פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים המחירים לא יורדים כל כך מהר (לכל האופטימיים שבינכם) ועצם העובדה ש-NVIDIA עדיין משיקה כרטיסים מסדרת ה-6XXX ועוד לא השיקה את החלשים של 7XXX אומר שהכרטיס הנ"ל הולך לשמור מחיר לאורך זמן (ממש לא חודשיים שלוש, לכל האופטימיים).שאלה לפותח הדיון: איזה מסך LCD תומך ברזולוצייה 1200X1600 (תוכל להביא קישור)?
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים המחירים לא יורדים כל כך מהר (לכל האופטימיים שבינכם) ועצם העובדה ש-NVIDIA עדיין משיקה כרטיסים מסדרת ה-6XXX ועוד לא השיקה את החלשים של 7XXX אומר שהכרטיס הנ"ל הולך לשמור מחיר לאורך זמן (ממש לא חודשיים שלוש, לכל האופטימיים).שאלה לפותח הדיון: איזה מסך LCD תומך ברזולוצייה 1200X1600 (תוכל להביא קישור)?עוד חצי שנה יש G80 שכנראה יתמוך ב DX10 וישאיר את כל הדור הנוכחי מאחור
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים אז אתה מציע כל הזמן לחכות ?טכנולוגיה חדשה תצא תמיד ואין מה לעשות ברגע שקנית זה כבר ישן (תמיד יהיה משהו חדש יותר וחזק יותר) מחכים בתנאי שיודעים על השקה קרובה (חודש חודשיים תלוי בסבלנות) ולגבי ה-DX10 אל תהיה כל כך אופטימי תזכור שהחברה שמוציאה אותו יש לה עבר עשיר מאוד של עיקובים...
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים מחבר המחירים לא יורדים כל כך מהר (לכל האופטימיים שבינכם) ועצם העובדה ש-NVIDIA עדיין משיקה כרטיסים מסדרת ה-6XXX ועוד לא השיקה את החלשים של 7XXX אומר שהכרטיס הנ"ל הולך לשמור מחיר לאורך זמן (ממש לא חודשיים שלוש, לכל האופטימיים).שאלה לפותח הדיון: איזה מסך LCD תומך ברזולוצייה 1200X1600 (תוכל להביא קישור)?http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2208ואיני עושה או מתכוון לעשות אוברקלוק לשום דברתודה
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים הכרטיס הכי חזק בעולם אבל תחווה מריחות כמה חבלעדיף הרבה יותר איזה CRT איכותי שעולה שליש והרבה יותר טובאו לפחות LCD תותח של EIZO או DELL שעולים גג 1000 שקל יותר אבל המסך הרבה יותר טוב!
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר הכרטיס הכי חזק בעולם אבל תחווה מריחות כמה חבלעדיף הרבה יותר איזה CRT איכותי שעולה שליש והרבה יותר טובאו לפחות LCD תותח של EIZO או DELL שעולים גג 1000 שקל יותר אבל המסך הרבה יותר טוב!ומה שבחרתי לא יותר טוב משתיהם? אותם גדלים =20 אינטש.אותם רזולוציות=1600x1200 , אך ויוסוניק יתרונו שיש לו זמן קצר יותר: 16 מילישניה [לעומת 20 ו25 ]ויותר זול משניהם,תקן אותי אם טעיתי.תודה
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים הנה ביקורת על DELL 2005FPWhttp://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2400הוא יותר טוב בכל פרמטר מה VSוחוץ מזה ש DELL באופן כללי נחשבת חברה איכותית יותר מ VS!
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים וחוץ מזה ש DELL באופן כללי נחשבת חברה איכותית יותר מ VS!המשפט הזה היה מיותר והוא לא ממש נכון
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים אתה קפצת עם הרעיון שהם טובים יותר אז חובת ההוכחה עליך. וחוץ מזה, אנחנו פה ברוב
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים אני לא ראיתי במקום ספציפי שרשום DELL יותר טובה מ VS אני מדבר על רוב הדגמים אני ראיתי משהו כמו 3-4 כתבות ובכולם ה DELL ניצח ומזה הסקתי את המסקנה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.