פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים מי שכח.. הקדמת את כולם מזל טוב... :-* :jump1: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים לא שכחנו, חיכינו לתראד הרשמי... (חברים, נראה לי שיצאנו מזה בשלום ) בכל מקרה, המון מזל טוב. אפילו קניתי לך עוגה.
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים מזל טוב !!!!ועכשיו לשאלה שכולם שואלים ואף פעם לא הבנתי אותה.....אז איך זה להיות בת 19?
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים מחבר מזל טוב !!!!ועכשיו לשאלה שכולם שואלים ואף פעם לא הבנתי אותה.....אז איך זה להיות בת 19?רגל אחת בקבר.
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים wtf?יש לך שלוש הודעות, ואנחנו אמורים לדעת מתי היומולדת שלך?וסלחי לי שאין לי הודעה חנפנית כמו השאר, הם פשוט ישר קופצים והופכים להיות חמודים...
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים שים לב לתאריך ההצטרפות ולרשימת ההודעות האחרונות ותבין שהיא הרבה זמן פה ושהיא פורום ג'אנקי כזאת רק בפורום כללי... ככה שהמונה הודעות לא ממש זז..ועוד דבר, אני לא רואה שום חנפנות בלהגיד מזל טוב.. ככה שאם זה כואב לך אתה מוזמן לעשות פרסה
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים wtf?יש לך שלוש הודעות, ואנחנו אמורים לדעת מתי היומולדת שלך?וסלחי לי שאין לי הודעה חנפנית כמו השאר, הם פשוט ישר קופצים והופכים להיות חמודים...מה הבעייה שלך? אתה לא רוצה להגיד לה מזל טוב אל תגיב, מה אתה קופץ? היא נמצאת פה הרבה לפנייך, זה שאתה לא מכיר אותה זה בעייה שלך
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים כפרה עליך יום הולדת שמייח. :funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn: ואחד לשנה הבאה:
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים כפרה עליך יום הולדת שמייח. :funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn: ואחד לשנה הבאה:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.