עבור לתוכן

מתלבט בין iRiver H340 ו iAudio X5L - בבקשה עזרה

Featured Replies

פורסם

אני מסכים עם malcolmx9

שתי הנגנים הינם טובים ומומלצים אני אישית העדפתי את ה X5L

בגלל איכות המוזיקה שלו ולא בגלל עוד 10 גיגה

אבל כל אחד והעדפותיו הוא!

• תגובות 56
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

pink השוות את איכות הקול בין שני הנגנים בעצמך, או שהסתמכת על דעות של אודיופילים ברשת?

פורסם

השוותי את איכות הסאונד עם אותו פייל בנגן של חבר

ויש הבדל באיכות! ואפילו הבדל ברור !

לאייאודיו טכנולוגית סאונד טובה יותר מהרבה נגנים מתחרים

פורסם

בכל מקרה אשווה את איכות הקול של שני הנגנים בעצמי כשאלך לקנות מבאג...אם יש הבדל משמעותי כמו שאתה אומר, אז אקנה את ה-X5L ואוסיף את הכסף על האוזניות והנרתיק. פשוט חשבתי עד עכשיו שאנשים ממש מגזימים כשהם אומרים שיש הבדל באיכות הקול! כבר אראה בעצמי...

מציע לפותח התרד לעשות את אותו הדבר ולא להסתמך על דעות של אנשים בעניין :).

פורסם

איזה זיבולי מוח,אין שום הבדל..

אולי עם אוזניות מאוד רציניות תוכל להרגיש פיפס,איריבר נחשבת לטופ של הטופ באיכות שמע,והיא טובה כמו cowon עם לא יותר.

פורסם

אני אישית לא הרגשתי הבדל באיכויות

פורסם

יש הבדל כאשר תה משתמש בפלאק אך בOGG לא תצליחו להבחין בין הרמותאם אין לכם לפחות משהו ברמה של ה580 (ב280 זה ממש לא נחשב)

פורסם

מה כל אחד נהיה לי פה אודיופיל?? יש ל י 320 עם אוזניות מצויינות שקניתי ואני שומע בו נפלא, עוד לא שמעתי נגנים שמנגנים ככה, התכלם עם כל הפיצרים שצריך להוסיף ל X5L הוא עולה ממש יקר ולא שווה קניה, חוץ מזה לא לשכוח פה כולם שה35 שעות נגינה זה רק עם קידוד ממש נמוך של 64KBS והריבר מנגן 16 בקידוד של 128KBS ולכן זה יוצא אותו דבר וכאן הורדנו עוד יתרון לX5L

פורסם

אני לא יודע למה אתה קורא אוזניות מצוינות

א. מדובר רק על ווליום של עשרים

ב. לא ראיתי שמציינים באתר החברה שזה על 64

אשמח לראות מאיפה אץתה מביא את הנתונים

ג. http://www.tgp-il.net/Reviews/iAudioX56.php

אם תסתכל בביקורת הזאת תראה שהם הגיעועם דגימת נתונים של 192 ל33.5 שעות ככה שדעתך הופרכה

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע למה אתה קורא אוזניות מצוינות

א. מדובר רק על ווליום של עשרים

ב. לא ראיתי שמציינים באתר החברה שזה על 64

אשמח לראות מאיפה אץתה מביא את הנתונים

ג. http://www.tgp-il.net/Reviews/iAudioX56.php

אם תסתכל בביקורת הזאת תראה שהם הגיעועם דגימת נתונים של 192 ל33.5 שעות  ככה שדעתך הופרכה

קודם כל תודה על הלינק שנתת לביקורת , תגיד זה נכון מה שאומרים שם שהוא מגיע ללא שלט בבאנדל ???

ממש שערוריה...

פורסם

לא הבנתי מה הקטע שלכם עם מס' שעות נגינה בין טעינה לטעינה, כאילו מה ממש קשה לכם לפני השינה לשים את המכשיר בטעינה(ממש ליד הפלאפון)?

פורסם

כולם מדברים על איכות ולאף אחד אין מושג. בלי אוזניות של 300 + ש"ח (בארץ) אין בכלל מה לדבר על איכות באף אחד מהנגנים ובהחלט לא מדובר בהבדל של שמיים וארץ. לגבי האוזניות שמגיעות עם האייריבר (סנהייזר) מדובר באוזניות בסיסיות שבכלל לא נחשבות איכותיות אלא תקצביות כדאיות , הסאונד שלהם בהחלט לא נחשב איכותי ולא חושף סאונד מלא. בגדול כל הטררם סביב איכות הסאונד "המדהימה" של האייריבר , ואחרי שהוא שיעמם זה עבר לאיכות הסאונד "המדהימה" של האייאודיו - כל זה בגלל האייפוד , שהיה חייב לקבל נוקאאוטים של מוצר מצליח. בגדול אם אתה רוצה איכות תקנה אוזניות איכותיות (500 ש"ח ומעלה) א"כ תחפש נגן.

אם חשוב לך גם נגן דק - היתי ממליץ לך מאוד להתרחק מה340 של אייריבר , מדובר באחת הקוביות היותר מצליחות של הזמן האחרון , אמנם נגן לא רע - אבל מאוד מאוד עבה , ממה שאני קצת שיחקתי הוא ממש לא נוח מבחינת העובי , הוא כלכך עבה עד שאפשר להכניס בעובי שלו כמעט 2.5 אייפודים 30 גיגה מדור חדש.

פורסם

קודם כל תודה על הלינק שנתת לביקורת , תגיד זה נכון מה שאומרים שם שהוא מגיע ללא שלט בבאנדל ???

ממש שערוריה...

אכן מגיע ללא שלט בבאנדל!אני קניתי למשל!

אבל שתראה את השלט תבין למה הוא לא נמכר בבאנדל!

שלט ש98% ממנו הוא מסך לד כחול שלוט על 100% מפונקציות הנגן כולל כל פיפס בתפריט!

עם אנימציות שניתנות להחלפה והורדה מהאינטרנט!

עם הצגת מילות השיר על השלט וכו!

פורסם
  • מחבר

אכן מגיע ללא שלט בבאנדל!אני קניתי למשל!

אבל שתראה את השלט תבין למה הוא לא נמכר בבאנדל!

שלט ש98% ממנו הוא מסך לד כחול שלוט על 100% מפונקציות הנגן כולל כל פיפס בתפריט!

עם אנימציות שניתנות להחלפה והורדה מהאינטרנט!

עם הצגת מילות השיר על השלט וכו!

כמה עולה השלט ?? כמה עולה נרתיק ?

אתה אומר ששווה לקנות שלט ? אתה חש שהוא עוזר לך ?

ועוד משהו , הטעינה של האייאודיו , זה רק דרך המחשב או אפשר דרך חשמל ? (ואם כן מקבלים את המטען עם הבאנדל ? )

פורסם

כולם מדברים על איכות ולאף אחד אין מושג. בלי אוזניות של 300 + ש"ח (בארץ) אין בכלל מה לדבר על איכות באף אחד מהנגנים ובהחלט לא מדובר בהבדל של שמיים וארץ. לגבי האוזניות שמגיעות עם האייריבר (סנהייזר) מדובר באוזניות בסיסיות שבכלל לא נחשבות איכותיות אלא תקצביות כדאיות , הסאונד שלהם בהחלט לא נחשב איכותי ולא חושף סאונד מלא. בגדול כל הטררם סביב איכות הסאונד "המדהימה" של האייריבר , ואחרי שהוא שיעמם זה עבר לאיכות הסאונד "המדהימה" של האייאודיו - כל זה בגלל האייפוד , שהיה חייב לקבל נוקאאוטים של מוצר מצליח. בגדול אם אתה רוצה איכות תקנה אוזניות איכותיות (500 ש"ח ומעלה) א"כ תחפש נגן.

אם חשוב לך גם נגן דק - היתי ממליץ לך מאוד להתרחק מה340 של אייריבר , מדובר באחת הקוביות היותר מצליחות של הזמן האחרון , אמנם נגן לא רע - אבל מאוד מאוד עבה , ממה שאני קצת שיחקתי הוא ממש לא נוח מבחינת העובי , הוא כלכך עבה עד שאפשר להכניס בעובי שלו כמעט 2.5 אייפודים 30 גיגה מדור חדש.

למען האמת, H320 כולל את האייפוד דור חמישי 30GB פעמיים וחצי. ככה שגרסאת ה-40GB של אייריבר, צריכה להיות יותר מ-2.5 אייפודים מהדור החמישי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים