פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים שלום לכם.המפרט בחתימה.יש לי כ. מסך PX6600GT TDH Extreme של Leadtek.עשיתי לו OC בעבר, אך רק לזמן מאוד מאוד קצר ובמינון נמוך מאוד.הבעיה היא שהכרטיס מתחמם לרמות מטורפות, כאשר המעבד על ככ40 מעלות בעומס, הכרטיס מתחמם עד כדי כמעט כוויה בנגיעה.מוזר לי שכשהכרטיס בסטוק הוא מתחמם עד לכדי ארטיפקטים ברמות שונות.באופן כללי, המארז מאוורר היטב - הכבלים מסודרים היטב, הזרימה טובה -מאוורר בדלת מכניס, ת'נדרבלייד+XP120 על המעבד, 2 מאווררי ריידמקס מאחור, מוציאים אוויר, מאוורר על הספק(בצד הפנימי התחתון) שמוציא אוויר (Exhaust), ועוד 2 מאווררים שהרכבתי על פנל מתכת וקיבעתי על סלוט PCI מתחת לכרטיס מסך כדי לוודא שיקבל את כל האוויר שדרוש לו.אגב, החום המטורף הוא רק בזמן עומס. באיידל הוא כ36-38 מעלות.בקיצור, מוזר. מה הולך פה..?!תודה, נדב.
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים כמה זה מטורף אצלך? שלי מגיע לפעמים ל70-75 מעלות בעומס כבד , וזה נורמלי לגמריי מבחינתי, אין ארטיפקטים והOC יציב (בIDLE הוא בד"כ בסביבות ה40)בכל מקרה התחממות על לכדי קבלת ארטיפקטים במצב סטוק זה לא תקין , כנראה פגם בכרטיס
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים מחבר המאוורר פועל, והסינק נקי.אני מדגיש שהוא מתחמם בטירוף בסטוק, ושמתי בנוסף למאוורר שעליו עוד 2 של 80 מ"מ, וזה לא הכי עזר.מה עושים..? אין לי כח להתחיל להתעסק עם האחריות, יש אפשרויות אחרות?נדב.
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים מה זה מתחמם בטירוף? לכמה מעלות מגיע?מה שאתה מספר דומה מאוד למה שהיה לי עם ה X800XT שלי, האובר קלוק הכי קטן שעשיתי לו כמעט הרס אותו לגמרי... הוא היה מציג ארטיפקטים בצורה בלתי נסבלת ולרוב היה פשוט נתקע וכל המערכת קורסת איתו ביחד... החלפתי אותו באחריות והבעיה נפתרה אז אני מניח שהבעיה אצלך היא דומה למה שאצלי
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מחבר הבעיה היא, שאני מתאר לעצמי שיקח להם שבועות להחליף לי.ובכל אופן, איך אני אמור להוכיח להם שזה אכן כך?הם יכולים לבדוק אותו אצלם, ולהחליט שהוא תקין לחלוטין..נדב.
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים מה זה מתחמם בטירוף? לכמה מעלות מגיע? אתה בכוונה לא מתייחס לשאלה הכי חשובה פה ששאלו אותה כבר פעמיים?לכמה מעלות הכרטיס מגיע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.