פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים היי אני צריך מארז בסביבות ה 500 ש"ח שיהיה טוב ושאני אומר טוב אני מתכוון אלומיניום אם אפשר ושתהייה בו זרימת אוויר טובה למה המארז שיש לי עכשיו פשוט מסכן! שיהיה מקום להרבה מאווררים ואם יש מארזים עם בקרה מובנית זה יהיה נחמד .. חשבתי על משהו בסגנון האלה של TT אבל כנראה שיש יותר טובים.. (לא ממש משנה החיצוניות)
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים Arctic Cooling Silentium למיניהם יהיו הכי טובים עם ספקAntec Super LanBoy יהיה מצוין ללא ספק כוחאני חושב שמבחינת איכות אלה 2 המובילים (כל אחד בקטגוריה שלו - עם ובלי ספק כוח)
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מחבר תודה רבה .. רק רציתי לשאול אם העובדה שזה מאלומניום משפיעה על הטמפ' הכללית במארז או שזה לא קשור ? כי מה שבאמת מעניין אותי במארז זה התחלופת אוויר שלו.
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים לא קשורזה שהוא אלומיניום רק אומר שהוא קל מאוד (מתייחס כמובן ל Super Lanboy כי ה Silentium מפלדה)
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מחבר אההה .. אוקיי אז יש מארז יותר טוב ממנו שהוא לא אלומיניום ? כמו שאמרתי אני שם דגש רק על זרימת אוויר ..(סליחה שאני משגע אותך)
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים יש בעקרון גם את ה Compucase 6A19 שבא עם מקום ל 120 קדמי ואחורי (מנסיון זה מספיק סירקולציה, ועוד אצלי הפאנל הקדמי לא מאפשר לכל כך הרבה אוויר לעבור בניגוד ל 6A19)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.