עבור לתוכן

6800GS יוצא לAGP!!

Featured Replies

פורסם

הוא לא יצא משתלם אם הוא יעלה מעל 1550.......לgt היו 16 צינורות עיבוד....ועם אובר דיי קטן הוא היה יכול לעבור את הgs.......הgs יהיה משתלם אם יהיה אפשר לפתוח לו צינורות

לא יהיה אפשר לפתוח לו צינורות. ה 6800GT הוא פחות-או-יותר הסטוריה. מספר צינורות העיבוד הוא גורם חשוב. הקלוקים גם.

מספר צינורות העיבוד הוא "מכפלה" של הקלוקים בכדי להגיע למספר הפיקסלים לשניה. קלוקים יכולים לכפר על מספר צינורות עיבוד נמוך יותר. ל GS יש פוטניאל אובר גדול יותר מל GT. לא יודע מה יהיה המחיר, אבל לבטח בתחילה הוא יהיה גבוה יותר מאשר בחלוף פרק זמן מסויים. אל תשכח שאם יש מלאי קטן וביקוש גדול --> מחיר עולה. מלאי סביר וביקוש סביר --> מחיר סביר.

לא מאמין שה GS יהיה פחות משתלם מה GT. גם אם כן בזמן ההשקה המיידי, לבטח מחירו ירד תוך זמן לא רב.

• תגובות 33
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא לא יצא משתלם אם הוא יעלה מעל 1550.......לgt היו 16 צינורות עיבוד....ועם אובר דיי קטן הוא היה יכול לעבור את הgs.......הgs יהיה משתלם אם יהיה אפשר לפתוח לו צינורות

לא יהיה אפשר בגלל שהוא מבוסס על NV42 שכוללת מקסימום 12 צינורות ו5 ורטקסים

פורסם

GS AGP מבוסס על ליבה NV40, אותה ליבה של הGT, ולכן תיתכן פתיחת צינורות.

מכיוון שNV40 היא AGP native, התמחור יהיה זהה (249$)

לGS PCIe אי-אפשר לפתוח צינורות בגלל ליבה NV42, שמיוצרת עם 12 צינורות בלבד.

פורסם

רק נקווה שהליבה לא תעבור חיתוך לייזר

פורסם

לדעתי הוא לא צריך לעלות מעל 1350 ש''ח.....כי ה6800gt עלה 1550 והוא היה יותר חזק מה6800gs אז אם ימכרו אותו במעל 1550 זה אומר שזה כרטיס שפחות משתלם מה6800gt

איפה הוא בדיוק עולה 1550 ש"ח?! לא ראיתי שום חנות שמוכרת אותו בכזה מחיר, הכי זול זה 1750 ש"ח בערך.

פורסם

רק נקווה שהליבה לא תעבור חיתוך לייזר

אני לא אתפלא עם הליבות של GS ל-AGP יהיו ליבות של NV40 שנשארו בעודף. ואז אכן אפשר יהיה לפתוח צינורות כמו ב -6800NU.

פורסם

הNV42 היא ליבת PCI-Express Native?

חשבתי שכל הליבות של סדרת 6800 הוסבו מAGP לPCI-E.

פורסם

איפה הוא בדיוק עולה 1550 ש"ח?! לא ראיתי שום חנות שמוכרת אותו בכזה מחיר, הכי זול זה 1750 ש"ח בערך.

בלמיר עוד כשהוא היה הוא עלה בסביבות ה1550...... היתרון של הgt הוא צינורות העיבוד שלו.....הוא אוברקלוקר דיי בסדר ככה שאפשר לעבור איתו את האולטרה.........הקלוקים של הgs יותר גבוהים אבל בכך שלgt יש יותר צינורות זה יתרון גדול

אם הgt והgs שווים בערך אז הgs צריך לעלות מקסימום 1550 אחרת חבל מאוד שהפסיקו לייצר את הgt

פורסם

בלמיר עוד כשהוא היה הוא עלה בסביבות ה1550...... היתרון של הgt הוא צינורות העיבוד שלו.....הוא אוברקלוקר דיי בסדר ככה שאפשר לעבור איתו את האולטרה.........הקלוקים של הgs יותר גבוהים אבל בכך שלgt יש יותר צינורות זה יתרון גדול

אם הgt והgs שווים בערך אז הgs צריך לעלות מקסימום 1550 אחרת חבל מאוד שהפסיקו לייצר את הgt

אף פעם בלמיר הוא לא עלה 1550 ש"ח..

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8075#new_from_EPoX

פורסם

אני לא אתפלא עם הליבות של GS ל-AGP יהיו ליבות של NV40 שנשארו בעודף. ואז אכן אפשר יהיה לפתוח צינורות כמו ב -6800NU.

אותו הדבר עם ה X800GT \GTO

ליבות שנשארו שעברו חיתוך לייזר לפני המכירה

לא נראה לי ש NVIDIA תסכים לזה שכולם יפתחו צינורות כמו שATI לא הסכימו :(

פורסם

אותו הדבר עם ה X800GT \GTO

ליבות שנשארו שעברו חיתוך לייזר לפני המכירה

לא נראה לי ש NVIDIA תסכים לזה שכולם יפתחו צינורות כמו שATI לא הסכימו :(

כמו שכתבתם כולנו תקווה שיהיה אפשרי לפתוח צינורות לגרסאת הAGP

פורסם
  • מחבר

אין מצב שתהיה אפשרות לפתיחת צינורות ;)

פורסם

אין מצב שתהיה אפשרות לפתיחת צינורות ;)

יכול להיות שיהיה לנו משוה בסיגנון GTO2

פורסם

יכול להיות שיהיה לנו משוה בסיגנון GTO2

מי יודע?

אולי הכרטיס יפתח ל16 צינורות ונוכל לברקלק אותו ל-6800UT כך או כך הכרטיס שלעצמו מציג ביצועים עדיפים מאוד לעומת המחיר "זול" יחסית...

מזכיר לי את הGF6200 LOW END שנפתח לכרטיס בשווי של כרטיס MAINSTREAM ומגיע אליו בביצועים...

חוץ מזה נקווה ובאמת הכרטיס יוכל להפתח ומי יודע? אולי NV תעשה לכולם טובה ותחזור בה מהחלטתה לבטל את ה7800GS ותוציא אותו לשוק?

butt who knows?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים