פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכבל-s-videoואני רואה תמונה אבל בלי צבעים למישהו יש מושג למה ואיך אפשר לסדר את זה?
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך.
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר אחיעכשיו שיניתי את זה לpal-bועדיין אין לי צבע. יכול להיות שזה בעיה בכבל???כי רק עכשיו קניתי אותוויש לי עוד בעיה, מה שמופיע בטלויזיה כאילו גדול מדי ואם אני מזיז את העכשיו לצד אז גם הצג כאילו זז
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים זה שרואים גדול מידי לא צריך להפריע אם אתה רוצה לראות סרטים על הטלויזיההסיבה שזה קורה היא שהטלויזיה לא תומכת ברזולוציה ששמתברגע שתפעיל סרט הוא יהיה full screen ולא תהיה בעיהאיך בדיוק חיברת?באילו מתאים המשתמשת?איזה כרטיס מסך/טלויזיה?תן את כל הפרטים
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר חיברתי עםs-videoעם מתאם שלsmart comשהופך את זה מs-video למן חיבור רחב כזה בטויזיה לא יודע איך קוראים לוויש ליradeon x800 gto
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים אוקיי עכשיו הכל ברורהחיבור הגדול הזה נקרא חיבור 21 פין או חיבור SCARTהוא יודע להעביר בתוכו S-Video ופורמטים נוספים כמו composite component ועודהבעיה היא שהטלויזיה שלך לא תומכת בחיבור S-Video בכניסת ה-Scart שלהעכשיו יש לך 2 אפשרויות1. לנסות חיבור SCART אחד בטלויזיה, אולי הוא כן תומך2. אם 1 לא עזר לחבר כבל Composite (כבל RCA פשוט) בין המחשב לטלויזיה
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר מאיפה אני קונה כבל כזה??יש אותו בכל חנות מחשבים פשוטה??וכמה בערך הוא עולה?
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים זה כבל הכי נפוץ שישלא יודע אם בחנות מחשבים אבל בחנות טלויזיות בטוח יהיה (משהו כמו טרקלין חשמל)כבל RCA פשוטעולה גרושים
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים בכרטיס מסך יש לך חיבור S-Videoאתה קונה כבל RCAככה שאיכשהו ה-S-Video בכרטיס מסך צריך להפוך ל-RCAאו שקיבלת מתאם כזה עם הכרטיס מסך או שתקנה כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.