פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3176519,00.html בעד או נגד, שונאים או אוהבים אותה... אי אפשר להתעלם מהעובדה שזה דבר פשוט מדהים מה אתם אומרים, עוד מעט נקרא לה "השרה" שלי ? אני אישית חושב שכדאי
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים תמיד חשבתי שהיא תלך למרץ...נו טוב, לפחות עכשיו לא נסבול אותה בתור עיתונאית כי היא איבדה את "האוביקטיביות" שלה ולא תוכל להמשיך לעבוד במקצוע.*does happy backflip**happy dance*
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים עוד סיבה לא להצביע ל"עבודה"!שנאתי אותה בטלויזיה, ובהחלט אין לי שום רצון לראות אותה כחלק מהשלטון!
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים טוב, זה הגיוני: דליה איציק עזבה למפלגת שרון, העבודה צריכה "פה גדול" חדש. ומי עוד פה גדול כיחימוביץ'?
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים אני אוהב אותההיא חכמה היא ישרה היא משכילהיש לה כושר התבטאות מעולההיא שווה הרבה מאוד אלקטורטאני מקווה מאוד שהיא תתן בראש לתאגידים ותשפיע על שינוי סדרי העדיפויות של וועדת הכספים ומשרד האוצר
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מהר מאד היא תשתעמם מכל הפציאנטים הגריאטריים ב"עבודה" ותחזור ל"אולפן שישי" או משהו כזה.
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים נו טוב, לפחות עכשיו לא נסבול אותה בתור עיתונאית כי היא איבדה את "האוביקטיביות" שלה ולא תוכל להמשיך לעבוד במקצוע.מי אמר שעיתונאי צריך להיות אובייקטיבי או חסר דעה?
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים אני כבר מת לדעת מה יהיה בארץ נהדרת ;Dזה שהיא עברה לעבודה זה נחמד, אבל חסרים עיתונאים תוקפניים שכמותה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.