עבור לתוכן

לוח של MSI דגם 845G MAX, הלך האוברקלוקינג ?

Featured Replies

פורסם

התקנתי במחשב שלי את הלוח אם הזה, ה-CHIPSET הוא 845G של אינטל ויש תמיכה ישירה בזיכרונות DDR PC2700 וזה יתרון גדול. אבל, לא מצאתי בשום מקום ב-BIOS אפשרות נעילה (או הגדרה כלשהי) לתדר העבודה של ה-PCI/AGP. האם זה אומר שכל אוברקלוקינג שאני אנסה לעשות למעבד עם הלוח הזה יביא בעצם גם לאוברקלוק של כרטיסי ה-PCI ו-AGP ? (אין בעיה להגדיר את ה-FSB ב-BIOS של הלוח הזה, הוא עולה בקפיצות של 1MHZ).

• תגובות 46
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לוח-אם מאוד בעייתי לאוברקלוקינג ממה ששמעתי,

למרות איכות מעולה, יציבות, פיצ'רים מעולים - הוא נופל בכך שאין לו אפשרות העלאת המתח באופן סביר.

פורסם
  • מחבר

זה לוח-אם מאוד בעייתי לאוברקלוקינג ממה ששמעתי,

למרות איכות מעולה, יציבות, פיצ'רים מעולים - הוא נופל בכך שאין לו אפשרות העלאת המתח באופן סביר.

דוקא המתח הוא הבעיה ? :o

פורסם

ממה ששמעתי (וזה היה מטכנולוג של EIM, יבואנית MSI Intell בארץ),

זה לוח מעולה שנופל בעניין המתח בלבד, מחלקים ל-PCI ו-AGP יש לו בשפע, ים האפשרויות הזה נחסם רק ע"י הגבלה של תוספת מתח.

שוב ייתכן גם שהיה לו Rev מיוחד, כמו כל הדברים אצלו..

פורסם

מחלקים ל-PCI ו-AGP יש לו בשפע

הוא אומר שהוא לאר מצא אותם אפילו בביוס...

פורסם

מון אנשים נתקעים בO\C עם הלוח הזה..הלוחות של MSI אף פעם לא היו אוברקלוקרים...

פורסם
  • מחבר

מחלקים ל-PCI ו-AGP יש לו בשפע

הוא אומר שהוא לאר מצא אותם אפילו בביוס...

אולי אנחנו לא מדברים על אותו הלוח. זה הלוח שאני מדבר עליו. יש לו BIOS של AMERICAN MEGATRENDS. גם אחרי עידכון לגירסה הכי חדשה של הביוס אין בכלל מחלקי תדר.

פורסם

מוזר שאין דיווידורים בכלל..חוסר בנעילה הרבה יותר הגיוני.

אין לך שם אופצייה של Ext. Clock\3 או \4?

פורסם

מון אנשים נתקעים בO\C עם הלוח הזה..הלוחות של MSI אף פעם לא היו אוברקלוקרים...

אני לא ממש מסכים איתך בקשר לזה, יש לחברה מספיק לוחות שדווקא עושים דברים לא רעים בכל הקשור לתחום הזה, ומספיק שתבקר במספר דטא בייסים בעולם בקשר לזה... אולי הלוח שברשותך לא אידיאלי, ואולי הביוס פשוט הורס אותו.

פורסם
  • מחבר

האמת שבמעבר ללוח הזה היה יותר חשוב לי שתהיה תמיכה בזיכרונות DDR PC2700 והאוברקלוקינג למעבד קצת פחות חשוב

ובכל זאת זה מוזר כי MSI כוללים את ה-FUZZY LOGIC 4 שמאפשר לשנות את מהירות המעבד ואת ה-VCORE מתוך ה-WINDOWS עצמו !

פורסם

ובכל זאת זה מוזר כי MSI כוללים את ה-FUZZY LOGIC 4 שמאפשר לשנות את מהירות המעבד ואת ה-VCORE מתוך ה-WINDOWS עצמו !

אני מקווה שאתה מבין כמה שטותי ולא נחוץ הדבר.

פורסם

אני לא ממש מסכים איתך בקשר לזה, יש לחברה מספיק לוחות שדווקא עושים דברים לא רעים בכל הקשור לתחום הזה, ומספיק שתבקר במספר דטא בייסים בעולם בקשר לזה... אולי הלוח שברשותך לא אידיאלי, ואולי הביוס פשוט הורס אותו.

לא זוכר מה היה קודם, אבל הדגמים האחרונים (סדרת KT3 למעבדי האט'לון וסדרת ה845 וה645 למעבדי הנורת'ווד) ממש צולעים, הלוחות האלה היו טובים לכאלה שמחפשים פתרון סביר וזול.. (אבל בארץ הם נמכרים באותו מחיר של אביט\אפוקס) ככה שלדתעי אין סיבה ללכת עליהם.

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שאתה מבין כמה שטותי ולא נחוץ הדבר.

התקנתי את זה רק כדי לראות מה זה עושה. אחרי פירמוט והתקנה נקיה של XP כבר לא טרחתי להתקין שוב ;D

פורסם

לא זוכר מה היה קודם, אבל הדגמים האחרונים (סדרת KT3 למעבדי האט'לון וסדרת ה845 וה645 למעבדי הנורת'ווד) ממש צולעים, הלוחות האלה היו טובים לכאלה שמחפשים פתרון סביר וזול.. (אבל בארץ הם נמכרים באותו מחיר של אביט\אפוקס) ככה שלדתעי אין סיבה ללכת עליהם.

בזמנו הלוח נקרא נדמה לי, KT7-Pro או משהו בסיגנון..

היה אחד הלוחות שהכניסו את AMD למשחק, גם באוברקלוקינג , גם ביציבות.

תתחשב בעובדה ש-MSI לא יוצרת ייחודיות.. אלא סולדיות ובמספרים גבוהים בהרבה מאביט ואפוקס ביחד.

נ.ב גיל,

אנחנו אכן מדברים על אותו הלוח.

פורסם

לא זוכר את זה, בוא נגיד שכן.

היום הלוחות שלהם לא מתקרבים לאביט\אפוקס ולשלל אפשרויות הO\C לצד הפיצ'רים שהם מציעים. כיום הלוחות של MSI בינוניים מינוס..לא מתחרים בגדולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים