פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים עד היום לקחתי "ספר" ולמדתי לבד כמו הטכנאות מחשבים עכשיו בא לי לבנות רכב מהתחלה עד הסוף משהו ישן כמו ביאנקי , חיפושית.. השאלה אם אפשר ללמוד מכונאות רכב כמו מחשבים או שזה כבר קשה הרבה יותר ? חשבתי לקנות רכב במינימום 1000 ש"ח ולעבוד עליו .. כמו מחשב 486 או פנטיום 1 שעליו עושים את הסטאג' הראשון מה אתם אומרים ? זה אפשרי ?
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים אין דבר העומד בפני הרצון אתה תצתרך כלים מקום עבודה נורמלי והמון חוש תכני וברור שיש ספרים על מכונאות כללית בהצלחה
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר סדנא אין לי זאת הבעיה ..כלים זאת בעיה פחותה יותר..אני אחפש ברשת אם יש ספר הדרכה בתחום המכונאות רכב ..
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים אתה צריך ספרי היינס ולהתנסות.הכי טוב זה להסתכל כמה פעמים על כל מיני ולאט לאט ללמוד יחד עם קריאה של הספרי היינס.תתחיל עם אוטו פשוט (חיפושית, פיאט אונו וכאלה)
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר יש ברכב מתח גבוה זה לא כמו מחשב ששם זה מתח נמוך שם טעות חיווט או הרכבה זה רעידת אדמה ופיצוץ כמו בסרטים הקטע שגם במחשב אי אפשר לטעות בקשר למתחים יש את תושבת של הספק כח 20 או 20+4 או 24+4 וכו' ..הכול קל... במקרה הכי גרוע שומעים ציפצוף של הזיכרונות או כרטיס המסך .. האמת שפעם שמתי ספק כח על 230V במקום 110V ועשן חזק עלה לאויר , חחח .
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר http://classicar.co.il/diction/images/showpic.asp?image_id=ig_main.jpg
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים נו אז יש קטע קטן של מתח גבוהגם במחשב בתוך הספק יש מתח גבוהרוב האוטו זה 12V
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר חחח "יש קטע קטן של מתח גבוה" יש קטע קטן שאפשר לעשות טעות ולמות שמע יש שם גזים , דלק , חשמל כל הגורמים לכור אטומי באירן
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים נו וגם במחשב יש קטע של מתח גבוה (ואפילו מאד גבוה) שאפשר למות ממנואני לא אומר שאין בכלל, אני רק אומר שזה חלק וקטן והשוואה שלך שמחשב זה דבר בטוח ואוטו לא פשוט לא נכונה
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מכונאות זה עיניין של נסיון נטו . ורכב מן הסתאם הרבה יותר מורכב מהרכבת מחשבאם יש לך את החוש זה אפשרי אבל תאמת , אני ממש בספק . אבל אני אאחל לך בהצלחה ואשמח לראות תמונות
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר השאלה איזה רכב לקנות ? ובאיזה מחיר ?משהו ששווה להשקיע בו .. שלא יצא פי 5 ממחיר הרכב אחרי כל "התיקונים" או שבשביל הניסיון חייב לשלם פי 5 ? :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.