עבור לתוכן

פרוייקט מיני באר..עודכן 2.12.05 עמוד 2 תגובה #14(יש תמונות )

Featured Replies

פורסם

טוב אז אני מתכנן לבנות מיני באר עליו יבוא אוסף בבקבוקים המיניאטורים שלי בליווי של תאורה.

הפרוייקט כולו בנוי מפרספקט..

התאורה תהיה מנורה אולטרה סגולה באורך של מטר ועשרה אם אני לא טועה..אהה וזהו

אני מקווה לעדכן פה דיי הרבה..

טוב אז הפרספקט הגיע ואבא חזר עם המצלמה אז הנה כמה תמונות ושלב ראשון..

זה האוסף בקבוקים מינאטורים שלי יש לי עוז מלאאא אבל זה העיקריים האחרים מפוזרים איפה שהוא בבית..

2902kn.th.jpg

עוד תמונה

2919pa.th.jpg

ועוד אחת..

2927kw.th.jpg

זה הפרספקט או חלק ממנו...(לא יכלתי להתאפק אז התחלתי לעבוד בלי לצלם את הכל..)

2934ed.th.jpg

וזה השלב הראשון כמו שאתם רואים יש לי חוסר בכלים כי אבל לקח תמלחציים אז השתמשתי בשיטה של ערבים עם אבנים זה בעיקרון החלק העליון רק שהוא הפוך כרגע..

עליו יבוא פרספקט פחות ארוך ופחות רחב כך שתיווצר מדרגה כזאת עליה ישבו הבקבוקים והתאורה תכנס מתחת..

2940hw.th.jpg

עם זום..

2964sm.th.jpg

ולפני שיווצרו אי הבנות או משהו כזה הפרספקט לא רגיש UV אבל התאורה היא UV עד שיהיה לי כח ללכת ולחפש ניאון...

הפרספקט שקוף זה רק הדבר הזה שמגן עליו וזהו..

טוב אז איפשר להגיד ש30% כבר בוצעו וכל ה70 הנותרים יהיו החלק הקשה.. יש לי ללתש את הדפנות של הפרספקט שיווצר מראה עדין וחלק..

אולי אולי אולייי חריטה של גולדסטאר או הניקן או כל דבר אחר פשוט אני לא סגור לגבי תאורה של הלדים אם אני יעשה או לא ואם זה יראה אסטתי..

ועבודה של חשמל ומיקום בית מנורה לאולטרה..

פורסם

לא הבנתי מה זה הדברים הכחולים האלה.

פורסם
  • מחבר

זה הפרספקט פשוט מודבקת עליו מדבקה בצבע כחול שמגנה כליו שלא ישרט..

פורסם

אני מציע גם להוסיף לפרוייקט סוג של עץ כהה.....יהיה מאוד יפה

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה בהתחלה רציתי לעשות את כולו מעץ אבל עלויות גבוההות מדי..

תפרט יותר בקשר לעץ כמו איפה לשים עץ?

פורסם

איזה חצי מהבקבוקים נראים כמו טבסקו :P

פורסם
  • מחבר

חחח נראה לך מה אני משועמם הכל זה ליקרים נראה לי שאני יודע למה אתה מתכוון חח זה אם אני לא טועה וודקה בטעמים לימון וכו.. הבקבוק נראה אותו הדבר רק בצבע אחר..

פורסם

הרבה זמן שלא ראיתי בקבוקים כאלו לקנייה

האחרון שהיה לי קיבלתי אותו ממישהו נראה לי

אפשר לקנות איפשהו?

פורסם

בדיוטי-פרי מוכרים, יש שם מיכלים של זה...

פורסם

הפרספקט הזה יראה כמו בר ערבי... לא אהבתי את הצבע שלו , עדיף לבן עם התאורה הסגולה

ד"א יש איזה שיטה לכופף את הפרספקט בצורה הרבה יותר יפה מההדבקה הזאת (אני זוכר את זה עוד מהשעורי מלאכה ביסודי חחח)

פורסם

הפרספקט הזה יראה כמו בר ערבי... לא אהבתי את הצבע שלו , עדיף לבן עם התאורה הסגולה

ד"א יש איזה שיטה לכופף את הפרספקט בצורה הרבה יותר יפה מההדבקה הזאת (אני זוכר את זה עוד מהשעורי מלאכה ביסודי חחח)

הפרספקט הזה באמת לבן... הכחול זה רק שכבה שמגינה עליו :kopfpatsch:

פורסם

אתה בטוח ? זה לא נראה ממש ככה... למה הוא הדביק את זה ככה אז ?

ד"א התכוונתי לשקוף לא לבן

פורסם
  • מחבר

תבינו הפרספקט שקוףףףףףףףףףףףףףףףףףף הוא שקוףףףףףףףף

הכחול הזה שאתם רואים זאת כולה מדבקה שמגנה עליו שלא יסרט אני יוריד אותה ויש לי דרך לכופף את הפרספקט בעזרת פאן תעשייתי..

פורסם

אתה מצמיד אותו למראה אני מקווה.

פורסם
  • מחבר

טוב אז היום עשיתי עוד כמה דברים.. יתכן שלא תבחינו בשינוי כי הוא לא כזה ברור ממש אבל היה קשה לעשות הרבה דברים..

א.הוספתי את החלק התחתון - גיליתי שסיליקון לא מסוגל להחזיק פרספקט אז הלכתי על אפוקסי גיליתי שאפוקסי לא גמיש חזק אבל נשבר בקלות אז..השתדתלי כמה שפחות לכופף תפרספקט עד שאני יעשה את החיזוקים..

ב.את החלק העליון שצריך לבא על החלק העליון כאילו התוספת שיוצרת מדרגה שייפתי אותה בקצבות.ועיגלתי לה אותם עבודה קשה ומעייפת..!!

ג.רב הזמן התבזבז לי על נסיונות כושלים לבנות חיזוקים שיראו יפה לא הלך לי ממש הפרספקט זה חומר שלא כל כך קל לעבוד איתו.

ד.התפשרתי על תאורת לדים שאני יבנה בקרוב במקום באולטרה שהייתה צריכה לבוא הי פשוט גדולה מידי וזה לא פרקטי להכניס אותה...

וזהו אלה התמונות לבנתיים..

במבט כללי מרחוק..

2975yo.th.jpg

במבט כללי מהצד..

2997zx.th.jpg

החיזוק המקורי שלי..(לא יצא משהו אולי אני יקח את זה למחרטה שיעשו לי מדוייק)

2981rn.th.jpg

ולאלה שטוענים שהפרספקט לא שקוף הנה..

3000oo.th.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים