עבור לתוכן

המלצה על כרטיס מסך AGP כדי לצפות איתו בטלויזיה הביתית

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז מה כל הקטע הדבילי הזה של SVIDEO ו RCA ?

סתם עבודה בעיניים !

כי בתכלס בשביל לראות סביר צריכים טלויזיה של 10000 ש"ח ? ולרוב האנשים יש טלויזיות פשוטות ..

• תגובות 30
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מצויין בשביל מערכות הפעלה כמו windows media center........ואתה תראה טוב את הפונט בטלוויזיה עם prograsive scan.....הטכנולוגייה הזו מצויינת בשביל פונטים קטנים

פורסם
  • מחבר

windows media center זה כמו מערכת הפעלה לכל דבר רק שהיא תומכת יותר במולטימדיה ?

פורסם

היא יכולה כמובן להריץ הכל.....אבל כל הממשק שלה שונה לגמריי לגמריי.......

פורסם

היא יכולה כמובן להריץ הכל.....אבל כל הממשק שלה שונה לגמריי לגמריי.......

חבל שאתה אומר לאנשים דברים לא נכונים (כניראה שאין לך ניסין ה-MEDIA CENTER אז למה אתה מגיב ???)

עכשיו בתור מישהו שכותב ממחשב שמותקן בו ה-WINDOWS הזה אני יכול להגיד לכם בבטחה שכימעת ואין שום הבדל בינו לבין WINDOWS אחר (במיוחד לא בממשק) השינוי הדרסתי ביותר בו לדעתי זה שהכניסו מין MEDIAPLAYER משופצר לתוך ה-WINDOWS שתומך בממירים XBOX ועוד כל מיני שטויות (שרובן לא שימושיות ממש בארץ).

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות אבל מה זה "ממשק" ?

פורסם

כצת קשה להסביר מה זה ממשק אבל עקרונית השולחן עבודה, שורת המשימות, התחל וכו' זה חלק מהממשק של WINDOWS, שורה תחתונה ה-MEDIA CENTER ניראה בידיוק כמו ה"רגיל" ומתעפלים אותו בדיוק כמו ב"רגיל".

פורסם

כל הוויכוח הזה ועדיין לא המלצתם לילדון על כרטיס שיענה על צרכיו (וצרכי, שהם די זהים).

פורסם

כל הוויכוח הזה ועדיין לא המלצתם לילדון על כרטיס שיענה על צרכיו (וצרכי, שהם די זהים).

אם הוא ואתה מצפים ליראות תמונה חלקה וטקסט קריא על מסך של טלוויזיה רגילה אז ממש אין לי מה להמליץ...

פורסם

עזוב טקסט, שייראו תמונה.

פורסם
  • מחבר

עם הגי'פורס 4 וה SIS אני רואה תמונה רק הטקסט "המחשב שלי" וכו' רואים על הפנים :'(

פורסם

ראדון 9250 של חברת גיגבייט עם VIVO נימכר ב350 שקל-עובד אצלי על טלויזיית METZ מעפן מסין עם חיבור SVIDEO

רזולוציה 1024*768 -הפונטים על CLREAT TIPE-משתמש בפונטים וסמלים גדולים-ורואים מצויין(כמובן יחסי).

ממולץ בהחלט פלוס בונוס של יכולת הקלטה מהממיר של הטלויזיה(YES T או כבלים).חבל על כל גרוש נוסף להוצאה מעבר לכך.

פורסם
  • מחבר

בחייאת צוצולינה מה זה VIVO ?

גם אני שמתי את המסך על פונטים גדולים אבל רואים לא ברור כזה כאילו מישהו שם לי משקפיים מידה 10 O^O

פורסם

חבל שאתה אומר לאנשים דברים לא נכונים (כניראה שאין לך ניסין ה-MEDIA CENTER אז למה אתה מגיב ???)

עכשיו בתור מישהו שכותב ממחשב שמותקן בו ה-WINDOWS הזה אני יכול להגיד לכם בבטחה שכימעת ואין שום הבדל בינו לבין WINDOWS אחר (במיוחד לא בממשק) השינוי הדרסתי ביותר בו לדעתי זה שהכניסו מין MEDIAPLAYER משופצר לתוך ה-WINDOWS שתומך בממירים XBOX ועוד כל מיני שטויות (שרובן לא שימושיות ממש בארץ).

אז זה מה שזה היה!!!!!! אני התנסתי במערכת הפעלה הזאת על htpc ככה שזה עם שלט רחוק.......לא ידעתי שזה הmediaplayer שלו....זה פשוט נראה כמו מערכת הפעלה שלמה........טוב תודה שתקנת אותי!

היא נראתה בדיוק ככה http://www.audioholics.com/news/uploads/MCE2005screen.jpg

פורסם
  • מחבר

אני צריך מערכת הפעלה שגם תתמוך ב HTPC אבל שתהיה איכותית כמו ה XP PRO על מה אתם ממליצים ?

וכמה זה עולה אם יש לכם מושג ? לא רוצה להכנס להוצאות של אלפים ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים