פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים הבקשה בגוף ההודעה אלחוטי בלבד תודה מראש לא משנה המחיר ,שיהיה עכבר בן zone [עדיפות ללוג'יטק], עדיפות לתדר RF חוצה קירות[חובה]
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מחבר איך תוסיף לו מקלדת אלחוטית בדיוק?אין אפשרות להוסיף לעכבר שצויין לעיל מקלדת אלחוטית???אם אתה שואל אותי,איני יודע. מפני זה בקשתי המלצה מכם.תודה
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מעולם לא שמעתי על מקלדת אלחוטית שנמכרת בנפרד.. וגם אם כן.. אז היא לא תמכר בלי מקלט..
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מחבר או.קי הבנתי את מה שאתה אומר[נראה לי הגיוני לחלוטין]אז מה אתה ממליץ לי? אני מעדיף שהמקלדת תהיה ארגונומית ולא ישרה כמו הסטנדרטיותתודה מראש
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים לא קיימת אפשרות להוסיף מקלדת אלחוטית בעתידהמשדר של עכבר+מקלדת הוא שונה בהרבה ממשדר של עכבר בלבד...הוא גדול יותר ומגושם יותר...בהרבה יותר...אם אתה רוצה מקלדת ועכבר אלחוטיים,אתה תצטרך לקנות אותם ביחד...אחרת זה רק עכבר אלחוטי.ועכשיו יש לי שאלה אליך: מה השימוש העיקרי שאתה מתכוון לעשות בעכבר?משחקים?עבודה?
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מחבר אני צריך אותו לכל הישומים שיש -עבודה, משחקים,גלישה וכו'וכמו שרשמתי לעיל המחיר לא משנה העיקר איכות אמינות דיוק וכיו"בתודה
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים אני צריך אותו לכל הישומים שיש -עבודה, משחקים,גלישה וכו'וכמו שרשמתי לעיל המחיר לא משנה העיקר איכות אמינות דיוק וכיו"בתודהhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=202
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים מחבר או.קי הבנתי את מה שאתה אומר[נראה לי הגיוני לחלוטין]אז מה אתה ממליץ לי? אני מעדיף שהמקלדת תהיה ארגונומית ולא ישרה כמו הסטנדרטיותתודה מראשלדימר תודה על ההמלצה,אחלה מקלדת ,אך לא זו מה שביקשתי מה שביקשתי דומה לזה:[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.