פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים שלום לכולם, מחר אני מתקלט באיזה מועדון, ווהייתי רוצה שתמליצו לי על שירים למסיבה. למרות שיש לי כבר מאגר די גדול של שירים למסיבה, הייתי רוצה לקבל הצעות שונות ממכם. אוקיי, נתחיל בראפ/היפ הופ: צריך שירים קצביים טובים, ואני מעדיף שלא יהיו עד כדי כך ישנים אם אפשר(פה ושם איזה להיט ישן זה בסדר, אך לא יותר מדי) אני ארשום לכם דוגמאות של שירים שיש לי שתראו על איזה סגנון אני מדבר פחות או יותר: (מומלץ מאוד למסיבות דרך אגב)Yaviah - Party J-Kwon - Tipsy 50 Cent - Just A Lil Bit Don Omar - Dale Don Dale Sean Paul - We'll Be Burnin טראנסים: כאן זה נושא קצת בעייתי.. כי מצד אחד אני לא ממש מעוניין בטראקים ישנים של סקאזי/אינפקטד וכו' כמו Hit & Run / The Super'vizer וכד' ומצד שני אני לא רוצה טראקים של חפירות כאלה..(סגנון Void/Xerox/Exaile/Eskimo וכו' וכו') מה אני כן רוצה? הייתי מעוניין בטראקים בסגנון של Offer Nissim - Hold Me Baby D-Devils - Impheatus כמו שאתם בטח מבינים, זה נוטה קצת לסיגנון הדאנס/האוס אפשר לומר, וזה הסגנון שאני מעדיף למסיבה מחר. וזה הכל אני מניח... החלקים העיקריים במסיבה הם הראפ/היפ הופ והטראנסים. אז אם יש לכם עוד הצעות - הן יתקבלו בברכה תודה.
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים כאן זה נושא קצת בעייתי.. כי מצד אחד אני לא ממש מעוניין בטראקים ישנים של סקאזי/אינפקטד וכו' כמו Hit & Run / The Super'vizer וכד'למה לא?עזוב אל תסתבך , שים אנשים לא מעניין אותם זה ישן הם מכירים את זה רגילים לזה ואוהבים את זה... במסיבה ראשונה אל תסתבך.. שים את ה"סטנדרט" ומשמה אם הניסיון אתה יכול לגוון...עריכה: נ.ב איפה אתה מתקלט מחר?
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים (ranny)madonna_-_hung_up_ranny_+_gustavo_assis_stereo_dub_hung_up_ranny_+_gustavo_assis_stereo_dub01-Africanism All Stars Pres Yves-Zookey Lift Your Leg Up (Original Bob Sinclar Mix)-Imt03-ann_winsborn-la_la_love_on_my_mind_(soundfactory_connected_anthem)-mipLaurent Pautrat -Want A Gay Go To Bombay (L.M Rework)Angie_Stone_-_I_Wish_I_Didn_t_Miss_You__Offer_Nissim_2005_Rework_Georgie Porgie - SunshineGwen Stefani Vs. Ruffneck - Hollaback Girl (The Drill Remix)Ishtar Alabina - Ragga Boom (MS Project Raggaboom Extended Club MixMatt Darey - Nocturnal Delight (orig. mix)miss sin lady's lightoffer nissim - Power (Ofer Nisim Remix)offer nissim-Toni_Braxton_-_Unbreak_My_Heart_(Lior_Shkoori_Tribal_Mix)-2005Suzanne_Palmer_-_Fascinated__Roie_Yamin___Tal_Kerman_Intro_The Pussycat Dolls-Don't Cha (Ralphi's Hot Freak 12'' Vox Mix)Yinon Yahel Feat. Kandita - I See Your Face (Liav intro part 2) [shokata.net]עופר ניסים Featuring Mikiyagi- Love Takes You Higher ( Club MixDj Usy - Clap The Buka (Rumble Jumble Edit)DJ Offer Nissim Feat. Maya - Rain (Original Version)level_k-animal_love-bfNew Life Crisis - Daylight (Tony Moran 12 Inch Mix)Deborah Cox - Just Be Good To Me 2005 (Diogenes Private Mix)Offer Nissim Feat Mikiyagi - Excited (Christmas Remix)tiesto_-_barbers_bang_bang-hbMadona - La Isla Bonita ( Spanish Reggaeton Remix Dj Robe)Henree Feat. Nikka - Naked In The Wind ( Full Original) By Dj Spool WarezFawHenree Presents Maayan - WantAfro-Dite_-_Aqua_Playa__SoundFactory_Club_Anthem_Mix_Graffiti Project - Aline ( eddy remix)mp3Rockell - Love (Yinon Yahel Remix)Henree Feat. Raz - Tainted Love (Private Version) [Released By Tayas@AtrafDatingTomer G. Ft. Maxine - Red City (Radio Edit)D.H.T. - Listen To Your Heart (Hardbounze Remix)Musikk Feat John Rock - Summer LovingHenree_-_Desert_Boy__Radio_MIxDJ David feat. Loredana - The Real Thing(1)Murk ft Jennifer Corbonell - Doesnt really Matter (Friscia & The Lambo)Sinema_Feat._Sandra_-_You_Keep_Me_Hanging_on_(Shpil_Mix.2004-hot)-GRMElad Aviv & Adam Y feat. Rennana - Our Days (radio edit)D1 ft. Lisa Hunt - Joint Is Jumpin (Twisted Dee & Jayito) Jessica Simpson - Take My Breath Away (Eddie Baez Late Night Club Mix) Dj Vic Feat Dana International - Strike It Up (D.r fusion fix rip)Ceevox - Quick Fix (Twisted Dee Big Room Mix)Musikk Feat John Rock - Summer LovingHenree_-_Desert_Boy__Radio_MIxJason Walker - Set it Free (Tony Moran Mix)Ivri_Lider_-_Meri_Lanetzach__Shaul_Garbourg_ReWork_EditFabio Vega - No Way Out (Florian Schmidle Remix)Julian_Poker_-_Black_Leather__Original_Mix_upload_by_NO_NAME
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים ריכזתי במעלה הרשימה שלי כמה דברים שלדעתי יתאימו +-אגב, מס' 47 לא 48 דקות אלא 8:30.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר למה לא? עזוב אל תסתבך , שים אנשים לא מעניין אותם זה ישן הם מכירים את זה רגילים לזה ואוהבים את זה... במסיבה ראשונה אל תסתבך.. שים את ה"סטנדרט" ומשמה אם הניסיון אתה יכול לגוון... עריכה: נ.ב איפה אתה מתקלט מחר? משום שאלו דברים שחרשו עליהם יותר מדי במסיבות.. וזה מתחיל להימאס את האמת למרות שמצד אחד אתה צודק.. כולם באמת אוהבים את זה, אבל תשמע צריך לחדש קצת וזאת לא המסיבה הראשונה.. טוב נראה כבר מה נעשה היום. בקשר למועדון - זה לא איזה מועדון מוכר או משהו.. Alien Project - עוד כמה שעות כל הרשימה שנתת תהיה אצלי BOSE - אני מודה לך מאוד! לאחר שרשימת השירים ש-Alien Project תהיה אצלי, אני אעבור על הרשימה שלך
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים גורילז עושים אחלה היפופ, קצת יותר פן של רוק, אבל אולי אני ממליץ עליהם כי אני פםשוט לא סובל היפופ רגיל, לא בבית ולא במסיבות. (במיוחד לא במסיבות, אני מסוגל להרביץ לעצמי אם אני שומע את זה יותר מדי זמן [שזה פחות או יותר 10 דקות :-X] )Clinet Eastwood זה אחלה היפופ, וכולם מכירים...
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים בקשר לדאנסים:כנס לפה: www.acseven.comתסתכל בפלייליסט של המיקסים הממומספרים שלו וגם בשאר אבל בעיקר הממסופרים...MIX65...MIX64...וכו..
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים Cascada- Bad Boy (Pulsedriver Remix) {Only At EuroAdrenaline.com}Cascada - Everytime We Touch (Club Mix).Lazard - Little Star (Cascada Remix)Milk Inc. - Walk On Water - אולי ישן אבל יפה..Peran - Wanna Have A Good Time 2005 (Club Mix)_www.djklusek.abc.plRob Mayth - Can I Get A Witness (Cascada Vs Tune Up Remix)Scooter - 03 - The Logical SongScooter - Shake That (Radio Edit)Siria - Endless Summer (Cascada Remix)Techno - Trance - House - Fragma_I Need A Miracle (Club Remix)cascada- I Need A MiracleVinylshakerz - One Night In Bangkok (Club Mix) אתה יכול למצוא את כל השירים באימיול מה שאתה לא מוצא את יכול לדבר איתי באייסי 214779762
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים אלוהים אדירים, ממליצים פה על דאנס/האוס בלי להזכיר אפילו את AlphaZone. (חובה) אז ככה:Alphazone - FlashbackAlphazone - Flashback Part 2 (Cloudchaser Remix)Alphazone - Inmortal (Alphazone Vocal Mix)Alphazone - RevelationAlphazone - Rockin (Mat Silver Vs Tony Burt Remix)Alphazone - Sunrise (original mix)חובה.זה גם נחמד: Dali- Colors Band (Astrix Remix) (אכן זוהי דלית, הישראלית)ויש גם את זה מהפסטיבל: Dali - Raveolutionarmin van buuren:Armin Van Buuren - Burned With DesireArmin Van Buuren & Dj Tiesto - Trance MatchArome - Hands Up (DJ Scot Project remix)Arome - Hands Up (Yoji Biomehanika Remix) תשמע את שניהם ותחליט מה יותר מתאים לך.Dumonde - God Music (מאוד מומלץ)Holymen - The Last Universe (כאילו שאתה לא מכיר, אבל שיהיה)Jurgen vries - The theme (סטייל AZ)MC Mario .Dance Club Remixes - House Mix 2005 (אם כתוב 2006 זה לא משנה זה אותו טראק)DJ Jean - Every single dayזהו.
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים תראה, אני לא חובב היפ-הופ,אבל תנסה לעבור על שירי ה"SoundTrack" של NBA live 2006. אני משום-מה נהנה מהם.
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים גם בלי קשר למסיבה, אם תוכל להניח ידך על הדיסק החדש של Artifakt, ששמו Artifakts II , תאמין לי שכולם רק יודו לך. טראנס דרום אפריקני מהסוג המשובח ביותר
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים אל תנסה להיות ממש חדשני, כי בסוף אין כמו לרקוד לשירים שאתה מכיר ואוהבחצי שירים טובים ומוכרים והחצי שני דברים איכותיים פחות מוכרים
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים גם בלי קשר למסיבה, אם תוכל להניח ידך על הדיסק החדש של Artifakt, ששמו Artifakts II , תאמין לי שכולם רק יודו לך. טראנס דרום אפריקני מהסוג המשובח ביותרהוא יצא?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.