עבור לתוכן

למישהו יש מושג אם המאוורר אמור להרעיש לי בGEFORCE 6800GT INO3D בזמן הרצת תוכנות?

Featured Replies

פורסם

משום מה המאוורר משמיע לי רעש כאילו שהוא עובד יותר מהר בזמן שאני מסייר בסייר WINDOWS בתיקיות עם המון קבצי מוזיקה או תמונות ואני חולף מהר בין הקבצים[A-Z] או בזמן הרצת 3dmark ואיפליקציות שונות כבדות יותר או פחות אם מישהו יודע אם זה תקין וזה צריך לעבוד ככה אודה לו מאוד.

פורסם

בדקת שזה באמת המאוורר של הכרטיס מסך ?

יכול להיות שכשיש לו עבודה מורכבת יותר למשל משחק אז המאוורר פועל יותר מהר למרות שזה לא אמור לקרות בווינדוס ולכן יכול להיות שיש בעיה עם המאוורר

אולי סתם ליכלוך או שימון

ד"א היה לי פעם כרטיס של החברה הזו שעשה גם בעיות עם המאוורר

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת ?בטח שזה המאוורר של כרטיס המסך האורגינל של חברת COOLER MASTER קניתי אותו סה"כ לפני שבוע השאלה אם הוא אמור לעבוד ככה ואם זה תקין ולא נראה לי שיש בעיה עם שימון או ליכלוך כי הוא חדש ומורכב טוב ומשומן וזה לא קשור לזה אלא לפקודות שהוא מקבל אבל הוא פשוט עובד בהאצה בזמן פעולות מסוימות שהמחשב מבצע וזה מה שלא מובן לי.

פורסם

הגיוני שיעשה את זה תחת מאמץ (3DMARK ומשחקים), כצת תמוהה ב-WINDOWS הוא לא אמור להיתאמץ בכלל.

פורסם
  • מחבר

הוא עושה רעש בWINDOWS רק שאני עובר מהר מתחילת עמוד לסופו עם סממן העכבר על השוליים עם החיצים בעמוד שיש בו המון קבצים כמו SYSTEM32 או מוסיקה , SOUNDTRACK או בREGISTRY EDITOR על ידי :start:run:regedit

פורסם

אתה בטוח שזה כרטיס מסך?

נראה לי כמו רעש מהמאוורר של המארז...

תפתח את המארז ותראה מאיפה הרעש מגיע...

פורסם
  • מחבר

המארז פתוח אחי וזה בא רק מזה כי אני שומע את זה מזה ורואה את זה גם ממרחק 20 סנטים בכיפוף ראש קל.

הנקודה היא שהוא מרעיש גם רק בפעולות תזוזה מהירות של תוכנות או בגלישה מהירה עם העכבר בין עמודים. הרעש לא מפריע לי בכלל כי זה רעש חלש השאלה אם זה צריך לעבוד ככה או שהכרטיס שלי יכול ליהיות לא תקין כמו שאמר לי QPALMZ.

פורסם

תוריד RIVA TUNER. שם יש לך אפשרות לשלוט על מהירות המאוורר כאשר הוא ב @D, כאשר הוא ב 3D קל ו 3D כבד. יכול להיות שכאשר העומס מהממשק הגרפי של ווינדוס עולה הוא מגביר את המאוורר. כמובן, שתעשה את זה בזהירות תוך תשומת לב לטמפרטורת הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר RIVA TUNER מותקן ועשיתי O.C ל400\1100 השאלה היא למה לי לעשות זאת כי בסה"כ הרעש לא מפריע לי רק רציתי לדעת אם זה תקין שזה עובד ככה גם בהרצת ישומים קלים בווינדוס

פורסם

לדעתי זה רעש התיקתוק שמגיע מהליבות מכל מיני כרטיסים מסדרת 6800...

פורסם

יש לי כבר RIVA TUNER מותקן ועשיתי O.C ל400\1100 השאלה היא למה לי לעשות זאת כי בסה"כ הרעש לא מפריע לי רק רציתי לדעת אם זה תקין שזה עובד ככה גם בהרצת ישומים קלים בווינדוס

אז תכנס לשליטה במאווררים ותבדוק את ה SETTING ותשנה אותו ככה שהוא לא יעשה לך רעש במשימות קלות והטמפרטורה עדיין תהיה סבילה.

פורסם

זה נשמע כמו "זימזום"?

כי אם כן, זאת תופעה ידועה בכרטיסי מסך והיא לא עושה שום נזק.

פורסם
  • מחבר

בדיוק! הוא משמיע קול של זימזום חלוש כזה כמו של מאוורר קטן השאלה אם זה תקין ובאמת אמור לעבוד ככה או שהוא אמור ליהיות בשקט כל הזמן ולהרעיש רק בהרצת תלת מימד

פורסם

מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלך כשהמאוורר פועל חזק וכשהוא פועל חלש?

פורסם

הזימזום הזה לא גורם שום נזק. קראתי לא מעט ביקורות שבהם התלוננו שהכרטיס מזמזם (בעיקר בכרטיסים של Leadtek).

גם ה-6800GT שלי מזמזם כשאני יורד בדף אינטרנט. הוא מזמזם חזק יותר כאשר אני משחק אבל אני משתמש באוזניות אז זה לא מפריע לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים