פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים שלום ברשותי מעבד Intel Pentium 4 3.0GHZ 64bit HyperThreading Thechnolgy והטפרטורה שלו עומדת על 55-62(זה לא משנה מתי אחרי כמה שעות בדום או אחרי יומיים עבודה ללא ריסטרט)ברצוני לדעת האם הטמפרטורה שלי נורמלית (גוף קירור הרגיל של אינטל)אני לא מעוניין בתגובות כמו "האא זה אינטל מה חשבת" או "נו נכון זה פרסקוט אפשר לתגן עליו ביצים" וכו'.רק אדם שבאמת מבין בנושא וידוע תשובה מדוייקת אני מבקש כל השער תחסכו את המאמץ שלכם בכתיבת הודעה.תודה רבה
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים זה סביר למעבד כמו שלך אתה לא צריך להיות מודאג כל עוד זה לא עובר את 65 אז אל חשש ותנקה מדי פעם את הקירור אתה תמצא שם כמיות אדירות של אבק שגם זה מעלה טמפרטורה בהצלחה .
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מחבר ואי הרגעת אותי. תודהעוש שאלה לא משמ קשורההקטע שיש לי רק מאוור אחד מצד של המארז מכניס אוויר האם כדי ל י לקנות עוד אחד שמוציא מאחורה?
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים רגע הכפול ליבה הוא גם בעל שתי ליבות של פרסקוט לא? איך זה שהוא על 43 מעלות ומגיע ל 55 ?
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מחבר רגע הכפול ליבה הוא גם בעל שתי ליבות של פרסקוט לא? איך זה שהוא על 43 מעלות ומגיע ל 55 ?לא הבנתי למה הכוונה.ואין לי כפול ליבה יש לי חד ליבה
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מחבר מה בעצם קורה זה שמעבד שלי הוא בעל טכנולוגית היטר טראדינג שהוא בעצם מדמה מעבד כפול ליבה לא יודע אם זה קשור.אבל עזוב את זה אני רוצה שיתייחסו לשאלה שלי האם הטמפרטורה נורמלית
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים כן, היא נורמלית לחלוטין, אבל מאוורר שמוציא את החום שבמארז החוצה הוא דיי חובה.
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים הטמפ' קצת גבוהות אבל עדיין בתחום הסבירלא חובה להוסיף עוד מאווררזה רצוי, אבל בהחלט לא חובהובקשר לכפול ליבה VS חד ליבהה SmithField עבר שיפוץ לעומת הפרסקוט שהוא אביו הרוחני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.