עבור לתוכן

להוסיף עוד 1 גיגה זכרון..שווה??!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

יש לי כיום 1 ג'יגה זכרון ( 2X512 DDR400 של ADATA ) על המחשב הבא:

GIGABYTE GA-K8NF9 , AMD 64BIT ATHLON , GEFORCE 6600 256MB PCIE...

הייתי רוצה לדעת אם שווה להוסיף עוד זכרון ( להוסיף עוד 2X512 ולהגיע ל 4X512 ).. וגם אם אפשר הסבר זריז - למה/מי באמת צריך לנצל את כל המקום בלוח ולשים 4 גיגה זכרון ??.. או אולי יש שדרוג יותר מועיל למחשב שלי מאשר זכרון..? השאיפה היא לשחק ברזולוציות גבוהות על רמת סינון בינונית עד גבוהה ועדיין לקבל FRAME RATE סביר מהמחשב.. או שאולי אני בכלל צריך לחפש קבל כרטיס מסך יותר רציני או שדרוג אחר??

תודה מראש לגולשים ולצוות האתר המעולה הזה :-)..

פורסם

עוד זיכרון ישפר לך את הביצועים (וגם אז זה לא ממש FPS אלא יותר "קפיצות") במשחקים ספורים ביותר, אם בכלל (ואני מניח שבכלל לא).

עדיף לך לשדרג את הכרטיס מסך.

פורסם

תמיד עוד זכרון זה קצת יותר טוב אבל התוספת לפריימים תהיה מזערית אם בכלל ולכן במקרה זה ההוצאה לא משתלמת.

מה שמגביל אותך זה כרטיס המסך, אני מניח שיש לך A64 3000+ שזה בד"כ מספיק למשחקים.

ברצולוציות גבוהות ופילטרים מה שעושה את עיקר העבודה זה כרטיס מסך.

ב 6600GT שעולה סביבות 1000 ש"ח כבר תרגיש שיפור רציני לעומת ה 6600. אבל השאלה היא כמה כסף אתה רוצה להשקיע כי אולי תרצה כבר משהו יותר חזק.

(כדאי גם לעדכן את המפרט שלך בפרופיל)

פורסם

הזיכרון לא ישפר את ה FPS אלה את זמני הטעינה.

שיפור ב FPS תוכל לעשות רק ע"י כרטיס מסל יותר חזק - אם יש לך 1500 שקל קנה GTO2 יתקבל בוצעים משולשים מול הכרטיס הנוכחי שלך.

פורסם

יש לי כיום 1 ג'יגה זכרון ( 2X512 DDR400 של ADATA ) על המחשב הבא:

GIGABYTE GA-K8NF9 , AMD 64BIT ATHLON , GEFORCE 6600 256MB PCIE...

הייתי רוצה לדעת אם שווה להוסיף עוד זכרון ( להוסיף עוד 2X512 ולהגיע ל 4X512 )..

רק משהו ששכחו לציין פה במידה ותקנה את הזיכרון - הזיכרונות יירדו מ 1T ל 2T (במקום מחזור המתנה אחד, יהיו לך 2), מה שככל הנראה יביא לירידה מסויימת בביצועים, בגלל שככה בקר הזיכרון בנוי (אני מניח שהמעבד שלך הוא וניס, כי בגירסאות הקודמות, כאשר משתמשים ב 4 מודולי זיכרון, מהירות הזיכרון יורדת בכלל ל 333MHz).

פורסם
  • מחבר

או קיי חברים.. הבנתי את המצב.. עזרתם לי מאד.. נראה לי שאני אחליף כבר כרטיס מסך, אבל לא בזמן הקרוב.. אולי כש GEFORCE 7800GTX יהיה במחיר יותר "מציאותי".. משהו כמו עוד שנה לפחות :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים