פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מתכוון לרכוש מחשב חדש שישמש גם למשחקים, ומתלבט כמה כסף להוציא על כרטיס מסך - רציתי לדעת מה ההבדל בין X800GT לבין ה X800GTO והאם הם שווים הבדל של מאה שחחוץ מזה, מה ביניהם לבין ה 6600GT והאם לא ניתן להשקיע פחות, ואותה שאלה גם מהכיוון השני מה בינהם ובין ה6600GSכלומר התחום הוא בין מחירים של 900 שח ל1500 ש" בערךוהשאלה העיקרית היא מה יהיה ההבדל בשעת השימוש במחשבמה יראה יותר טוב, מה יראה שונה, האם המשחקים יתקעו פחות? הצבעים יהיהו טובים יותר? החדות?אני יודע שיש מבחנים של פריימים וכאלו, אבל הנתונים הטכניים אינם תמיד משתקפים בשעת השימושהאם ה 6600GT (הזול יחסית) צפוי להתקע במשחקים? הרי עד לפני חודשיים שלוש הוא היה מוביל?
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים 6800GS זה הכי טוב בשבילך הוא לא רק טוב יותר מכולם אלה הוא גם הכי מתקדם טכנולוגית!
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים ההבדל בין x800gt ל-x800gto שה-gto יש 4 צינורות עיבוד יותר דבר שנותן לו הרבה יותר כוח! לי יש 6600gt ואני מרוצה ממנו עד הגג מריץ לי כל משחק על פילטרים גבוהים וגם על רזולוציות טובות מאוד אבל אם כבר יש אפשרות להקיע יותר אז קח 6800gs ותהנה הכרטיס הזה יריץ לך משחקים כבדים בשנתיים הקרובות בכיף!
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים ה6800GS ניכן גם ביכולות C@ גבוהות מאוד וכיום אחד הכרטיסים המשתלמים אחרי ה6600GT,X800GT,X800GTO
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר טוב, אין ספק שה 6600GS הכי טוב, הכי מתקדם, והכי אהנה ממנו...לא זו השאלה השאלה היא מה יהיו ההבדלים בעת השימוש במחשבמה יראה שונה ?תמיד אפשר להשקיע יותר, השאלה מה התמורה?
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר ברור שההבדל יראה במשחקים ולא באינטרנט....השאלה מה יהיה שונה ??????????ועוד הערה - אני לא מתכוון לעשות OC לא מבין בזה, וגם חושש להתעסק עם זהכך שאם זה משנה לכרטיס..אשמח לתגובותיכם.
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים אם אתה מתכנן OC הכרטיסים הכי טובים יהיו GTO או GTO2אבל אתה לא, אז 6800GS הכי משתלם וטוב לך.......מה יהיה שונה? קצבי פריימים גבוהים יותר (בלי "תקיעות")זה בעיקר. וגם בגלל שהכרטיס חזק תוכל להריץ ברזולוציות גבוהות ופילטרים, מה שאומר- איכות תמונה גבוהה מאוד, וצורות חלקות (בלי קצוות "מדורגים")
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.