פורסם 2005 בנובמבר 3019 שנים טוב אז אני מתכנן לבנות מיני באר עליו יבוא אוסף בבקבוקים המיניאטורים שלי בליווי של תאורה. הפרוייקט כולו בנוי מפרספקט.. התאורה תהיה מנורה אולטרה סגולה באורך של מטר ועשרה אם אני לא טועה..אהה וזהו אני מקווה לעדכן פה דיי הרבה.. טוב אז הפרספקט הגיע ואבא חזר עם המצלמה אז הנה כמה תמונות ושלב ראשון.. זה האוסף בקבוקים מינאטורים שלי יש לי עוז מלאאא אבל זה העיקריים האחרים מפוזרים איפה שהוא בבית.. עוד תמונה ועוד אחת.. זה הפרספקט או חלק ממנו...(לא יכלתי להתאפק אז התחלתי לעבוד בלי לצלם את הכל..) וזה השלב הראשון כמו שאתם רואים יש לי חוסר בכלים כי אבל לקח תמלחציים אז השתמשתי בשיטה של ערבים עם אבנים זה בעיקרון החלק העליון רק שהוא הפוך כרגע.. עליו יבוא פרספקט פחות ארוך ופחות רחב כך שתיווצר מדרגה כזאת עליה ישבו הבקבוקים והתאורה תכנס מתחת.. עם זום.. ולפני שיווצרו אי הבנות או משהו כזה הפרספקט לא רגיש UV אבל התאורה היא UV עד שיהיה לי כח ללכת ולחפש ניאון... הפרספקט שקוף זה רק הדבר הזה שמגן עליו וזהו.. טוב אז איפשר להגיד ש30% כבר בוצעו וכל ה70 הנותרים יהיו החלק הקשה.. יש לי ללתש את הדפנות של הפרספקט שיווצר מראה עדין וחלק.. אולי אולי אולייי חריטה של גולדסטאר או הניקן או כל דבר אחר פשוט אני לא סגור לגבי תאורה של הלדים אם אני יעשה או לא ואם זה יראה אסטתי.. ועבודה של חשמל ומיקום בית מנורה לאולטרה..
פורסם 2005 בנובמבר 3019 שנים מחבר חשבתי על זה בהתחלה רציתי לעשות את כולו מעץ אבל עלויות גבוההות מדי..תפרט יותר בקשר לעץ כמו איפה לשים עץ?
פורסם 2005 בנובמבר 3019 שנים מחבר חחח נראה לך מה אני משועמם הכל זה ליקרים נראה לי שאני יודע למה אתה מתכוון חח זה אם אני לא טועה וודקה בטעמים לימון וכו.. הבקבוק נראה אותו הדבר רק בצבע אחר..
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים הרבה זמן שלא ראיתי בקבוקים כאלו לקנייההאחרון שהיה לי קיבלתי אותו ממישהו נראה ליאפשר לקנות איפשהו?
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים הפרספקט הזה יראה כמו בר ערבי... לא אהבתי את הצבע שלו , עדיף לבן עם התאורה הסגולהד"א יש איזה שיטה לכופף את הפרספקט בצורה הרבה יותר יפה מההדבקה הזאת (אני זוכר את זה עוד מהשעורי מלאכה ביסודי חחח)
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים הפרספקט הזה יראה כמו בר ערבי... לא אהבתי את הצבע שלו , עדיף לבן עם התאורה הסגולה ד"א יש איזה שיטה לכופף את הפרספקט בצורה הרבה יותר יפה מההדבקה הזאת (אני זוכר את זה עוד מהשעורי מלאכה ביסודי חחח) הפרספקט הזה באמת לבן... הכחול זה רק שכבה שמגינה עליו
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים אתה בטוח ? זה לא נראה ממש ככה... למה הוא הדביק את זה ככה אז ?ד"א התכוונתי לשקוף לא לבן
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר תבינו הפרספקט שקוףףףףףףףףףףףףףףףףףף הוא שקוףףףףףףףףהכחול הזה שאתם רואים זאת כולה מדבקה שמגנה עליו שלא יסרט אני יוריד אותה ויש לי דרך לכופף את הפרספקט בעזרת פאן תעשייתי..
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר טוב אז היום עשיתי עוד כמה דברים.. יתכן שלא תבחינו בשינוי כי הוא לא כזה ברור ממש אבל היה קשה לעשות הרבה דברים.. א.הוספתי את החלק התחתון - גיליתי שסיליקון לא מסוגל להחזיק פרספקט אז הלכתי על אפוקסי גיליתי שאפוקסי לא גמיש חזק אבל נשבר בקלות אז..השתדתלי כמה שפחות לכופף תפרספקט עד שאני יעשה את החיזוקים.. ב.את החלק העליון שצריך לבא על החלק העליון כאילו התוספת שיוצרת מדרגה שייפתי אותה בקצבות.ועיגלתי לה אותם עבודה קשה ומעייפת..!! ג.רב הזמן התבזבז לי על נסיונות כושלים לבנות חיזוקים שיראו יפה לא הלך לי ממש הפרספקט זה חומר שלא כל כך קל לעבוד איתו. ד.התפשרתי על תאורת לדים שאני יבנה בקרוב במקום באולטרה שהייתה צריכה לבוא הי פשוט גדולה מידי וזה לא פרקטי להכניס אותה... וזהו אלה התמונות לבנתיים.. במבט כללי מרחוק.. במבט כללי מהצד.. החיזוק המקורי שלי..(לא יצא משהו אולי אני יקח את זה למחרטה שיעשו לי מדוייק) ולאלה שטוענים שהפרספקט לא שקוף הנה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.