איזה חיפושית או שתיים.SCISOR SISTERS שזה להקה ניו יורקית של הומואים מלפני שנה.פח זבל הפוך - GARBAGEרוב זומבי....די נמאס.
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים Queen, Prince - המלכה והנסים שם.המלכה שאומרת לו גם אתה זה U2הבחור המטושטש בצד: BlurThe EaglesGorillazB52sLed Zeppelin - ספינת האוויר כמובןRolling StonesBlack FlagGuns and RosesWhite ZombieGarbage50 centBlind MelonEminem - פזורים להם שםKissCakeCornershopMain Street
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים black crows korn הם כולם חייבים לנשום משהו - AIR שלא לדבר על הקוף הזה, שיכול להיות שהוא רפרנס לקליפ ההוא שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.