פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים שלום קניתי גיים פד כזה: https://www.hak.co.il/groupsale.asp?GroupSale=187 רק של "חברה" אחרת. עכשיו אני רוצה לשחק בו באיזה משחק כלשהו כי המשחקים שרציתי לשק בהם איתו עוד לא הגיעו אליי. באיזה משחקים שאני יכול להוריד מהרשה או משהו כזה אני יכול לשחק איתו? תודה לעוזרים.
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים א- התכוונת לקנות ולא להוריד מהרשת ב- כל משחק שיש בו אפשרות לגו'סטיק אמור לעבוד?!!?
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים מחבר א-אני מדבר על כל מיני דמואים למיניהם שאני יוכל רק לנסות עליהם את הפד.ב-זה מה שאני מחפש איזה להוריד ואם יש לינקים...(כמו למשל לnfs החדש).
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים מחבר אני צריך יותר לינקים למשחקים/דמואים ברשת כדי שאני אוכל לשחק בהם עכשיו...אם למישהו יש זה יהיה נחמד.
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים מאוד מומלץ למשחקי מירוצים:למשל NEED FOR SPEED MOST WANTED זה יכול להיות ענק לשחק על השלט הזהכמו כן משחקי פעולה-פלטפורמה יכולים להיות מעניינים...משחק חדש שהולך לצאת שיתאים טוב לזה זה Prince of persia: The two thronesובכל מקרה Prince of persia: sands of time וPrince of persia:Warrior within שיצאו כבר והם משחקים מעולים מתאימים טוב לגיימפאדס.יכול להיות נחמד להשתמש בזה בGTA:SA בזמן שאתה נוהג בכלי רכב [ניתן להגדיר שליטה שונה בזמן נהיגה בכלי רכב בנפרד ומחוץ לכלי רכב בנפרד...ככה שבזמן שאתה מחוץ לכלי רכב תוכל לשחק עם מקלדת ועכבר]גם משחקי כדורגל כדורסל למיניהם יתאימוחוץ מזה אין לי רעיונות
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים מחבר לא הבנתם את הרעיון...אני כרגע מחפש דמואים של משחקים כמו ה nfs החדש ולא המלצוות למשחקים בעתיד.אם אתם יכולים להביא לי לינקים לדמואים שונים שיתאימו לגייםפד זה יהיה נחמד.תודה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.