פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים אני מתכוון ל60mm או 80mm , חזקים , כדוגמת DELTA.לי יש את הSLK600 עם מאורר DELTA ,בגללו הלילות הפכו לחסרי שינה והBAYBUS לא מסוגל להפעיל אותו על 7V (ולא , אני לא רוצה להחליף נגדים אבל מחפש מאורר חזק דיו בכדי שיעבוד כמו הDELTA , לא משנה רמת הרעש , כשאני רוצה זאת...)כמו כן , רציתי לשאול אם משהו כאן הרכיב \בעל מסכון LCD גדול מ 16*2 (אני לא מתכוון למסכי הLCD שמתחברים לכרטיס מסך)...
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים מחבר ההמ...החיבורים שלך נראים כך :[XXXXXXXXXXXXXXXX] --> טור אחד של 16 חיבורים (אם יש לך BACKLIGHT אם לא אז זה 14 חיבורים , טור אחד) אני מחפש משהו שהרכיב על חיבורים שנראים כך :[XX][XX][XX][XX][XX][XX][XX][XX] --> חיבורים 15\16 של BACKLIGHTהחיבור השני , זהו הLCD שלי יש וניסיתי כל TUTORIAL אפשרי לחיבור ואני לא מצליח להפעיל אותו (כלומר להעביר לו מידע)
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים תראה...זה שזה ב2 שורות זה לא נראה לי משנה כלום...גם לי יש את החיבורים 15-16 שלא מחוברים לכלוםועוד 2 חיבורים ליד הצג שהם ה+ וה- של התאורה...יש לך עוד 2 חיבורים ליד הצג שכתוב עליהםa/k או +/-
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.