עבור לתוכן

לוח של MSI דגם 845G MAX, הלך האוברקלוקינג ?

Featured Replies

פורסם

לא זוכר את זה, בוא נגיד שכן.

אם אתה לא זוכר אני אזכיר לך:

http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1374&p=22

The Winner and Final Words

With all the above details in mind, we crowned the Microstar K7T Pro2 the new king of the KT133 market. Microstar simply proved themselves as one of the best motherboard manufacturers with the release of the K7T Pro2. Performance and stability are simply the two most important factors when considering a board, and the K7T Pro2 excels in both areas. Usually when you have a board with good performance, it is not as stable, or vise versa. Microstar proved that it is not true with the K7T Pro2, one of the best performing boards as well as the most stable KT133 motherboard we have ever seen.

The main reason why it wins over the ABIT KT7-RAID is the quality and price. Microstar has a long history of high quality products, and the K7T Pro2 is no exception. Both from our experience and readers feedback, the K7T Pro2 is a rock solid board with very few problems. While the KT7-RAID is also a very good board, the quality of the board is not as high as the level seen on the K7T Pro2.

Price wise, the K7T Pro2 is a cheaper alternative. Even when compared to the ABIT KT7, the KT7-RAID without the RAID controller, the K7T Pro2 is still a little bit cheaper, and dont forget about the fact that the K7T Pro2 is a much more stable solution.

היום הלוחות שלהם לא מתקרבים לאביט\אפוקס ולשלל אפשרויות הO\C לצד הפיצ'רים שהם מציעים. כיום הלוחות של MSI בינוניים מינוס..לא מתחרים בגדולים.

אדון נכבד,

לפני שאתה יוצא וזורק טענות באוויר בוא נתחיל מההתחלה.

ראשית, נקבע קריטריונים: יציבות (בעיות תאימות וכו'), אמינות (החזרות, תקלות מוזרות וכו'), פיצ'רים, יכולות O/c, מחיר.

ועכשיו תן לי להפריך את טענותיך:

יציבות:

לוחות Msi הם מהיציבים שיש ואשר יוצאים מוגמרים, ללא עידכוני ביוס מוזרים כגון אפוקס, כמות בעיות התאימות שלוחות אביט בעלי התקני Raid חווים היא עצומה.. ועוד כהנה וכהנה.

Msi יוצאת כמעט תמיד כשידה בעליונה בכל מה שנוגע ליציבות במחנים לאורך זמן ומאמץ.

אמינות:

שנזכיר את כמות הבעיות שלוחות אביט סובלים? אופן קיום האחריות פה בארץ?

לוחות MSI חוו היכ פחות דיונים פה בפורומים בנוגע לבעיות כלשהן!

פיצ'רים:

את דיברת פה על בינוני - מינוס..

ובכן, טרחת להעיף מבט על הלוח המדובר?

איזה לוח מהחברות שציינת .. מציעות תמיכה בשן הכחולה? ומספק לך התקן USB נוסף ליצירת רשת מקומית אלחוטית ומיידית?

ואינ לא מזכיר את שאר הפיצ'רים המובנים מאליו ... ורכיבי OnBoard למכביר.

נכון, אז לא לוח לאוברקלוקר.. אבל למשתמש הסטנדרטי שמחפש יציבות והמון המון פיצ'רים זה ה-לוח.

O/c:

בסיסי ביותר .. וכאן הוא באמת נופל מהשאר.

כל אלה לא עושים את הלוחות של MSI לבינוניים מינוס.

MSI היא אחת מהייצרניות הגדולות בעולם, בעלות כמות החזרות זעום ומוניטין איכות מוכח לאורך השנים.

• תגובות 46
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אדון אורי, (לא היינו בוויכוח הזה כבר?)

1.גם הלוחות של אביט ואפוקס יציבם ב100% כשהם יוצאים מהמפעל כמו כל לוח נורמלי היום..אפש רלהוריד את הקטע הזה בשק.

בקשר לרייד, לא יודע על מה אתה מדבר..הבקר המשולב של HPT נהדר, בטח שיש אנשים ש"נשברות" להם השרשראות מדי פעם- ככה זה ולא רק באביט.

אגב אמינות, לידיעתך עם הKT3 הייתה בעייה בהרצת הזיכרון ב333..נוגד במקצת את מה שאמרת, לא?

בקשר למבחנים, כל הבנצ'מרקים של לוחות המבוססים על אותו צ'יפסט שווים פחות או יותר, ככה שהטענה הזאת לא נכונה...כל לוח כמעט ירא הלך יציבות בבנצ'מרקים במהירות הסטנדרטים שלו..איזו יציבות יראה לך הMSI בבנצ'מרקים בFSB של 166? (למרות שלא יגיע לשם עם מעבד נורת'ווד A).

2. שוב, לא נכון..לוחות אביט לא סובלים מבעיות יותר מאשר כל לוח אחר, קיום האחריות בארץ מעולה (דוגמא, הכרתי מישהו שנשרף לו KR7A והוצע לו להחליף את הלוח לKX7 בתוספת הפרש המחיר ביניהם, ממש גרוע- לא?)

אני לא ראיתי כאן דיונים על בעיות בלוחות אביט, נהפוך הוא..כל קוני לוחות איבט בפורום היו מרוצים מאוד (אני, טאקס וביודום לדוגמא.)

3. אני דיברתי על הלוחת שלהם כבינוניים מינוס בכלליות, ולמען האמת? גם הפיצ'רים לא משהו..

תמיכה ב"שן כחולה" יש באפוקס (הוציאו שני דגמים "משופרים" אם אינ לא טועה), לדעתי "שן כחולה" לא נחשב לפיצ'ר שימושי כרגע מהסיבה הפשוטה שזה לא שימושי כרגע (אפשר להסתדר על כבל, חוץ מזה שאתה צריך לקנות כרטיס למחשב השני על מנת לקיים את הרשת, כרטיס שלא זמין בארץ כרגע), אבל אתה יודע מה? בוא נחשיב את זה כפיצ'רשימושי.

מה יש לאביט להציע מנגד? פי שניים פיצ'רים (IT7), וגם לBD7-II לא חסר (הלוח הזה הוא יותר לוח "נטול" לכל אלה שלא אוהבים "ג'אנק")..בMSI בולט בעיקר היעדר דיאגנוסטיק לד.

כל אלה עושים את הלוחות של MSI ללוחות הנמוכים בשתי דרגות מאביט ואפוקס, תקרא לזה בינוני מינס, תקרא לזה ממוצע..השם לא חשוב.

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מתערב בויכוח אבל מה לעזאזל הקשר בין הפוסטים האחרונים לבין השאלה המקורית שלי ? ? ? ?

לא ביקשתי חוות דעת כללית על הלוח הזה, לא מדובר בלוח למעבד AMD אלא לאינטל למי שעדיין לא שם לב, לא קניתי את ה-IT7 המדהים של אביט בגלל שהוא בנוי סביב ה-845E של אינטל ואני צריך 845G בשביל תמיכה ב-DDR PC2700.

קניתי דוקא את הלוח הזה מהסיבות הבאות

1. המחיר היה נוח

2. האופציה ל-BLUETOOTH למרות שהיחידה הזו לא מגיעה עם הלוח במקור

3. הוא היה במלאי והייתי צריך אותו די דחוף

4. זה לוח מאד מהיר, עוד לא ראיתי התקנה כל כך מהירה של XP כמו שראיתי בלוח הזה. גם זיהוי והתקנה של חומרה הולך מהר במיוחד.

5. MSI חברה טובה ואמינה ועל האחריות של EIM אני די סומך.

פורסם

טוב נו..נענה אחד אחד.

1. הIT7 "תומך" בDDR374.. (כיוון שהFSB 133 תוך כיד שימוש ב3:4), so?

2. אם לא מגיעה, אתה לא חושב שעדיף קלנות את האביט אוז בעתיד לקנות כרטיס "שן כחולה" ככרטיס PCI?

3. כל לוח "מהיר" בואתו האופן..

4. כנ"ל לגבי אביט.

קיצר, תחליף אם אפשר ;D

פורסם
  • מחבר

שוב תשובות שלא קשורות לשאלה הפשוטה ששאלתי >:(

אני לא מחליף את הלוח הזה

אני לא יכול להחליף אותו

אני גם לא רוצה

אני לא מעוניין לשים עוד 300 ש"ח בשביל לוח של אביט עם מיליון פיצ'רים שאני לא הולך להשתמש בהם בכלל (10 פורטים USB2.0, FIREWIRE, כרטיס קול 6 ערוצים, 2 בקרי RAID ועוד). זה פשוט מיותר בשבילי.

בלוח של אסוס עם FSB של 133mHz ושימוש ב 3:4, מהירות הזיכרון היתה 3/4 ממהירות הבאס והוא עבד ב-200mHz במקום 266. צריכים יחס של 4:5 כדי לקבל 333mHz עם באס של 133mHz. את זה אפשר למצוא רק בלוחות מבוססים 845G של אינטל ולא ב-845E שהוכרז כצ'יפסט הכי לא משתלם כיום למעבדי פנטיום 4 ב-tom's hardware...

פורסם

טוב נו, אני אסביר את זה שוב למרותש הסברתי את זה כבר 9999 פעמים, אני באמת אל מבין למה אנשים לא מפנימים.

יש 4:3 ויש 3:4, ה4:3 המעבד עובד בX1.33 ממהירות הזיכרון.כלומר, אם המעבד עובד בFSB של 133 הזיכרון ירו ב100 (200).

יש 3:4, שבו הזיכרון עובד בX1.33 ממהירות המעבד..כלומר, אם המעבד עובד בFSB של 133 הזיכרון רץ ב177.

יש?

אגב משתלם, לידיעתך..אף לוח מבוסס I845G בגרסתו הנוכחית אל יריץ את מעבדי הנורת'ווד שפועלים ב3 ג'ה"צ ומעלה, בקר הזיכרון בעייתי משהו וגם אין אף לוח מבוסס I845G שהוא אוברקלוקר ראוי (אפילו לא הBG7 של אביט שאכזב).

יש?

פורסם

845D שולט ?

פורסם

I845E.

פורסם

לא, לא ממש...

פורסם

בטח שכן..למה לא?

פורסם
  • מחבר

האמת שאני לא אצטרך כ"כ את האוברקלוקינג בשבוע הבא עם מעבד 2.53Ghz ;D

פורסם

למה לא?

אגב, ה2.26 עדיף על פניו בשבילך..

פורסם

האמת שאני לא אצטרך כ"כ את האוברקלוקינג בשבוע הבא עם מעבד 2.53Ghz ;D

אתה יודע מה ? תמיד צריך... ;)

פורסם

תמונה כדי לעשות לך חשק..

3dmarkse253gfsb179.JPG

פורסם
  • מחבר

הכל טוב ויפה

הבעיה היא שכשעשיתי אוברקלוקינג למחשב, ההקלטות ב-MPEG1 ו-MPEG 2 שאני עושה כל יום במחשב פשוט זייפו, שמעו את הסאונד מזייף כמו בקלטות ישנות וזה היה נוראי. ברגע שביטלתי את ה-OC הכל היה בסדר..

אין לי בעיה של קירור, זה בטוח-אנרמקס + volcano +7+AS2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים