פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים משום מה המאוורר משמיע לי רעש כאילו שהוא עובד יותר מהר בזמן שאני מסייר בסייר WINDOWS בתיקיות עם המון קבצי מוזיקה או תמונות ואני חולף מהר בין הקבצים[A-Z] או בזמן הרצת 3dmark ואיפליקציות שונות כבדות יותר או פחות אם מישהו יודע אם זה תקין וזה צריך לעבוד ככה אודה לו מאוד.
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים בדקת שזה באמת המאוורר של הכרטיס מסך ?יכול להיות שכשיש לו עבודה מורכבת יותר למשל משחק אז המאוורר פועל יותר מהר למרות שזה לא אמור לקרות בווינדוס ולכן יכול להיות שיש בעיה עם המאוורראולי סתם ליכלוך או שימון ד"א היה לי פעם כרטיס של החברה הזו שעשה גם בעיות עם המאוורר
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר מה זאת אומרת ?בטח שזה המאוורר של כרטיס המסך האורגינל של חברת COOLER MASTER קניתי אותו סה"כ לפני שבוע השאלה אם הוא אמור לעבוד ככה ואם זה תקין ולא נראה לי שיש בעיה עם שימון או ליכלוך כי הוא חדש ומורכב טוב ומשומן וזה לא קשור לזה אלא לפקודות שהוא מקבל אבל הוא פשוט עובד בהאצה בזמן פעולות מסוימות שהמחשב מבצע וזה מה שלא מובן לי.
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים הגיוני שיעשה את זה תחת מאמץ (3DMARK ומשחקים), כצת תמוהה ב-WINDOWS הוא לא אמור להיתאמץ בכלל.
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר הוא עושה רעש בWINDOWS רק שאני עובר מהר מתחילת עמוד לסופו עם סממן העכבר על השוליים עם החיצים בעמוד שיש בו המון קבצים כמו SYSTEM32 או מוסיקה , SOUNDTRACK או בREGISTRY EDITOR על ידי :start:run:regedit
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים אתה בטוח שזה כרטיס מסך?נראה לי כמו רעש מהמאוורר של המארז...תפתח את המארז ותראה מאיפה הרעש מגיע...
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר המארז פתוח אחי וזה בא רק מזה כי אני שומע את זה מזה ורואה את זה גם ממרחק 20 סנטים בכיפוף ראש קל.הנקודה היא שהוא מרעיש גם רק בפעולות תזוזה מהירות של תוכנות או בגלישה מהירה עם העכבר בין עמודים. הרעש לא מפריע לי בכלל כי זה רעש חלש השאלה אם זה צריך לעבוד ככה או שהכרטיס שלי יכול ליהיות לא תקין כמו שאמר לי QPALMZ.
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים תוריד RIVA TUNER. שם יש לך אפשרות לשלוט על מהירות המאוורר כאשר הוא ב @D, כאשר הוא ב 3D קל ו 3D כבד. יכול להיות שכאשר העומס מהממשק הגרפי של ווינדוס עולה הוא מגביר את המאוורר. כמובן, שתעשה את זה בזהירות תוך תשומת לב לטמפרטורת הכרטיס.
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר יש לי כבר RIVA TUNER מותקן ועשיתי O.C ל400\1100 השאלה היא למה לי לעשות זאת כי בסה"כ הרעש לא מפריע לי רק רציתי לדעת אם זה תקין שזה עובד ככה גם בהרצת ישומים קלים בווינדוס
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים יש לי כבר RIVA TUNER מותקן ועשיתי O.C ל400\1100 השאלה היא למה לי לעשות זאת כי בסה"כ הרעש לא מפריע לי רק רציתי לדעת אם זה תקין שזה עובד ככה גם בהרצת ישומים קלים בווינדוסאז תכנס לשליטה במאווררים ותבדוק את ה SETTING ותשנה אותו ככה שהוא לא יעשה לך רעש במשימות קלות והטמפרטורה עדיין תהיה סבילה.
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים זה נשמע כמו "זימזום"?כי אם כן, זאת תופעה ידועה בכרטיסי מסך והיא לא עושה שום נזק.
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר בדיוק! הוא משמיע קול של זימזום חלוש כזה כמו של מאוורר קטן השאלה אם זה תקין ובאמת אמור לעבוד ככה או שהוא אמור ליהיות בשקט כל הזמן ולהרעיש רק בהרצת תלת מימד
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים הזימזום הזה לא גורם שום נזק. קראתי לא מעט ביקורות שבהם התלוננו שהכרטיס מזמזם (בעיקר בכרטיסים של Leadtek).גם ה-6800GT שלי מזמזם כשאני יורד בדף אינטרנט. הוא מזמזם חזק יותר כאשר אני משחק אבל אני משתמש באוזניות אז זה לא מפריע לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.