פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים בוא נראה כמה אנשים יקנו את זה ישראלים אולי פראיירים אבל לא כול כך פראיירים אנשים בקושי גומרים פםה את החודש ותאמינו לי שגם כאלה שיש להם לא ישימו 1000 שקל על המנדיאל הם כבר יטוסו לשם(זה מה שאני יעשה אם זה לא יפסק).הם ירדו מהעץ יש גוף בכנסת ששכחתי את שמו שאחראי שדברים כאלה לא יקרו אם הוא לא ישנה כלום ואנחנו לא נשנה כלום אני עוזב את המדינה.
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים הם ירדו מהעץ יש גוף בכנסת ששכחתי את שמו שאחראי שדברים כאלה לא יקרו אם הוא לא ישנה כלום ואנחנו לא נשנה כלום אני עוזב את המדינה. קל להגיד , לא קל לבצע. אם אתה חושב שזה כל כך קל לעזוב מדינה סלאמת. ( גם אני רציתי לעשות את זה מלא אבל מלא פעמים , אבל לא יוצא לא עוזבים את הארץ שחייתה בה כל החייםשלך בכמה חודשים , אחרי 19 וחצי שנים תאמין לי זה לא קל ) בן כמה אתה תגיד לי? בקשר לשאר הדברים אתה צודק.
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים צרלטון לא אשמה פה.אם ערוצים גדולים כמו 10 ,22,11 ו5 לא קנו את הזכויות שיכלו ,זה אומר שהם שמים זין על הציבור.צרלטון שילמה כחוק ולקחה את המוצר וזכותה לקבוע כמה זה יעלה.אם זה פייר ,לא ,אבל זה חוקי.
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים קל להגיד , לא קל לבצע. אם אתה חושב שזה כל כך קל לעזוב מדינה סלאמת. ( גם אני רציתי לעשות את זה מלא אבל מלא פעמים , אבל לא יוצא לא עוזבים את הארץ שחייתה בה כל החייםשלך בכמה חודשים , אחרי 19 וחצי שנים תאמין לי זה לא קל ) בן כמה אתה תגיד לי? בקשר לשאר הדברים אתה צודק.זה היה בצחוק בנאדם ואני בן 18+, עזבו צ'רלטון חיים בסרט אנשים לא ישלמו 1000 שקל על המונדיאל בחיים עדיף כבר ליסוע לעזה ולראות שם את המשחקים.
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים אני דווקא מכיר מישהו שאמר שהוא ישלם את זה.אבל הוא משלם גם כל שבוע איזה 32 שקלים כדי לראות משחק אחד בארץ ואחד של הליגה האנגלית או משהו כזה.והוא ממש לא עשיר.נראה לי שהפיתרון הוא פשוט להוריד מהאינטרנט את כל השידורים.
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים 1000 שקל ????????. למה מה קרההההההההההההה????? אני בטוח שבאחד אתרי הווארז יהיו משחקים מוקלטים......
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים קודם כל, אני צריך להזכיר לך שאסור להזכיר תוכן לא חוקי באתר כאן?חוץ מזה,מה זה שווה לראות משחק מוקלט?כל הקטע זה לראות את זה חי, כשאתה לא יודע מי מנצח ולא כלוםלראות משחקים מוקלטים זה סתם חרא, ולא שווה כלום
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים האמת, לטוס למשחקים (אפילו ברמה כזאת זה לא כיף) לפני 4 שנים הייתי במשחק של ריאל מדריד - לברקוזן בגמר גביע האלופות, היה נחמד, לא יותר מזה
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים אומנם לא יצא לי להיות במשחק בכזאת רמה, אבל אני משער שזה פשוט תלוי במשחק שיוצא לךלמשל לראות את גמר המונדיאל של 94 היה יכול להיות הכי משעמם בעולם, כי זה היה משחקמשעמם שלא קרה בו כלום, לעומת זאת, להיות בגמר ליגת האלופות של 99 (להזכירכם: ביירן-יונייטד 2:1 בדקות הסיום)זה משהו שונה לגמריואגב, איך השגת כרטיס לגמר בכלל? חשבתי שצריך להיות מינימום שר בממשלה בשביל זה...(אני מכיר את הבן של צחי הנגבי, שנוסע לכל משחק חשוב בערך [שנה שעברה למוסקבה [מכבי ת"א],ולונדון [צ'לסי-ברצלונה וגם ארסנל-ביירן])
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים ערוץ הספורט הציע לצ'רלטון שבעה מיליון דולר כדי לשדר את המונדיאל אצלוhttp://b.walla.co.il/?w=/3050/819082
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.