עבור לתוכן

סיילנסר ל GTO2 ...שווה ?

Featured Replies

פורסם

הביטו במאמר הבא ( מופיע גם בדף הבית ) : http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=page4&arc_id=57

לפי מה שאני רואה והשלכה לכרטיס שלי ( O.C ל XTPE ) שינוי הטמפ' לא משמעותי ביותר ...לפי דעתי.

הכרטיס שלי במנוחה 39 מעלות עם הסיילנסר שלהם 36 מעלות.

הכרטיס שלי במאמץ ( 100% מאוורר ) 61 מעלות שלהם עם הסיילנסר 54 מעלות.

לא שאני מזלל חלילה ב 7 מעלות הפרש ,אבל הקירור לא תותחי כמו שציפיתי שהוא יהיה.

חוץ משני מאווררים 120 כ"א במארז אין לי שום קירור אחר,זאת אומרת שבמידה ואני ישים עוד 120 מתחת לכרטיס אני חושב שאני ישיג תוצאות טובות יותר...לא?

פורסם

כנראה הקירור של ה GTO2 גם ככה טוב

בכרטיסים אחרים יש הבדלים של עד 14 מעלות, שזה פשוט הבדל עצום

אני שמעתי שעם כרטיס כמו שלי (X800GT) יש הבדל של כ 11 מעלות במאמץ, מה שיתן לי לעשות אוברקלוק אדיר.

במקרה שלך הייתי הולך על המאוורר, יתן לך תוצאות דומות.

פורסם

קוביבו יש לי כרטיס מסך כמו שלך והוא במנוחה על 36 והצי'פ שלו על 34 ובמאמץ הכרטיס הוא על 50 עכשיו האם לפי התמונה הכרטיס תמיד יהיה על 100 אחוז מהירות מאוורר אם כן האם זה מומלץ ? ודרך אגב הכרטיס עדיין ללא שום OC ...!

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אין צורך שהמאוורר יהיה תמיד על 100% ,אצלי זה מוגדר ( ATITOOL ) רק מעל לטמפ' של 50 מעלות לעבוד ב 100% .

מה ז'אומרת כרטיס לא ב O.C אפילו לא צינורות ?

פתיחת צינורות מעלה 1 מעלה O.C ( תלוי לכמה ) מעלה ב 2-3 מעלות נוספות כך שאתה מגיע בערך ל 39 מעלות.

פורסם

אני לא מבין איפה הבעיה פה?

7 מעלות זה אדיר!

ד"א אם תשים מאוורר 120 מתחת זה לא יעזור בכלום זה ר יזיק. מה שאתה צריך זה לשים מאורר אחד מקדימה שמכניס אוויר אבל מאורר באמת חזק ואז אתה תראה איך הוא ירד בעוד 2-3 מעלות. חוץ מזה שאתה יכול להמשיך עם הOC (אני עקפתי את ה xtpe גם בזכרונות וגם בליבה) והטמפ' עדיין תיהיה נמוכה מזאת של הגוף קירור הקודם.

חוץ מזה שאני לא רואה קירור יותר משתלם ממנו. יש את הזלמן אבל הבנתי שהוא תופס שני PCI סלוט ובנוסף הוא מעיף את האוויר החם של הכרטיס בכל המארז בניגוד לסיילנסר שמעיף את האוויר החוצה.

פורסם
  • מחבר

אם איזה גוף קירור אתה עובד ?

השאלה היא האם כדאי בכלל להחליף לסיילנסר בשביל 7 מעלות ? זה לא מה שיחזיק O.C יותר טוב...?

האם הזלמן יכול לתת מענה טוב יותר מבחינת הורדת טמפ' משמעותי ?  :nixweiss:

פורסם

הזלמן הרבה פחות טוב מהסיילנסר! הוא זורק את האוויר לתוך המארז, ואז מה קיבלת? הכרטיס יתחמם חזרה בגלל שהאוויר החם לא יוצא החוצה. במיוחד שברוב המחשבים גוף הקירור יפנה כלפי מטה!

פורסם

הזלמן מושך אויר ומעלה אותו למעלה :/ יש לי פה את הזלמן והוא עושה את העבודה שלו מצויין.

הזלמן>סילנסר

העובדה שהסילנסר מוציא אויר מחוץ למארז לא נותנת כלום,אם למישהו יש בעיית סירקולציה בגלל הזלמן כנראה שהבעיה היתה כבר מקודם והזלמן רק מחמיר את זה...

פורסם

אם אתה שם מתחת לזלמן ונטילטור שיוצא את האויר

זה סיילנסר פי 2

והזלמן בקירור הרבה יותר טוב מהסיילנסר

ואם הסירקולציה במחשב שלכם זבל אל תאשימו תמאורר

פורסם

לא יכול לומר כלום על הפרשי הטמפרטורה וביצועים ב- OC, אבל אני יכול לומר לך שהסיילנסר בלתי נשמע, גם כשה- GTO2 (עם פתיחת צינורות אבל בלי OC) בעומס גבוה.

פורסם

הסיילנסר יותר משתלם מהזלמן.

הזלמן מקרר יותר טוב אבל מפזר את החום במארז לאומת הסיילנסר שמוציא אוויר מהמארז.

פורסם

הזלמן מושך אויר ומעלה אותו למעלה :/ יש לי פה את הזלמן והוא עושה את העבודה שלו מצויין.

הזלמן>סילנסר

העובדה שהסילנסר מוציא אויר מחוץ למארז לא נותנת כלום,אם למישהו יש בעיית סירקולציה בגלל הזלמן כנראה שהבעיה היתה כבר מקודם והזלמן רק מחמיר את זה...

:yelclap:

"דברי חכמים בנחת נשמעים"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים