עבור לתוכן

English five pointers.. module F =\

Featured Replies

פורסם

Damn You,אנסין זה הדבר הכי קל בעולם!

עשיתי כ43 [כן 43] אנסינים מתחילת השנה כבר ואף אחד לא היה מתחת ל 80.

לא מבין מה הבעיה,זה כמו להביא לך תשובות על מגש כסף.

פורסם

המבחן דווקא קל :\

קיבלתי בו 95

(אני כיתה י')

קיבלנו לעשות מבחן והוא קופי בגרות של כמה שנים קודם של מה שכיתות יא' עושים זה מודול F נכון? 5 יח"ל כמובן.

Damn You,אנסין זה הדבר הכי קל בעולם!

עשיתי כ43 [כן 43] אנסינים מתחילת השנה כבר ואף אחד לא היה מתחת ל 80.

לא מבין מה הבעיה,זה כמו להביא לך תשובות על מגש כסף.

אנסינים זה באמת הדבר הכי קל

אני עשיתי גם לא פחות מ20 אנסינים השנה וכל אחד לא פחות מ85, בד"כ ייותר מ90 :P

פורסם

ממה שהבנתי זה היה אנסין

איך אפשר לקבל באנסין פחות מ-90? התשובות פשוט מול העיניים שלך, אתה רק מוצא ומעתיק ואולי משכתב קצת במילים שלך

פורסם

המבחנים לא עם כתיבה?

בכל אופן לא היה פעם אחת שקיבלתי באנגלית פחות מ85 =]

אנסין + כתיבה + שמיעה,

מה הבעיה באנסין? באמת כל התשובות בקטע, רק צריך להבין אותו ויש לך מעל 90 מובטח

פורסם

אין שמיעה בשאלון F/G.

יש בהם רק כתיבה+unseen (בעברית: קש"נ).

unseen זה ממש קל אם אתה מבין את הטקסט (מה שלרוב מאוד מאוד קל מהסיבה הפשוטה שהרמה של האנגלית בתיכון היא ממש נמוכה).

הבעיה האמיתי שיכולה להיות היא רק בכתיבה, ששם באמת צריך ללמוד את המבנים של סוגי הכתיבה שצריך (דיעה/בעד-נגד/דיווח וכו'), ואחרי זה צריך עוד דיי הרבה אוצר מילים והתבטאות טובה בכתב.

בקיצור, תקרא ספרים באנגלית (ולא דברים מטופשים כמו הארי פוטר, קח אליך לידיים ספרים של טרי פראצ'ט: גם אנגלית ברמה יחסית גבוהה וגם ספרים מדהימים), ואני מניח שגם סתם להתנסות בלכתוב דברים באנגלית יכול לעזור, למרות שאני אישית לא רואה אף אחד יושב בבית, מחפש נושא וכותב עליו עמוד שלם.

פורסם

צודק, חוץ מזה אתה יכול סתם לדבר עם חברים מדי פעם באנגלית בשביל הכיף (ואנגלית נכונה חח)

וכמו שמישהו אמר פה אתה יכול לשמוע שירים ולראות סרטים כמובן, תבין את המילים והמשמעויות זה עוזר מאוד.

פורסם

האנסין עצמו הוא ממש לא בעיה. הבעייה זה Writing Prenstation, כזה מרגיז שזה 40% מהמבחן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים