עבור לתוכן

חיבור מחשב לרשת במשרד בשביל מדפסת

Featured Replies

פורסם

יש לי במשרד מספר מחשבים שכולם, חוץ משלי, מחוברים בכבל נתונים לרשת רק לעניין השליחה המשותפת למדפסת. חשוב להבהיר- הם לא מחוברים ביניהם ואין גישה מאחד לאחר.

המדפסת המדוברת היא KYOCERA KM-2030 ואני עובד עם לאפטופ HP COMPAQ NX9030.

חיברתי את המחשב עם כבל לשקע הנתונים בקיר, וכמובן לא היה לי כל חיווי לקיומה של המדפסת מהצד השני, למעט סימן קריאה שהופיע על ה"LOCAL AREA CONNECTION".

שאלתי היא איך אני מגדיר למחשב את המדפסת הזו ו/או האם אני צריך דרייבר מסויים?

תודה

פורסם

בהגדרות מדפסות אתה עושה add printer

ובוחר לחפש מדפסת רשת, זה אמור למצוא אותה.

בקשר לדרייוורים, יכול להיות שלוינדוס יש כבר אותם והוא יכיר אותה ויתקין,

ואם לא אז פשוט תלך לאתר יצרן תוריד וכשהו מבקש אותם, תנווט אותו לתקייה

של הדרייוור שהורת, פשוט. :xyxthumbs:

פורסם

בהגדרות מדפסות אתה עושה add printer

ובוחר לחפש מדפסת רשת, זה אמור למצוא אותה.

בקשר לדרייוורים, יכול להיות שלוינדוס יש כבר אותם והוא יכיר אותה ויתקין,

ואם לא אז פשוט תלך לאתר יצרן תוריד וכשהו מבקש אותם, תנווט אותו לתקייה

של הדרייוור שהורת, פשוט.  :xyxthumbs:

זה לא מדוייק. דבר ראשון אתה הולך ללוח הבקרה במחשב שאליו מחוברת המדפסת, מקש ימני ובוחר PROPERTIES, הולך ללשונית SHARING ומאשר לה שיתוף. אחרי זה אתה מחפש אותה ברשת. אם המחשב שאליו אתה רוצה להוסיף את מדפסת הרשת הוא בעל אותה מערכת הפעלה כמו המחשב שאליו מחוברת המדפסת פיזית, אז הדרייברים יעברו אוטומטית. אחרת, אתה תצטרך להתקין דרייברים ספציפיים למערכת ההפעלה של המחשב שעליו התקנת את מדפסת הרשת.

פורסם

אני הבנתי ממנו שהמדפסת מחוברת ישירות לרשת.

ואם זה נכון אז מה שאמרת לא חל בסיפור שלו..אבל שיבדוק לאן היא מחוברת.

חבוב, היית צריך לציין באמת לאן היא מחוברת זה פרט חשוב למענה נכון על השאלה שלך

פורסם

בכל מקרה, אם המדפסת מחוברת ישירות לנתב, אז הסיפור טיפה שונה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על ההכוונה. באמת לא ברור לי איך לא זכרתי אופציה בסיסית כמו "הוסף מדפסת". בכל אופן, אני לא יודע על נתב או משהו כזה. אני לא יודע בוודאות, אבל המשרד לא הייטקי במיוחד- כולה מדפסת מרכזית, 3 מחשבים אחרים שכבר מחוברים אליה רק עם כבל הנתונים (שאני כן מאמין שיש איפה שהוא איזה נתב כדי לחבר ביניהם למדפסת, אלא אם ניתן לקשר את כולם יחד אליה מבלי שיתקשרו ביניהם).

אני את המחשב שלי חיברתי רק לשקע הרכב של הנתונים ומעבר לזה אני לא יודע ממש על לאן הכל מסתעף. אנסה מחר את ההוספת מדפסת ואקווה שהווינדוס אכן יאתר לבד את הדרייבר הרלוונטי.

תודה שוב, אעדכן מחר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים