פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים חבר שלי טס לניו יורק עוד כמה ימים אז ביקשתי ממנו להביא לי את כרטיס מסך...מישהו מכיר חנויות מחשבים בניו יורק? ואם אפשר גם את הכתובת של האתר של החנות לברר מחירים...
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר תודה רבה! אתה יודע איפה נמצאת החנות בניו יורק?ועוד משהו, האם יש הבדל בין הכרטיסים?http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150089http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814122206
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים הם לא בניו יורק, אין להם חנות פיזית.אתה מזמין באינטרנט ומקבל משלוח אחרי יומיים-שלושה.
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר הם לא בניו יורק, אין להם חנות פיזית.אתה מזמין באינטרנט ומקבל משלוח אחרי יומיים-שלושה.אם זה ככה אז זה לא ממש עוזר לי... אני צריך חנות פיזית לשלוח אליה את החבר..מישהו מכיר את החנות d&h? או יודע אם לtigerdirect יש חנות פיזית בניו יורק?
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר על COMPUSA כב המליצו לי...הבעיה שיש להם (לפחות באתר) רק את הכרטיס של PNY וBFG שיקרים יותר ממה שתיכננתי...המטרה שלי הייתה להוציא על ה6600GT עד 160$ וגם זה אחרי שמתחתי את התקציב...יש עוד אתרים?
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים אכן ניו-ג'רזי לא ניו-יורקיש לך את www.outpost.com (fry's)www.bestbuy.comwww.circuitcity.comעם סניפים שפרוסים בכל ארה"ב כך שחייבים להיות לפחות 2 סניפים לכל חנות בניו-יורק
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים NJ לא NYזה גם ככה לא משנהQ. Does Newegg.com have a walk-in store or will call facility where I can physically pick-up my merchandise?A. We do not have a store or will call facility. All orders are placed online and shipped via FedEx and UPS, or in the case of military bases, via APO U.S. Postal Service -- no exceptions. We do not service customers in person.קניה מ newegg זה עסק טוב מאוד, כל עוד יש לך כתובת למשלוח בתוך תחומי ארה"ב.ברוב המקרים מקבלים את הסחורה שלושה ימים אחרי ההזמנה, וזה לא משנה גם אם הם שולחים לצד השני של ארה"ב (כ 4000 ק"מ להזכירכם).
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים מחבר אוקי, תודה על העזרה של כולם אבל עדיין יש כמה בעיות...קודם כל, אין לי כתובת למשלוח בתוך ארה"ב...זה חבר שטס לשם די הרבה וביקשתי ממנו להביא לי את זה...דבר שני, אף אחת מהחנויות לא מוכרת את הXFX GeForce 6600GT לAGP...מישהו יכול למצוא לי חנות בניו יורק שמוכרת את הכרטיס הזה? אני כבר מיואש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.