עבור לתוכן

התקבלתי לעבודה כתומך טכני בבזק (WOW) וזקוק לכמה עצות

Featured Replies

פורסם

הזקנים דווקה לא כל כך גרוע - פשוט מסבירים להם כמו לילד קטן....היו מקרים שביקשתי מבן אאדם להסתכל על העכבר - לבדוק כמה לחצנים יש שם וללחוץ על השמאלי, תכלס - מתרגלים להכל + יש מה שנקראה קו 2 ( או תומכים מכירים) - אם אתה לא מצליח לפתור משהו או לתפעל את הבן אדם לפתרון במשך זמן קצוב את לוקח פרטים ומעביר את השיחה

פורסם
  • מחבר

כשאתה אומר שהתמיכה של תומך טכני בבזק מצומצמת רק לתשתית, למה אתה מתכוון? עד עכשיו הבנתי שתקלות התחברות כלולים בקטגוריה, מה עוד? אם מישהו כאן עבד פעם כתומך טכני בבזק, בבקשה תשלחו לי מסר לפרטי.

אני בעיקרון שייך למוקד הפרטי, אבל לא ידעתי שיש מיון תקלות, וכל מה שקשור לרשתות עובר למוקד מיוחד.

ואם יש לך כוח לרשום עוד דוגמאות, אז בבקשה :)...

ktbnus, זה יהיה מביך לדבר עם אדם מבוגר, בגיל של אבא שלך, כמו עם ילד קטן. או לפחות כך אני חושב שזה יהיה :-\.

לגביי התומכים היותר בכירים, סיפרו לי על זה. אבל זה יהיה לרעתך אם כל הזמן תעביר שיחות להם במקום לטפל בשיחות האלה בעצמך...

פורסם

תתחיל לתרגל להגיד "M כמו משה"

"S כמו סבתא"

"A כמו אהבל" וכו'

תשתמש בהם הרבה

פורסם
  • מחבר

:nutty: אתה רציני :s05:

פורסם

אבא שלי לא ממש מבוגר.... בכל מקרה אה לא עושה לו "פוצי מוצי.... מי ילד טוב של בזק?"...... לפי הדקות הראשונות ולפי ההסבר של הלקוח על התקלות שיש לו אתה כבר תבין אם מי יש לכן עניין ותתאים את עצמך, השפה שלך, הדיבור שלך ואת המונחים שלך בהתאם.

בקשר ל תומכים בכירים - פועל לרעתך....כן, אהל להיות בשיחה אם בן אדם שעה פועל עוד יותר לרעתך - ולא עושים כזה דבר. יש לך זמן שיחה מקסימום, אם אתה לא מצליח > מעביר ולוקח שיחה נוספת.

בקשר לרשתות - אם ללקוח יש רשת שהוא רכש דרכם ( דרך בזק ) אז יש מוקד רשתות משטפל בזה - קינפוג של הראוטר וכל שאר ירקות. אם הרשת של הספק - מעביר אותו לספק ושם הוא עובר למוקד הרשתות של הספק. אז זה רשת שהלקוח הקים לבד - אז יש מה שניקרא גבולות תמיכה.

תמיכה של בזק מטפלת בבעית תשתית בעיקרון ולפעמים במקרים קיצוניים בבעיות גלישה וחיבור ( 691 חסימה ל 1@1 )

אהה וכן כדי לך לתרגל

A כמו ALPHA

B כמו BAMBA

C כו CHARLI

D כמו DELTA

וכו'

פורסם

ברמת העיקרון מה שכתוב מעליי זה נכון .

דרך הטלפון לשמוע את ההבדל בין D P T זה לא ברור או M ו N

אז P כמו פיצה וכו'....

וכייפול עליך דובר שפה זרה עם WIN בשפה זרה וייתעקש שתעזור לו . אז לפי מיקום אתה יכול לעזור לו בלבד .

לבחור את השורה השנייה מתוך הארבה . לסמן V בריבוע השני וכד'...

ואתה תתרגל ככול שהלקוח יותר מבוגר אתה תדרש לדבר אליו כמו שאתה מדבר לילד בגן . אין דרך אחרת. ואם תיהיה אסרטיבי מספיק זה יישמע טבעי מבחינת הלקוח

ותתרגל לזה שאתה שואל איזה מודם ב 99% תשמע , יש לי WOW .

או שתשאל איזה WIN אז ייגידו לך WOW או 2005 . או שיש את אלה עם הגאווה , שרוצים להיות בטוחים שלא דפקו אותם החנות . אז הם יגידו " יש לי את הכי חדש " וכשתשאל איזה . הם יגידו "איך יודעים" או שיחזרו על עצמם כמו קופים " הכי חדש "

ולא חסר עוד שטויות. ובעיקר ניתוקים - שהרי זה 99% שהמחשב של הלקוח הוא הגורם . ולך תסביר את זה לגאווה הישראלית שלא מבין כלום מהחיים שלו.

הכי חשוב זה להיות רגוע , להראות מקצועיות וביטחון במה שאתה אומר ( זה סימן לחולשה). ותמיד אתה יכול לשים את הנודניק בהמתנה או בהשתק.

הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך , זה השם של הלקוח . עם הוא מתעצבן או לא מתרכז או לא יודע מה . פשוט תקרא לו שוב ושוב עד שהוא ישמע

פורסם
  • מחבר

:) תודה לשניכם, קיבלתי טיפה יותר ביטחון אחרי שקראתי את מה שכתבתם.

פשוט נרגש לקראת העבודה, זאת הסיבה ששואל שאלות טיפה מטופשות ;D.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים