עבור לתוכן

רוצים לעזור למצוא תרופה לאיידס?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שוחק? המעבד בנוי לעבוד כמה אלפי שעות טובות...

אם תשאיר את המחשב פתוח עם התוכנה במשך 5 שנים רצוף , עדיין הוא אמור להמשיך לעבוד פיקס...

אצלי כבר שנתיים רצה תוכנה דומה במשך 24 ש' ביממה ואין בעיה (כל עוד המחשב והמאווררים תקינים מן הסתם).

פורסם

שוחק? המעבד בנוי לעבוד כמה אלפי שעות טובות...

אמממ, שאלת וגם ענית, יש גבול עד כמה שמעבד יכול לעבוד, תראו יכול להיות שהגזמתי קצת, משתמש ממוצע שסתם רוצה להפעיל את התוכנה מדי לילה זה בסדר גמור... לא צריך להגזים, אני פשוט הייתי מריץ את seti 24\7 במשך כמה שנים טובות... מעבד על 100%, מאווררים על 100%, חשמל על 100%, דבר גורר דבר וחלק מהדברים (במיוחד מאווררים) נשחקים.

פורסם

נרגעתי. אין סיכוי שאני מריץ 24/7, אבל מדי פעם.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לכוון את התוכנה כך שתפעל רק כאשר ה-screen saver עובד

פורסם

Screen Saver זה דבר מאוד לא עדיף ל-LCD.

אם היה אפשר לכוון את זה שזה לא יהיה שומר המסך שמותקן יחד עם התוכנה אלא פשוט ה-HIBERNATE היה מאוד נחמד.

אגב, סיימתי משימה.

פורסם

השאלה הגדולה (זאת בעצם שאלה רטורית כי התשובה ברורה) היא שברגע שתימצא תרופה לאיידס, חברת התרופות שתוציא פטנט (ותימכור את התרופה ב-10,000 ש"ח לכדור לפחות[מי שחושב שזה מחיר מופרך לא ראה חולה סרטן מימיו, חבר שלי נפטר מסוג של סרטן שמצאו לו כבר תרופה כי הוא לא היה יכול לממן את עלות התרופה כ-17,000 שקל לכדור])תסבסד את התרופה למי שעזר במחקר.

תבינו, לא מדובר פה על לעזור לכלל האנושות או אפילו לא לעזור לבנאדם אחד, מדובר פה על לעזור לחברה שמגלגלת מאות מיליארדי דולרים בשנה להרוויח עוד כמה עשרות מיליארדים מאנשים עשירים ביותר שמסוגלים להרשות לעצמם את עלות הטיפול, אתם חושבים שאם תימצא התרופה לאיידס ואתם חס-וחלילה תצטרכו אותם אתם תהנו מהתרופה, תסלחו לי על הביטוי אבל חרא, חברות התרופות יתנו לכם להרקב עד שתמותו מהמחלה וזאת כבר אחרי שמצאו לה כבר תרופה.

ושלא יעבדו עליכם.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

קטעים איתך, אחי....

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

קטעים איתך, אחי....

אני שמח שזה משעשע אותך, נראה כמה זה ישעשע אותך אם אתה תחלה בסרטן.

פורסם
  • מחבר

עבודה בזמן screen saver זה רק דוגמא.

ניתן כמובן גם לכוון שעות ספציפיות בהן התוכנה תעבוד..

בכל מקרה, אצלי היא עובדת 24 שעות ב2 מחשבים...אין בעיות וגם לא אמורות להיות בעיות.

פורסם

השאלה הגדולה (זאת בעצם שאלה רטורית כי התשובה ברורה) היא שברגע שתימצא תרופה לאיידס, חברת התרופות שתוציא פטנט (ותימכור את התרופה ב-10,000 ש"ח לכדור לפחות[מי שחושב שזה מחיר מופרך לא ראה חולה סרטן מימיו, חבר שלי נפטר מסוג של סרטן שמצאו לו כבר תרופה כי הוא לא היה יכול לממן את עלות התרופה כ-17,000 שקל לכדור])תסבסד את התרופה למי שעזר במחקר.

תבינו, לא מדובר פה על לעזור לכלל האנושות או אפילו לא לעזור לבנאדם אחד, מדובר פה על לעזור לחברה שמגלגלת מאות מיליארדי דולרים בשנה להרוויח עוד כמה עשרות מיליארדים מאנשים עשירים ביותר שמסוגלים להרשות לעצמם את עלות הטיפול, אתם חושבים שאם תימצא התרופה לאיידס ואתם חס-וחלילה תצטרכו אותם אתם תהנו מהתרופה, תסלחו לי על הביטוי אבל חרא, חברות התרופות יתנו לכם להרקב עד שתמותו מהמחלה וזאת כבר אחרי שמצאו לה כבר תרופה.

ושלא יעבדו עליכם.

ואיפה בדיוק אתה רואה בפרוייקט הזה חברות תרופות?

http://www.worldcommunitygrid.org/about_us/viewAdvisoryBoard.do

http://www.worldcommunitygrid.org/about_us/viewOurPartners.do

אני לא ראיתי אף חברת תרופות בשתי הרשימות הנ"ל.

פורסם

אני שמח שזה משעשע אותך, נראה כמה זה ישעשע אותך אם אתה תחלה בסרטן.

לחשוב זה קשה, הא?

א. קודם כל, איך חברת תרופות יכולה לרשום פטנט על משהו שהיא לא פתחה?

ב. מטרת החברות שמייצרות תרופות היא קודם כל להרוויח. לייצר תרופה בכמויות יחסית קטנות שדרשו הרבה מאוד מחקר עולה הרבה כסף, וצריך לתת לאנשים משכורות, וצריך להשאיר את החברה רווחית אחרת כל חברות התרופות יקרסו ולא יפתחו יותר תרופות, ואז בכלל לא יהיה תרופות, גם לא ב 18,000.

ג. יפית.

ד. הסיבה היחידה שלא כל התרופות יקרות לנו היא כי יש דבר כזה שניקרא "סל התרופות" שבכסף שבו ממנים תרופות(שכולן יקרות אגב). אם אתה כבר רוצה להאשים משהו במוות של משהו אחרת בגלל תרופות יקרות מדי, תאשים את מדינת ישראל, את המערכת הכלכלית, ואת מי שבחר את אותו השלטון ; אבל זה כבר דיון אחר לגמרי.

פורסם

grid computing!

אין כל השפעה על העבודה מול המחשב, אבל תוכלו לעזור לעולם..

http://www.worldcommunitygrid.org/viewJoinNow.do

כנסו ללינק, תשקיעו 5 דק' בלקרוא ואז הצטרפו.

לאחר שהצטרפתם לפרוייקט, תוסיפו עצמכם לקבוצה Israel :

http://www.worldcommunitygrid.org/team/viewTeamInfo.do?teamId=CR5RSMBR9N1

* אני מקווה שהשרשור בפורום הנכון. אם לא - אנא העבירו אותו לפורום המתאים.

תודה.

ברור שאני רוצה. אחרת כל ההומואים ימותו, ומי ימכור לי בגדים?

ועכשיו תורי לשאול: IS YO' BLINGED TO DA MAX, HOMEBOY?

פורסם
  • מחבר

ברור שאני רוצה. אחרת כל ההומואים ימותו, ומי ימכור לי בגדים?

ועכשיו תורי לשאול: IS YO' BLINGED TO DA MAX, HOMEBOY?

:o :-\ ??? :nixweiss: :s05:

פורסם

רגע, אז יש תוכנה כזו למציאת תרופה לאיידס, תרופה לסרטן, מציאת חיזרים בחלל, מציאת מחט בערמת שחת, פתרון לרעב העולמי ומה לא... מסכן המעבד שלי, אין לו זמן להריץ יותר כלום כבר.

פורסם
  • מחבר

בואנה חבר'ס יפה מאוד..

התווספו בערך 50 אנשים בימים האחרונים... אוטוטו Israel מגיעה ל100 אנשים! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים