פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים היי,תגידו חבר'ה כדאי להרשם לפורומים האקסלוסיבים של rotter.net (הפורומים שבתשלום)איך ההורדות שהם מביאים שם? ("ההורדות החוקיות כמובן")והאם זה שווה את הכסף?אני מעוניין בעיקר לשמוע אנשים שחברים\היו חברים בפורומים שלהם...
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים היה לי שם יוזר לפני הרבה מאוד זמןהאמת? לא כזה משהו...אני מעדיף אתרים מחו"ל, שהם הרבה יותר טובים ומתעדכנים מהר יותראני אישית משתמש בעיקר בטורנט ליץ' וטורנט בייטס, ששניהם אתריםמצוייניםוגם זה בחינם
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים מחבר הבעיה ב-TorrentLeech ו-TorrentBytes זה ה-Upload, אם הורדתה קובץ חוקי בנפח 4Gb יקח לך שבוע כדי להעלות 4Gb במהירות 128Kbpsזה בלתי אפשרי...
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים אני רשום שם.תראה יש שם הרבה דברים שווים כמו פורום downloads בשביל תוכנותעם סיקורים ולינקים וכל מיני דבריםוגם משחקים והרבה לינקים לביטורנט ואימיול וכל זה.הרבה פורומים ממש טובים כמו גיוס ומוזיקה ואופנה ומשחקים וכל מיני...לפי דעתי שווה ולא כזה יקר 120 שקל לשנה...תוותר על 3 סרטים בקולנוע.
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים הבעיה ב-TorrentLeech ו-TorrentBytes זה ה-Upload, אם הורדתה קובץ חוקי בנפח 4Gb יקח לך שבוע כדי להעלות 4Gb במהירות 128Kbpsזה בלתי אפשרי...שתי הפורומים האלה נסגרו להרשמה, מישהו יודע על עוד פורומים מחול?
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים זה לא פורומים, אבל שיהיהבכל אופן, לטורנט ליץ' אפשר להשיג הזמנות (יש כאן ת'רד איפשהו עם מישהו שמביא הזמנות)ולי יש יוזר אחד מיותר שם, שאני גם מוכן להביא תמורת כל מיני דברים (תציעו ואני אשקול)הבעיה ב-TorrentLeech ו-TorrentBytes זה ה-Upload, אם הורדתה קובץ חוקי בנפח 4Gb יקח לך שבוע כדי להעלות 4Gb במהירות 128Kbpsזה בלתי אפשרי...אתה מניח שאני באמת מעלה 4GB בשביל לפצות על זה...אז זהו, שלא, כי יש תוכנות שמסדרות את זה... (איך אתה חושב שרשום שהעלתי 150GB בטורנט בייטס? ולא בגלל שבאמת עשיתי את זה...)עריכה:מי שרוצה לדעת איך וכד', שידבר איתי בפרטי או באיסיקיו
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים אה אז אתה אחד מאלה שבגללם אתרים סוגרים את הגישה לישראלים? טוב לדעת... עריכה: דביל שכמוני... איך שכחתי... זה בגלל שהם אנטישמיים ולא קשור לאנשים כמוך בשום צורה נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.