פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים אני בעצם לא הבנתי בדיוק אם BTX זה ATX הפוך (עם הספק למטה) - בכל מקרה בזמן האחרון רואים יותר מארזים שבנויים ככה ואני לא ממש מבין את היתרונות של זה. לפי ההיגיון הפשוט שלי - הספק הוא אחד החלקים שהכי מתחממים ובגלל זה זה הגיוני שהוא נמצא למעלה קרוב לחור יציאת האוויר מן המארז( אם יש לך זרימה נכונה). אשמח להסבר.
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים תקן BTX לא אומר שהספק יהיה למטההוא פשוט מחליף בין המקומות של הכרטיסי הרחבה, לבין הפאנל I/Oכלומר הוא הפך את הלוח אם ככה שהמעבד והזכרונות יהיו בחלק התחתון
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים העברת המעבד מהאיזור החם של הספק כוח, מה שיוצר עוד יותר חוםלאיזור יותר קרבו אין שום רכיבים שיחממו את העסק (חוץ מרכיבים אחרים על הלוח אם)
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים החיסרון העיקרי הוא שאין ל BTX שום יתרון מעשי ולכן אין לאף אחד סיבה ממשית לעשות את השינויי.אינטל דחפו את ה BTX בגלל החום של המעבדים שלהם, במקום לפתור את הבעיה האמיתית.
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים אם תשאל את דעתי להוריד חום של מעבד זוהי כוונה טובה ,אני בכלל הייתי מוציא את הספק מחוץ למארז דבר שהיה מוריד את החום בצורה משמעותית במארז ונותן עוד מקום ,למה שהספק לא היה חלק ניפרד מהמארז? סתם מוסיף חום ולוקח מקום (חרוז)
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים אני הייתי רציני לגמרה! בכל מקרה יש כמה ספקים ואלף חוטים מאחורי המחשב ,אז היה עוד אחד! למה אין ספק בתוך מסך ובתוך סורק ובתוך מדפסת ובתוך עוד אלף דברים? מסקנה יש להוציא את הספק מהמארז דבר שיוריד את החום הכללי שיש בתוכו !
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים מחבר אחלה. כל הכבוד. וחזרה לשאלה: מה היתרון של מארזים הממקמים את הספק דווקא בחלק התחתון? תודה.
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים hot air move upwards,therefor putting the psu at the bottom will make the psu much cooler.
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים למי שאמר לשים תספק בחוץ אז מיקרוסופט עשו את זה בXBOX360 וזה גרם לזה שה360 היא הקונסולה הרועשת ביותרולחלק מהקונים הקונסולה נידפקה כי הם ניסו להסתיר את הספק(כי הוא מכוער)וביגלל זרימת אוויר דפוקה הקונסולה עשתה הרבה בעיותהפיתרון היותר טוב זה לעשות ספק קריר יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.