פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים עשיתם כושר בטח אתם אוכלים משהו מזין אחרכך אני אוכל טונה ,ושותה מיץ תפוזים ו קוטז' שתפו
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים פסטה עם טונה, מיץ, סלט, אם אפשר גם חביתהאו שטוסטים עם טונה אבל אני לא הולך לחדר כושר זה מה שאני אוכל אחרי כל פעילות גופנית מעייפת כי אני רעב!!! אבל חשוב חלבונים
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים הכי חשוב זה כמו שכבר אמרתם פה כמובן להוסיף הרבה פירות וירקות פה ושם אחרי כל אימון לא חייב אחרי כל אימון כמובן... לאכול בשר גם כן טוב תשמם לב בשר שלא יהיה עם שומן!אני כרגע לא בחדר כושר סתם בבית עושה שכיבות שמיכה,בטן,מקבילים עשיתי משכרי קטן בחוץ...
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים חדר כושר עושה אותך רעב ... אני היתי אוכל צלחת אורז ועוף שלם אחרי זהיש גם תוספי מזון טובים
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים שהייתי מתאמן הייתי טוחן איזה 7-8 ארוחות מלאות כל יום הייתי ממש רעב כל יום חחח כנראה שהיה בכל זאת חסר משהו אולי הייתי צריך לאכול תוספי מזון הייתי מתאמן בין 1 ל-1 וחצי 4 או 5 פעמיים בשבוע אם היה כוח 5 עם לא רק 4
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים קוטג' לא נחוץ אחרי אימוןזה חלבון איטי ואוכלים אותו לפני שינה כדי שיתפרק במהלכהאחרי אימון אני שותה את השייק, אוכל פרי רנדומלי + תמרים
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים קודם כול אימון בין 45-60 דקות מעבר זה כבר מיותרלפני אימון מנת בשר עוף/דג/בקרפחמימה- קטניות/אורז/פסטה/תפו"אירקות חובה כול יוםעד לאימון אתה מחכה שלוש שעות אחרי אימון אם זה אנאירובי יעני משקולות אז חלבוניםביצה/חביתהטונה/גביע גבינה (אם זה 500 גרם קופסה אז חצי כמות-250 גרם אם זה 750 אז שליש כמות )אבוקדו/טחינה/חומוסירקות לחם,פסטה,תירסאתה בוחר שתייםאם זה אימון אירובי אתה אוכל בשר/דג לא בקר אלא עוף כי קלים יותר לעיכולביצה אחת ביוםזה אני אוכל ב7 ככה. בשעה הראשונה שחוזר מיץ פרי/פרי/פרוסה לא משנה שיהיה איזה פחמימה זמינה
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים אני אוכל ישר שאני יוצא מהמכון לחמניה שמלאתי בה קופסאת טונהחוזר הבייתה משתדל לאכול חביתה או משהועם ירק וקופסאת קוט'גלפני אימון זה תלוי כי אני הולך לפעמים ב10 בלילהלפעמים ב12 בבוקרלפעמים ב5 אחר הצהריים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.