פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים שלומלום.אני מחפש דרייבר למשחקי פלייסטישן 1כדי שאני יוכל להפעים אותם על המחשב.מישהו יודע מאיפה להוריד?מה להוריד?פרטים?תודה מראש.
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים אתה צריך אמולטור (מדמה) ולא דרייבר...האמולטור הכי מוכר שהיה בזמנו של הפלייסטיישן1, היה בלים (אחר כך יצא בלימר או משהו כזה), אין לי מושג אם מאז יצא משהו יותר טוב, כל מקרה אתה מוזמן לחפש בגוגל במידה וההורדה שלו בחינם.בהצלחה (:
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים יש אמולטורים יותר טובים ואני יתן לך אתר מצוין -http://www.ngemu.com/רק תביוס של הPS1 אתה צריך להשיג מימקום אחר כי זה לא חוקי למי שאין זכויות אליו חוץ מיזה במיקרה שאתה מיתכוון לPS2 אז עדיןלא יצא אמולטור טוב
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים לא חיב בפרטי להסביר את זה זה חוקי אני רק לא יתן לך לינק כי זה כניראה לא חוקילחלק מהאמולטורים של הPS1 צריך ביוס כדי להפעיל מישחקים ויש תיקיה לביוס האמולטורים חוקים כל עוד אתה לא שם תביוס בתקיה שלהםוביגלל זה האמולטורים מופצים בלי הביוס יותר מיזה על תבקש מימני גם לא בפרטי
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים היה לי פעם אימולטור מצויין ל PS1 קראו לו CVGS אם אני לא טועה ... (Connectix Virtual Game Station .. ניראה לי שזה השם המלא .. )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.