עבור לתוכן

6800GS יוצא לAGP!!

Featured Replies

• תגובות 33
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא בטח יעלה משהו כמו 1300.....

פורסם

הוא בטח יעלה משהו כמו 1300.....

אם זה יקרה זה יהיה הכרטיס הכי משתלם ל-AGP ואני בטוח יקנה אותו אבל משום מה יש לי הרגשה שזה לא יקרה בגלל שה-6800GS של ה-PCI-E הכי זול עולה 1500 ש"ח בארץ ובד"כ כל כרטיס מאותו סוג ל-AGP עולה יותר יקר במשהו כמו 200 ש"ח ככה :bash:

בנוסף כתוב שם שהוא יעלה בחו"ל 249$ שהם בערך 1200 ש"ח כך שבארץ הוא לא יעלה לערכתי פחות מ-1500 ש"ח

בין 1500-1700 ש"ח בערך..

פורסם

באנה הם עוד לא גמרו את הסוס?!

:silly:

פורסם

פשששש יפה יפה....

התשובה ל-GTO2 לא ?

פורסם

זה התשובה ל X800GTO אין X800GTO2 לאפיק ה AGP

למרות שהוא גם מנצח X800XL בסטוק.

אם אוברקלוק אפשר לעקוף X850XT ל AGP!!!

הכרטיסים האלה הם חיות אוברקלוק

פורסם
  • מחבר

^^^

התשובה לGTO2 הייתה ה 6800GS עם PCIE.

זה כנראה יהיה כמו כרטיס חדש-שATI יתצרכו לתת תשובה עליו  ;)

פורסם

חדשות טובות מאוד :)

בקשר לכל מי שנוהג לומר "התשובה ל GTO2". אין שום סיבה ש Nvidia תתן תשובה ל GTO2, עד כמה שאני יודע זה בכלל לא כרטיס רשמי של ATi, זה כולה כרטיס שנמכר בכמות מאוד מאוד מוגבלת כתוצאה מהחלטה שיווקית של SAPPHIRE (אולי בתיאום עם ATi), שעשו בחכמה ונפתרו משאריות.

ה GTO2 גם ככה הולך להיעלם תוך כלום זמן, והכמויות שנמכרו לא יכולות להיות מסחררות (ביחס לתקופת זמן אולי, באופן כללי לא), כך שאין שום תשובה לתת :-\ .

פורסם

ואם הוא יעלה 1300-1600....

תותחחחחחחחחחח !!!!!!

תקציב לכל כיס

פורסם

לדעתי הוא לא צריך לעלות מעל 1350 ש''ח.....כי ה6800gt עלה 1550 והוא היה יותר חזק מה6800gs אז אם ימכרו אותו במעל 1550 זה אומר שזה כרטיס שפחות משתלם מה6800gt

פורסם

ה-6800GT יותר טוב מה-GS?

פורסם

בטח! לgt יש 16 צינורות עיבוד לעומת הgs שיש לו 12! בגלל זה הgs לא יהיה משתלם אם הוא יהיה באותו המחיר של הgt

פורסם
  • מחבר

הם פלוס מינוס אותו הדבר.

יש מצבים של GT עוקף אותו ויש להיפך.

מה הקשר?? למה הוא לא יהיה משתלם? הוא ברמה שלו...

הקלוקים של הGS יותר גבוההים.

פורסם

הוא לא יצא משתלם אם הוא יעלה מעל 1550.......לgt היו 16 צינורות עיבוד....ועם אובר דיי קטן הוא היה יכול לעבור את הgs.......הgs יהיה משתלם אם יהיה אפשר לפתוח לו צינורות

פורסם
  • מחבר

^^^

ואובר דיי קטן לGS יעבור את הGT בלי בעיה, יעבור את האולטרה ועוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים