עבור לתוכן

עברתי מהחמור לביטורנט, למה יש לו מהירות של חמור צולע??

Featured Replies

פורסם

לא נראה לי שהבנת ממש איך התוכנה עובדת.

ההגדרות של התוכנה לא הכי משנות כל עוד הפורטים שהגדרת פתוחים

כדי שתוריד מהר אתה צריך שמישהו ישלח לך מהר. אתה לא מוריד משרת אלא מאנשים.

טוטרנט ספיי זה סתם אתר חלש. תנסה להירשם לTL, TB FL TT וכו'. אלה אתרים טובים עם הרבה סידרים שיביאו אותך למהירויות הורדה גבוהות.

פורסם

iakovl : קראתי באמת את הכתבה הקצרה על הביטורנט, החכמתי קצת וגם מצאתי שם קישור לביטקומט, אבל הם לא מראים שם איך להגדיר את התוכנה

כן, אתה צודק, באמת התכוונתי לכתוב כתבת המשך על BITCOMET וההגדרה שלו

אבל יש גם פה בפורום ת'ראד שפתחתי בנושא של שיפור הBITCOMET

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=146324.0

מקווה שזה יעזור לך

טוטרנט ספיי זה סתם אתר חלש. תנסה להירשם לTL, TB FL TT וכו'. אלה אתרים טובים עם הרבה סידרים שיביאו אותך למהירויות הורדה גבוהות.

אתה צודק וטועה.

טורנט ספיי הוא באמת אחד האתרים הפחות טובים שיש לביטורנט

אבל האמת היא שאין קשר בין האתר למהירות ההורדה (אלא אם כן זה טראקרים פרטיים ואז זה קטגוריה אחרת)

אני בעיקרון לא רשום לשום אתר כללי (יש לי אתרים ספציפיים לדברים שאני מוריד, אבל זה דבר אחר)

ועדיין המהירות שלי גבוהה מאוד

פורסם
  • מחבר

מישהוא יכול להמליץ על אתר טוב לטורנטים?

לא בטוח אם זה חוקי או לא, אם לא אז תשלחו לפרטי

פורסם

תעלה ל 5 מגה ואז תיתלונן זה כמו שאתלונן יש לי חיפושית 72 ואני לא מגיע ל 280 קמ"ש

בכל אופן סתם להוכחה שהאימיול לא צולע

[attachment deleted by admin]

פורסם

^^^^^^

WTF???? אם הייתי מחבר את כל המהירויות שהגעתי השנה בחמור לא הייתי מגיע למהירות הזאת!... פשששש :-\

פורסם

קודם כל תבחר פורט בטווח 49152 - 65535

ואז תסדר את ההגדרות כמו בתמונה

[attachment deleted by admin]

פורסם
[ U S A lR  ][/\][ link=topic=154197.msg1301298#msg1301298 date=1133281596]

תעלה ל 5 מגה ואז תיתלונן זה כמו שאתלונן יש לי חיפושית 72 ואני לא מגיע ל 280 קמ"ש

יופי לך...

קודם כל לא חייבים את החבילה המגוחכת הזאת כדי להוריד במהירות גבוהה!!!

אם חבילה ממוצעת של 1.5 מגה אפשר להסתדר מצויין!!

ומהירות גבוהה יכולה להיות גם 60-70Kbps ומעלה!

אם כבר הזכרתי חבילות. אז הכי טוב כדי שיהיו הורדות טובות וגם קצב העלאה גבוהה, חבילת 2 מגה של הכבלים. יש 2 מגה הורדה ו1מגה העלאה!!

נ.ב

לקצב של 300kbps הגעת אם אימיול וחבילה רגילה של 1.5!!

אם הרבה טוויקים לתוכנה ולwindows!

פורסם

אתה צודק וטועה.

טורנט ספיי הוא באמת אחד האתרים הפחות טובים שיש לביטורנט

אבל האמת היא שאין קשר בין האתר למהירות ההורדה (אלא אם כן זה טראקרים פרטיים ואז זה קטגוריה אחרת)

אני בעיקרון לא רשום לשום אתר כללי (יש לי אתרים ספציפיים לדברים שאני מוריד, אבל זה דבר אחר)

ועדיין המהירות שלי גבוהה מאוד

הכוונה שלי היא שטורנט ספיי הוא אתר פתוח ולא צריך לשמור על RATIO כדי להוריד משם מה שגורר הרבה HIT&RUN ככה שמאוד קשה להוריד משהו בצורה נורמלית.

אני למשל משתמש בFL ובTL שבהם חובה לשמור על RATIO וככה כולם מורידים בצורה נורמלית

פורסם
  • מחבר
[ U S A lR  ][/\][ link=topic=154197.msg1301298#msg1301298 date=1133281596]

סלח לי! לא אמרתי שהחמור צולע, אני עובד עם הגרסא של אוסמה בן לאדן לאמיול והוא מוריד במהירויות מאוד מכובדות!

הבעייה שהייתה לי עם האימיול זה שהדברים החדשים באמת לוקח להם זמן להגיע לרשת של האימיול לעומת ביטורנט כמו למשל סרטים שרק עכשיו יצאו

וגם התחילו להיות הרבה זיופים לאחרונה באימיול וחבל

פורסם

סלח לי! לא אמרתי שהחמור צולע, אני עובד עם הגרסא של אוסמה בן לאדן לאמיול והוא מוריד במהירויות מאוד מכובדות!

הבעייה שהייתה לי עם האימיול זה שהדברים החדשים באמת לוקח להם זמן להגיע לרשת של האימיול לעומת ביטורנט כמו למשל סרטים שרק עכשיו יצאו

וגם התחילו להיות הרבה זיופים לאחרונה באימיול וחבל

יום אחרי מקסימום יומיים אם יודעים איפה לחפש יש הכל...

ואם יודעים גם מה ואיך לחפש לא נתקלים בזיופים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים