פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים לדעתי אין כמו גולדטופ מחשבים... הם היבואנים של גיגהבייט בארץ.. לפחות לפי מה שאני יודע... תרים להם טלפון או תיתקשר אחלה של אנשים..יחיאל
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים יבואנים רשמיים יש רק שניםוהחנות שהזכרת קודם לא אחת מהםhttp://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/WhereToBuy/WhereToBuy_Distributor.htm#Israelבקשר ליבוא מקביל יש הרבה חנויות
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים יבואן רישמי שאתה יכול לסמוך עליו זה מור-לוי אני אישית עובד איתם אחלה חברה
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים יבואן רישמי שאתה יכול לסמוך עליו זה מור-לוי אני אישית עובד איתם אחלה חברה בדיוק! אחלה של חנות והמחירים שם גם זולים יחסית לכל החנויות האחרות..
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים זה יבואן זאת לא חנותאתה לא יכול סתם ככה להכנס ולקנות שםאני קניתי שם את הכרטיס מסך שלי אבל זה רק בגלל שלאבא שלי יש חברה בע"מ... אם אתה בא לשם ככה סתם אתה לא יכול לקנות.
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים זה יבואן זאת לא חנותאתה לא יכול סתם ככה להכנס ולקנות שםאני קניתי שם את הכרטיס מסך שלי אבל זה רק בגלל שלאבא שלי יש חברה בע"מ... אם אתה בא לשם ככה סתם אתה לא יכול לקנות.אני לא התכוותי שאפשר סתם ככה לבוא ולקנות..גם אני קניתי את הלוח אם שלי+מסך שם..דרך חבר של אבא שלי..שרשום שם כבעל חברה..
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים קניתי לא מזמן לוח אם של ג'יגהבייט דגם K8NS ומנסיוני אני ממש לא ממליץ להתעסק איתם. פשוט חרא של לוחות! עושים ריסטרטים רנדומלים למחשב ורק לאחר החלפת ביוסים רבים שלכל אחד יש פאק אחר מצאתי סוףסוף גרסת ביוס תקינה.בקיצור לא לגעת בג'יגהבייט!!!
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים קניתי לא מזמן לוח אם של ג'יגהבייט דגם K8NS ומנסיוני אני ממש לא ממליץ להתעסק איתם. פשוט חרא של לוחות! עושים ריסטרטים רנדומלים למחשב ורק לאחר החלפת ביוסים רבים שלכל אחד יש פאק אחר מצאתי סוףסוף גרסת ביוס תקינה.בקיצור לא לגעת בג'יגהבייט!!!מניסיון של לוח 1 על תגיע למסקנות כאלויש לי ניסיון עם לוחות ג'יגהבייט כבר מספיק זמן... הם לא הכי הכי, אבל בסדר
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים שני יבואנים CDLOG ו מור לוי כפי שהזכירוהשירות והאחריות של מור לוי מצוינים מעל לכל תחרותלגבי לוחות של GIGABYTE יש טובים יותר יש טובים פחותלא ניתן להיכנס ולקנות ללא חברה בע"מ צ'ק בטחון ורישום מסודר אצלם !!!
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים אני עובד דווקא עם היבואן השני אבל בלי קשר אחוז ההחזרות של לוחות ג'יגבייט הוא יותר נמוך משל יצרניות אחרות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.